Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Displej

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    Dobry,

    tak se mi podarilo na mem HTC Touch HD mirne skrabnout displej. Na cernem pozadi to tak nejde videt, ale na bilem pozadi skrabanec doslova "sviti". Proto se chci zeptat, displej Touche je jeste chranen nejakym "plexem" ktery je na prednim krytu? Nebo predni kryt je jenom obvodovy ramecek kolem displeje? Tzn. budu muset vymenit cely system displeje. V pripade nekdejsi vymeny displeje, nemate nekdo zkusenost kolik stoji jeho vymena v servisu? Vim ze se to uz nekde resilo, ale nevim jestli na tomto foru, nebo na jinem, a dohledat se toho uz nemuzu.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    pokud jste neměl nalepenou ochrannou folii, tak to bude dost drahé. Někde jsem to viděl v ceně okolo 100 dolarů.
    Přitom ochranná folie je v ceně 200-400 Kč!!!
    Ale nejjednodušší je si do VSP Data zavolat. Odkaz na servisní středisko zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    bude zničena jen dotykova vrstva a ta se da sehnat za cca 1200kč musel bych se ještě poptat. Jinak lcd je nehorazne drahe cca 6000kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    Snad to bude jen ta dotykova vrstva. Sam doma si to nevymenim, otazka je kolik si nauctuje servis. Jeste se jen chci zeptat, ten digitizer, to je dotykova plocha? Diky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Bohuzel VPS data meni pouze cely displej s dotykovkou coz je cca 6000Kc.Samotnou dotykovku neumeji.Osobni zkusenost,navic me i odmitali vratit stary displej s dotykovkou.
    Samotnou dotykovku lze objednat zde.
    Vymena neni nijak slozita(aspon pro mne).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    No jestlize vymena dotykove vrstvy neni nijak slozita tak potom nechteji nebo neumeji vymenit jen dotykovou vrstvu? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Co se tyce jejich katalogu a i servisniho manualu,ktery se da stahnou na netu,kde jsou rozkouskovane jednotlive dily, ktere lze objednat je mozno pouze komplet displej i s dotykovkou.
    Prikladam vynatek z emailu(kdy jsem mel jeste HDcko),kdy jsem pozadoval opakovane pouze vymenu dotykove vrstvy(displeji nic nebylo),ktera byla dole lehce skrabnuta,navic se jednalo o plne placenou opravu.
    Navic co me jeste tehdy rotocilo bylo to,ze me odmitali vratit puvodni dily,coz si nemohou dovolit,protoze se nejednalo o zaruku, ale plne hrazenou opravu.

    Dobrý den,

    Nevím kde jste tuto informaci sehnal, nicméně od modelu Diamond a Pro nejsou LCD diaplaye a dotykové vrstvy samotným náhradním dílem viz popis níže. (w=with).

    FRU-SUB ASSY,HTC logo w/camerahole,YFO LAM,YFO TW,Sharp LCM,W/Bezel,Blackstone

    Bohužel náhradní díly použité na opravu Vám nemohu vrátit z důvodu vracení výrobci.

    Požadujete opravu i bez vrácení defektních dílů, nebo si na základě této skutečnosti opravu nepřejete???

    S pozdravem

    Jan Kostroun
    VSP Data a.s. - GSM Servis
    Berlínská ul. - OD Albert
    390 05 TÁBOR

    Loc: 49°23'25.259"N, 14°41'9.338"E

    www.vspdata.cz


    Takze me se neptej,ptej se VPS Data.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nejsem zas tak kovaný v obchodním právu, ale pokud se na to člověk podívá trošku logicky, tak je-li to záruční oprava a já nic neplatím, tak by to bylo logické, ale pokud si to platím sám, tak by vyměněné součástky měli vrátit (což se mi vždy při mimozáručních opravách i mimo obor stávalo) nebo se alespoň zeptat, zda je chcete vrátit nebo je mají oni zlikvidovat. Že by v Táboře začali géesmobilovat? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Po tom co jsem na tento email napsal,ze na to nemaji pravo a celou vec jsem diskutoval s pravnikem,bylo me napsano,ze me byla udelena vyjimka a dily me nakonec byly vraceny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pošleme na ně Černý ovce nebo Občanskýho Joudu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jednu chvili jsem o tom uvazoval,kdyby ten dil nevratili.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    Bohuzel VPS data meni pouze cely displej s dotykovkou coz je cca 6000Kc.Samotnou dotykovku neumeji.Osobni zkusenost,navic me i odmitali vratit stary displej s dotykovkou.
    Samotnou dotykovku lze objednat zde.
    Vymena neni nijak slozita(aspon pro mne).
    Koukám, že máš s rozebíráním HDčka docela zkušennosti, proto bych tě poprosil o radu. Mám doma jedno HD, které se celkem solidně povozilo po asfaltové silnici. Celkem nic (z vnějšího obalu) nezůstalo v původní podobě. Funkčně je ale v pořádku. Rád bych si vyměnil komplet celý kryt vč. té přední části na které je digitizer. Celé se to dá pořídit na ebay nekde kolem 60$, ale mám trochu strach z vlastní vyměny. Výměna samotného krytu snad nebude nijak náročná, ale horší to bude s tou dotykovkou. poradíš jak na to? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    11

    Můžeš to zkusit podle Servisního manuálu
    Jsou tam obrázky, vypadá to jednoduše
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Ten už mám nastudovanej, ale moc tam dotykovku neřeší. odpojujou kdejakej kablik ale o displeji tam toho moc neni
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. displej
    Od balon_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-08-2012, 20:28
  2. 4" displej
    Od pdq v sekci Microsoft Windows Phone
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-07-2010, 20:22
  3. Displej u E-ten 500+
    Od lamba v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 15:02
  4. Displej MIO 350
    Od Pepelopez_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 17:46
  5. Displej
    Od ok2shi v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-08-2004, 08:20