Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 61

Téma: HTC Touch Diamond - grafické úpravy .. nejen ale hlavně pro Eržiku :)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    Takže toto vlákno bude sloužit pro úpravičky grafiky v Eržice ale samozřejmě že by měli být funkční i jinde. Základem budiž přehlednost takže bych rád dodržoval štábní kultůru Kompletní předělávky budou na začátku, nějaké změny tu a tam přidám podle zajímavosti k nebo ponechám uvnitř vlákna.
    Kdo bude chtít hodit nějaký cab apod. tak pls ať VŽDY uvede i screen nebo odkaz na původní vlákno (xda,ppcgeeks apod.) tak aby lidi nezkoušeli miliony variant než něco najdou. Pokud se bude změna skládat z více instalací, budou všechny v jednom zip/rar souboru a budou očíslovány (0-prvnisoubor.cab ; 1-dalsi.cab ; 2-azase.cab) a k tomu malý návod aby bylo jasno co se instaluje vlastně.

    .... budu pokračovat až zas budu mít chviličku času

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    Dryha's Theme Pack for Erzika

    jelikož IE neumí zobrazit pořádně celý obrázek tak ZDE máte originál odkaz
    soubory ke stažení máme zde:
    Dryha's Theme Pack - uvnitř najdete návod jak nainstalovat a rozchodit potřebné
    HTCVolumeControll.dll od uživatele zbynek,tenhle funguje a srovná písmo jak má být. CAB se pokusím udělat v dohledné době - teď musíte do \windows a najít tento soubor a přejmenovat ho na .bak třeba a pak nahrát ten stažený do této složky a restart a je to hotové.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Dryha : Zdravím. Zkoušel jsem se ptát ve vláknu Eržika, ale odpověď jsem nedostal, a protože toto je to správné vlákno chci se tedy zeptat ještě jednou, zda existuje možnost vložit do diamonda nové záložky jako např. tato

    Díky Ti za jakoukoli odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    videl sem to tam ale nedostal jsem se k tomu nejak ... je to stara verze People z TF 3D v1.0 - teoreticky by to jít mohlo, prakticky to nepůjde protože to je pouze QVGA a muselo by se to celé překopat a nejen po grafické stránce ale i technicky si myslím
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Dryha : Děkuju. Je to škoda, protože mi to připadá jako přehlednější seznam vybraných kontaktů. Ještě jednou díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Hlavně to není TF3D ale TF2D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    17

    Nemáte někdo tweek na průhlednou lištu záložek v TF3D?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    Citace Původně odesláno od osch
    Hlavně to není TF3D ale TF2D.
    nj upsal sem se maličko, já sem rád že sem dneska vůbec, leze na mě jakýsik bastard virus a ještě k tomu sem v práci :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    takže jsem do druhého postu doplnil kompletní pack, pokud někdo něco má ať přihodí
    dotaz v eržika fóru byl na průhlednou spodní část - XDA Theme - hned prní post jsou tam ke stažení BottomCurtains.zip a uvnitř je Invisible složka a v ní jeden soubor tak ten stačí nakopírovat do \Windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    Citace Původně odesláno od euro07
    Dryha : Zdravím. Zkoušel jsem se ptát ve vláknu Eržika, ale odpověď jsem nedostal, a protože toto je to správné vlákno chci se tedy zeptat ještě jednou, zda existuje možnost vložit do diamonda nové záložky jako např. tato

    Díky Ti za jakoukoli odpověď.
    myslim, že určitě ne... protože tvoje obrazovka vypadá jak z Tflo2D
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    97

    Jeden hezký Splash Screan pro bojovníky HTC proti jablkum.
    Instaluje se jako ROM - NEDĚLAT HR !!!!!!
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00325731_Sample_xre4.jpg 
Zobrazení: 55 
Velikost: 76.6 KB 
ID: 10544  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    97

    a ještě uvítací GIF
    Rozbalit a přepsat soubor ve \windows, nebo
    soubor rozbalit jinam a změnit cestu v registrech \hkey_local_machine\software\htc\htcanimation - StartupGif (upravit cestu),nebo
    v Eržice Advanced config HTC animace při startu\Startovací GIF soubor (upravit cestu)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00325732_animated_bXJh.jpg 
Zobrazení: 119 
Velikost: 52.6 KB 
ID: 10547  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    14

    Panoramatické pozadí v TF3D v2.1VGA
    http://smartmania.mobilmania.cz/foru...116125#p116125
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    [h]Tak sem se rozhodl že se podělím o mojí grafickou úpravu eržiky.[/h]
    vše je na nejnovější rhodium eržiku




    Změněny ikony TF3D, změněny ikony na TaskBaru, panoramatické pozadí, změna barvy volume controlu.

    Panoramatických pozadí je na XDA víc, to co jsem zvolil já jsem zvolil jelikož jdou na něm asi nejlépe číst sms v TF3D.Pokud ale máte zájem ZDE je odkaz na původní XDA topic .Většinou to bývají v raru zabalené male cab soubory srtačí nainstalovat provést soft reset a je hotovo.

    Pokud by někdo náhodou měl zájem ZDE přikládám rar kde jsou potřebné soubory. Součástí Raru jsou i oficiální Adow update.
    Doporučuji Vypnout TF3D pokud ještě nemáte updaty tak nainstalovat nejprve ty a potom instalovat grafické soubory samozřejmě jedu od 01 po 07 pokud to chce restart tak ho odsouhlasím, po nainstalování všeho si zase TF3D zapněte a máte zkrášlenou eržiku

    Po instalaci taskbar ikon my to rozhodilo volumecontrol, proto je v raru patch a na něj sem si nahodil skin, bohužel toto změnilo ikonu hlastosti v taskbaru na původní(což mě osobně zas tolik nevadí)

    PS: Nenesu žádnou zodpovědnost za vaše ruce a tim pádem za vaše přístroje vše instalujete na vlastní riziko.
    Zkoušeno pouze pod nejnovější eržikou s updaty, pod jinými romkami nemůžu funkčnost ani vyvráti ani potvrdit ale hlavně ji nemohu zaručit
    Dodatek: ani jeden soubor jsem nevitvořil všechny jsou z XDA jen jsem je dal dokupy. Odkazy na XDA na původní topicy nedávám jelikož by množství odkazů bylo větší než tento topic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    24

    Objveil jsem velmi zajímavý program pro TF3D, jedná o druhou obrazovku dnes "klasickou", která některým znás chybí i když jsem velmi spokojeni s Touchflo, tato utilita umožnuje vytvoření druhé klasické obrazovky dnes, kde můžeme jednak rozšířit naše plánování a nebo spouštět programy, které jsme spouštět nemohly kvůli právě TF3D, a díky tomuto SW můžeme mít obojí :

    odkaz na obrázky a recenzi: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1205
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 19-09-2010, 11:04
  2. Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 12:29
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. Grafické vylepšení mého HTC Diamond
    Od dufaq v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-05-2009, 18:37
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32