Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: weather database editor - pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    Zdravím lidi.
    Mám jeden malý problém
    Mám HTC Touch Diamond 2 (původně jsem měl HTC Touch HD).
    Pokusil jsem se nainstalovat Weather database editor 1.1 patched
    Na mém starém HD to fungovalo zcela normálně, ale na mém HTC Diamond 2 to hodí při spuštění chybu.
    Setkal se někdo již s tímto problémem. Popřípadě jak ho vyřešit.

    P.S.: zkoušel jsem i nějaké jiné verze

    Díky za jakékoliv reakce
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    17051_ce4you
    Guest

    Také jsem s přidáním města zápasil delší dobu, nakonec pomohlo toto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=519005

    upravený soubor jsem dostal na místo pomocí Total Commanderu - a konečně mám funkční Zlín.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    HMMM tak jsem asi lama, ale nepodařilo se mi to.
    ale nevím jestli tam jde udělt více měst.
    Původně jsem na HD dodělával cca 5 měst.
    Neexistuje jiná možnost. Pokud možno nějaká jednodušší.
    Díky za odpověď

    P.S.: jinak děkuji 17051 za snahu



    Tak už se mi to podařilo.Ale musel jsem si s tím chvíli hrát.
    Díky za radu. Tábor Online
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    32

    A jak sis s tím pohrál?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No, lehčí už to nebude...
    Je to opravdu tak těžké... najít v PDA ve složce \Windows\ soubor "2330fc3c_manila" ten zkopírovat do PC a ve vlastnostech toho souboru zrušit atribut "Jen ke čtení" a pak ho zapomocí Total Commanderu nebo Resco Exploreru vrátit zpět do PDA do složky Windows?
    Pak SR, a Databese Editor už bude snad fungovat.

    A nebo zkuste tento CAB. teď jsemm ho udělal a je v něm už ten soubor "2330fc3c_manila" upraven, stačí nainstalovat, SR a snad to pojede....
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Abych řek pravdu,jsem rád za návod.Na Diamonda 2 jsem nějakej návod viděl,ale moc složitej,přes úpravu souboru v PC a rovnou i přidání města,ale ten jsem nedokázal rozchodit. Tenhl návod funguje bez problému a už mám i svoje město.. děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    32

    Paráda, hned jak budu doma, tak to zkusím nainstalovat Díky moc =)

    Paráda, odzkoušeno a funguje. Díky moc =)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    Zrealizoval som cely postup a dostal som tam vlastne mesto(namiesto Kosic som si zadefinoval Martin). Na Weather zalozke som si zvolil Martin a zacalo mi ukazovat predpoved pocasia pre Martin. Ake bolo moje prekvapenie ked som si otvoril kalendar a tam som mal pri kazdom dni predpoved pre Bratislavu. Skoro ma porazilo! Na zalozke Weather mam predpoved pre Martin, ale v kalendari mi vypisuje predpoved pre Bratislavu. Viete mi pomoct?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    61

    klikni na cas a nastav svetovy cas Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    100 krat dakujem!!!!! Funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    12

    Pani, ja sa uz tak dlho snazim upravit mesto v pocasi, no hroza. Stale nejaky problem! Najskor som nevedel nainstalovat do TD2 Weather Database Editor, vypisovalo, ze nemam v poriadku verziu NET framevork, takze najst a doinstalovat. Ide, tesim sa. Teraz som stiahol a zalohoval do PC ten spomenuty subor. nainstaloval som aj SQLite Administrator. No a ked ten subor idem cez to spustit pride dalsia chybova hlaska z ktorou si neviem pomoct. Vypise: qAdmin: Cannot perform this operation on a closed dataset. Co s tym ? Vadaka!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    61

    napis mesta ktore potrebujes ja ti upravim
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Mám jeden malej problém.
    Přidal jsem si do databáze Most CZ,vše funguje,jen u času mi to píše předešlý den a jiný čas než by měl být.... Setkal se s tím někdo? Popřípadě jak to vyřešit? Změna datumu a času je nevyhovující,pak nejsou platné třeba časy u hovorů či SMS
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj mohl by jsi mi prosím udělat

    Poděbrady
    Kolín

    Díky

    Bohdan
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Latimerix_ce4you
    Guest

    Přidat jednoslovné město mi jde, ale nevíte někdo, jak správně do databáze zadat město s dvěma slovy? Potřebuji České Budějovice a Karlovy Vary a nějak se mi to nedaří. Kód okopírovaný z webu obsahuje místo mezery paznaky a po přidání města a pokusu o aktualizaci to skončí chybou. Stejné je to, když paznaky nahradím mezerou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Weather Database Editor
    Od pepisek_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-01-2012, 13:26
  2. Database Explorer
    Od Pavel Koza v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-10-2004, 10:12
  3. Database Explorer - vytvořil eXEden
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-05-2004, 05:50