Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: odeslana posta - nezobrazuje se

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    muzete pls poradit co si kde nastavit aby se me zobrazovala i odeslana posta? v posledni dobe to zacinam docela hodne postradat ale nikde nemuzu nic najit

    dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud vím, tak nikde. Používáte-li Exchange server, myslím přímou synchronizaci přes internet, tak se dají odeslané emaily prohledávat přes Tools - Search server. Ale že by se synchronizovaly do zařízení, o tom nevím...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    pouzivam .. ale tak dekuji aspon za tip na ty tools
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    U syncu s exchange serverem je to na PDA v Inbox-Outlook E-mail-MenuHTools-Manage Folders a pak zaskrtnes, co presne se ma syncovat - slozky, podslozky, RSS feedy....
    Mnozstvi, tj.jak daleko zpet se zase nastavuje v PDA v AS Menu - Options - E-mail - Settings ale to asi vis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No vidíš, na to jsem úplně zapomněl... Asi proto, že mám v odeslané poště archiv za posledních 10 let a tak by se na zařízení nevešla ani s 16 GB kartou... Sorry za matení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    U syncu s exchange serverem je to na PDA v Inbox-Outlook E-mail-MenuHTools-Manage Folders a pak zaskrtnes, co presne se ma syncovat - slozky, podslozky, RSS feedy....
    Mnozstvi, tj.jak daleko zpet se zase nastavuje v PDA v AS Menu - Options - E-mail - Settings ale to asi vis.
    dekuji

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nefunkcna posta
    Od Vestman v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2008, 16:18
  2. Vario a sifrovana posta
    Od linuxsoft v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-08-2006, 21:15
  3. Dorucena posta-problemy
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 14-09-2005, 07:51
  4. Posta - nejde stahnout - proc?
    Od MichalK_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-02-2005, 17:51
  5. Da se synchronizovat i odeslana posta u hx4700?
    Od Namornik. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-12-2004, 16:28