Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Rucne spustanie Touch Flo 3D v Touch Pro2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    Zdravim,
    uz niekolko krat sa mi stalo, ze po zapnuti pristroja sa mi spustila iba klasicka obrazovka Today a nenacital sa Touch Flo 3D, tento sa nacital az po opatovnom soft-resete pristroja. Da sa v tejto situacii ten Touch Flo 3D spustit "rucne" ?
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Podívej se do start - setting - personal - today - items zda máš zaškrtnuto jen a pouze "plugin" Touch Flo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    Ano, toto som mal oznacene presne ako pises.
    + este dole je oznacene Today timeout - toto co znamena ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nebudu se opakovat - zde je to vysvětleno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    pokud nenabehne hned po startu (zustane to vyset na pazdne today obrazovce s logem HTC), nepomuze ani odebrani a znovu pridani pluginu z Today (po chvili plugin napise, ze se nepodarilo najit tusim manila.exe). Hodne casto se mi to stavalo, pokud sem mel nastavene zadavani pinu u simky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    5

    Jedna se o to, ze TF3D obvykle po instalaci nekterych programu nenabehne (prestoze je v nastaveni Today pouze tento jediny plugin).
    Po opetovnem soft resetu se to nekdy spravi, ale nekdy nepomaha vubec nic, krome odinstalace programu.
    Podle dosavadnich zjisteni se jedna o obecnejsi problem a ne chybu instalovaneho programu.

    Nasel jsem na netu diskuse, kde se doslo zhruba k zaveru (a moje zkusenosti tomu odpovidaji), ze strucne receno, prilis dlouho trva spusteni Startup polozek a z nejakeho duvodu se pak nepovede spustit TouchFlo

    Pri nekterych mnoha programu se pro dokonceni instalace neco prida do startup slozky. Mam zkusenost, ze casto stacilo provest jeste druhy soft reset a TF3D nabehlo.

    Co pomuze, je pohrat si s poradim polozek ve StartUp.
    - napr. (muj pokus, ktery castecne pomohl) - prejmenoval sem HTCStartUp.lnk na 0HTCStartUp.lnk, aby se spoustel jako prvni.
    - vyradit automaticke spousteni nepotrebnych veci - napr. poutlook.lnk, pokud nemate nastaveno automaticke stahovani emailu
    - pry take pomaha postup - vypnout TF3D -> soft reset -> zapnout TF3D

    Omlouvam za "obsahlost" popisu, ale odpovida to siri mych pokusu a hledani.
    Pokud se nekomu zda, ze opakuji drive uvedene informace, je to tim, ze prispevek je presunut z jineho mista.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Touch Flo 3D v Touch Pro2 nenabíhá
    Od libor.pavlik v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 22:58
  2. HTC touch HD a HTC touch pro2
    Od explora v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-06-2009, 14:30
  3. iGo na Touch Pro2
    Od dvsole_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-06-2009, 16:01