Obnovení dat
Stala se mi taková nemilá věc...delal sem hard reset a nechtene jsem zmacknul volume down...a internal storage fuč :evil: :evil: :evil: nedá se nejak náhodou obnovit ta data...jakymkoliv zpusobem...ta data jsou pro me velice dulezita
Můžeš to zkusit nějakým softwarem na obnovu smazaných dat, předpokládám, že při HR se internal storage jen označí jako smazaná.
sezen si GetDataBack for FAT - pripoj Diamond jako flashku a zkus ho nechat poradne projet - nalezeny vei nech ukladat na pevny disk pc !
hlavne nic na to nekopiruj tedka apod. ... tenhle soft dovede dostat data z mnohonasobne formatovanych disku apod. ale nevim jak tady :/
hlavne nic na to nekopiruj tedka apod. ... tenhle soft dovede dostat data z mnohonasobne formatovanych disku apod. ale nevim jak tady :/
tak sem to sehnal ale kdyz to spustim je jsou tam dve floppyny a osm disku...jak mam vedet kterej to je?
Nebo spis nevim co mam kam kliknout a nechci neco jentak zkouset abych to nepodelal uplne
Nebo spis nevim co mam kam kliknout a nechci neco jentak zkouset abych to nepodelal uplne
Jukni sem :) Pavel to tam hezky popisuje, no, budu držet palečky :yes:
No návod povedenej...potreboval bych ale vedet jestli teda ten GetDataBack to zvladne a nejakej jednoduchej navod...hlavne na prvni strane po spusteni programu
No to ti nikdo dopředu nepoví, záleží na tom, jakým způsobem ta data byla smazána, musíš to holt zkusit- šanci bych tam viděl, ale s návodem ti osobně bohužel nepomůžu, nemám s tímto programem zkušenosti... Zkus pana googla, případně to nějak rozlousknout sám..
Ako povedal Dryha..skus ten program ja ho pouzil na PC ked som si odfajcil celu particiu na disku a s tymto milim programikom sa mi podarilo vsetko uspesne vratit naspat..tak ako bolo povedane pripoj ako disk a hladaj..program nie je zlozity na obsluhu..;)
Tak jsem to nejak udelal...obnovilo se mi asi 80% dat...sice tam uz nemam mapy tomtoma, chybi par fotek a nekolik aplikaci nejde nainstalovat ale aspon ze jsem zachranil ty fotky a nekoliik dalsich veci...aspon vim jaky aplikace nejdou a muzu je stahnout znovu a nemusim vzpominat jake jsem tam jeste mel...za hloupost se plati mno...ale aspon jsem ten disk procistil :D
Jinak velice dekuji za rady a hlavne dryhovi...
Jinak velice dekuji za rady a hlavne dryhovi...
neni zac, sem rad ze pomohlo alespon castecne
jinak GetData umi fakt zazraky ale zjistil sem vcera ze obcas ani on nema sanci. na ntb proveden recovery partisny C: kde byli data ... nedostal to z toho ... mrcha recovery udelala takovy bordel a rozfragmentovala ty data ze nejde nic obnovit, fotky poskozeny, data nedohledatelny ... pritom pokud na hdd nasypu z cd novy system nemam problem vetsinu dat zachranit .. ale recovery mrcha :/
jinak GetData umi fakt zazraky ale zjistil sem vcera ze obcas ani on nema sanci. na ntb proveden recovery partisny C: kde byli data ... nedostal to z toho ... mrcha recovery udelala takovy bordel a rozfragmentovala ty data ze nejde nic obnovit, fotky poskozeny, data nedohledatelny ... pritom pokud na hdd nasypu z cd novy system nemam problem vetsinu dat zachranit .. ale recovery mrcha :/