Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Jak na ukazatel baterie v TP2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    Chcel by som sa spytat ako zmenim ikonu baterie aby mi ukazovala percenta a ikonka bola zelena. Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tady si vyber.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mam Touch Pro 2 a z uvedeneho odkazu jsem si nainstaloval battery icon FinixNOverBatteryIconsOnly, ale ukazuje mi stav baterie po 10 procentech. Najdu k tomu někde nějakou opravu, připadně ukazatel baterii který korektně funguje i v TP2?

    EDIT: Toto mi ukazoval i jiny ukazatel baterie. Myslel jsem si ze byl tak nastaven od tvurce, nebot neslo nikde nic zmenit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    nejlepsi na beterku je BATTI
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak i tato utilitka mi to ukazuje po 10 procentech
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    predpokladam ze to neni u tej listy na hore ale u tej baterky misto hodin - tam mam nastaveny pouze hodiny - pac je dulezitej cas a baterka - lista na hore se da rozdelit na dilky a ty jsou myslim po 5%
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    V liste se to zatim vubec nehejbe a stale to ukazuje stejne. jeste od te doby nekleska kapacita o 10% a i kdyz kliknu na ikonu (pasek) tak mi to napise 30% ted. a to stejne mi ukazuje ikonka v pravo tim druhym upgradem ukazatele. ale vzdy to skoci o tech 10% dolu. Nic mezi tim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Na D1 Batti šlapalo přesně podle požadavků, tzn.že po kliknutí na "čárku" zobrazilo přesně procento. Ovšem nevím, proč je třeba sledovat tak detailně stav baterie, stačí snad jen orientačně vědět, "jak jsme na tom". Můžeš si tam nastavit hlášení při kolika procentech je stav baterie nízký a kdy kritický, aby člověk věděl, jak moc se může ještě "rozdovádět".

    Někde jsem zahlédl uživatele Raf 2 s Batti, takže to asi funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Samodřejmě i po těch 10% to je lepší než ukazatel 4 čárek co má standardně na obrazovce htc. Ale udivuje mě, že po každém novém telefonu od HTC přestanou některé programy šlapat stejně jak v předchozím telefonu případně vůbec. Jak je to vůbec možné? Vždyž to je zatím stále stejnej hardware. nechapu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak jsem to prubnul. Bohuzel naprosto to zrusi jakekoliv ukazatele stavu baterie a to vcetne toho v settings htc. Tvari se to ze tam zadna baterie vubec neni. takze zpatky na 10%
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Citace Původně odesláno od Superbobo75
    tak jsem to prubnul. Bohuzel naprosto to zrusi jakekoliv ukazatele stavu baterie a to vcetne toho v settings htc. Tvari se to ze tam zadna baterie vubec neni. takze zpatky na 10%
    O.k Diky za pravu a mazu cabik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nech aspon tu puvodni zpravu, at ti dalsi vedi jaky program mi tu nesel - a taky s tim muzou mit jinou zkusenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    5

    Je potreba mit nainstalovano vice kousku.

    1. zobrazovani po procentech
    ... melo by se to projevit i v jinych programech, ktere s tim umi pracovat

    2. prepsat knihovnu ikonek - staci si vybrat
    bud tady (prehled)

    zajimava je napr. tahle
    nebo tahle bila nebo zelena

    3. sdkcerts.cab - ke stazeni na strance k bodu 1.
    nevim, zda je potreba instalovat na vsech zarizenich, ale na mem TP2 ano

    4. samozrejme softreset
    nektere caby chteji restart samy o sobe, vzhledem k tomu, ze se prepisuji systemove knihovny, radsi sem se nebranil a udelal tech restartu vice
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    můžu se zeptat, jestli vám Batti dělá stejné nesmysly jako mně? Pokud jsem to správně pochopil, tak fialová čára signalizuje nabíjení. Moje Batti si zřejmě myslí, že nabíjím, tak 50% času. Občas prostě ukazuje normální červeno-zelený gradient a občas usoudí, že asi nabíjím a ukazuje fialovou čáru. Nezávisle na čemkoli. Dělá vám to taky? Jak se toho zbavit?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Špatny ukazatel baterie HTC Touch2
    Od Joshuan v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2011, 07:57
  2. tytn> ukazatel baterie
    Od Re4DeR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 12:59
  3. Ukazatel stavu baterie
    Od mobilik v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 17:07
  4. Ukazatel baterie stále na 100% :o(
    Od lukas.pavek v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 17:03