Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Chybové hlášení-Došlo k problémům s produktem services.exe

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Dobrý den,
    na HTC Touch HD mi poslední dobou po provedení soft resetu (pomocí spouštěcího tlačítka) vyskočí chybové hlášení "Došlo k problému s produktem services.exe". Stejné hlášení mi vyskočí i po provedení automatické zálohy za pomocí programu Spb backup. Mám ROM verze 1.14.479.3 (CZ). Nesetkal se někdo s podobným problémem a neví co je příčinou, respektive jak problém opravit? Přístroj i veškeré programy jinak pracují OK. Děkuji za odpověď.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Tak na mě obdobná chyba vyskočila poprvé v podobě "A problem has occured with service.exe" a podruhé si zmíněný větný člen zaměnila za "conmgr.exe".
    Problém se začal vyskytovat poté, co mi přestala fungovat synchronizace s Exchange Serverem; HD roztočil kolečko a hledal změny až do padnutí, resp. do vnuceného zastavení. To dělal jak při při připojení přes Wi-Fi, tak i přes GSM.
    Když jsem ho chtěl sesynchronizovat přes kolébku, začal mi vyhazovat shora uvedené chyby, Takže moje zařízení je mi v současné době na dvě věci.
    Přičítám to všechno tomu, že MS zase nedávno vyběhnul s nějakými zas*anými záplatami. S Exchange Serverem ani s HD jsem nic nedělal; mám zásadu, co chodí, neřešit. Jinak všechny moje systémy jsou viruprosté, takže nic jiného než ty záplaty mne nenapadá.
    Tudíž nebývá než čekat, až se MS uráčí ten bug odstranit a zatím si podkládat komunikátorem nohu od stolku s panákem a flaškou, pokud není třínohý (ten stolek, ne komunikátor) .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Navrhuji zkusit ten Spb Backup odinstalovat a zkusit, jestli to bude dělat po SW resetu i nadále. Zkusil jsem chvíli hledat a vesměs to mívá na svědomí nekompatibilní systémová aplikace nebo modul pro obrazovku Dnes. Ten jste nějaký neinstaloval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Nic jsem do Dnes neinstaloval. Pravdou je, že se mi rovněž tento problém vyskytuje od okamžiku, kdy se mi rozhodila synchronizace s PC (od počátku měsíce května 2009 celkem třikrát v krátké době po sobě). Hodilo mi to chybové hlášení (při synchronizaci) něco v tom smyslu, že "synchronizaci nelze provést v důsledku změn na serveru". Já jsem ale žádné změny nikde nedělal neboť mám stejnou zásadu jako kolega - "Nešťourat se v tom, co pracuje dobře". Když jsem následně změny přijmul, tak mi pak synchronizace běžela normálně asi 14 dnů (musel jsem si pouze opět ke každému kontaktu přidat vyzváněcí tón), ale poté se problém ještě dvakrát opakoval. Od doby pořízení PDA (prosinec 2008) až do května 2009 mi jinak synchronizace s PC přes USB probíhala naprosto bez závad. Tak nevím, zda tohle nemůže být příčina problému. Je velice podezřelé, že stejný problém zaznamenal i kolega Paullus!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    35

    Tak isto osm túto hlašku našiel na pozadí, ale nemám nainštalované SPB backup.
    Ale mám AE Buttons Plus a neviem, či to náhodou nesúvisí s tým zapínaním a vypinanim wifi, bt, phone cez túto app.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    61

    Mám stejný problém. Zajímavé je, že jsem se s tím začal potýkat až po HW restartu. Do té doby běhalo HDčko úplně v pohodě. Nicméně okamžitě po HW restartu to začalo blbnout, tj. v době, kdy něbylo nainstalováno vůbec nic. Když jsem doinstaloval SIP Change, tak vždy, kdy se spustí, nastane nějaký error (typicky services.exe). Nepozoruju však žádné problémy, takže jsem vypnul upozorňování na chyby a jedu celkem bez potíží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Tak jsem provedl HW restart do továrního nastavení a zkusil se připojit. Chyba se projevuje naprosto stejně.

    Následně jsem se někde dočetl, že tyhle problémy způsobují antivirové programy na serverech s Exchange. Tak jsem svého poctivě sloužícího NODa32 vypnul a zase nic.

    Asi jsem zaujatý (klasik by poměr Sherlocka Holmese k profesorovi Moriartymu ve srovnání s mým vztahem k Microsoftu označil za srdečný a přátelský), ale na nic jiného než na MS zprasené záplaty to nevidím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    U mě tento error po zapnutí zařízení způsobuje iLauncher, pokud jej odinstaluji, tak chybová hláška zmizí
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    2

    Stejný telefon,stejná varovná hlaška,stejný problém.services.exe toto slovo mě budí ze spaní-Nelze se připojit internetovým službam (přes WAP-Tmobile TSurf)tudíš i k programům s nimy spojenými jako je Qip,google mapy atd.i když mám dle operátora vše správně nastavené.Pokud se s tímto problémem někdo už setkal tak se prosím ozvěte než to šlehnu do rohu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak se zbavit chybove hlasky
    Od Vavroch_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 13:16
  2. Acer n50 - chybove hlasenie - Audio
    Od iMAGiNE_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-12-2005, 18:55
  3. Další postřehy k problémům s verzí PPC 2002
    Od mrmobil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-08-2003, 14:23