Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: pomoc- preruseni spojeni pres USB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    9


    Jsem tu už s D2 v ruce.. a prvni problem :/

    Když spojim sve d2 s PC pres modrej zub,vse beha v pohode.. (mam dokoupeny od MSI)
    jenže když se snazim spojit pres kabel (prenos souboru,etc) ..nejdrive vse beha v pohode ale pak se za nejaky cas spojeni prerusi (2-5 min)
    i když zacnu prenos souboru..nebo delam neco jineho.. proste se to vypne.. takže to neni "necinnosti" musim kabel vytahnout a znovu zastrcit.. ovsem pri prenosu vetsich souboru .....

    nevim jeslti chyba nemuze byt v nastaveni synchronizace.. prvni co jsem udelal.. ze jsem spojil D2 s PC pres BT a pak teprve zacal nastavovat pripojeni pres kabel.. jeslti neporadite nic jinyho,zkusim vse odinstalovat a všechno spojeni nastavit znovu..ale nejdrive pres kabel,kdyz bude fungovat ..BT už pujde snad bez problemu ..

    beru všechny tipy i rady.. thx,Maver
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Mate aktivni nejaky firewall? Ve bychozim nastaveni jede nove Windows Mobile zarizeni pres IP, vytvori si vlastni sit
    2. Zkuste na zarizeni zmenit Settings - All settings -Connections - USB to PC - Enable Faster Data synchronization, melo by byt zaskrtle, tak vyskrtnete.
    3. Posledni moznost je spatny kabel, pouzivate originalni nebo nejaky svj miniUSB?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    9

    takže ..


    1 wall vypnut ..
    2 to jsme zmenil.. stale stejny problem ://
    3 kabel byl pribalen.. je od htc.. když jsem s nim D2 nabijel..vše slo v pořádku.. v tom asi chyba nebude

    zkusil jsem vymazat všechny partnerstvi.. BT,i pres kabel.. rozjel jsem to jen pres kabel s AC ..bohuzel ted už ma zarizeni problem se vubec spojit..a kdyz to se povede..za 5 min to padne

    EDIT: žadny soft sem neinstaloval.. D2 mám dva dny..takže se zžívám a zkoumám.. je dost možny že jsem nekde neco zmenil :XXX ale fakt neim..zkousel jsem to vse projet znovu.. netušim ..každopadne ta chyba s USB je hned od prvniho pripojeni
    EDIT2: ješte me napadlo,na stejne USB jsem použival stare HP pda .. ten se pripojil bez jakekoli instalace.. jako vymenitelny disc + kdyz jsem instaloval soft tak vse slapalo jako hodinky..

    jsem už z toho docela zoufalej ( ..proc pres BT vse jede a pres kabel ne.. neco ve windowsech ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Jen pro přesnost - v tom HTC USB kabelu je tuším 11 drátků, pro nabíjení se používá jiných než pro přenos dat, takže to, že funguje nabíjení nevylučuje problém s komunikací.

    2. Máte možnost připojit zařízení k jinému počítači? Nemáte jiný USB kabel (i když uznávám, že tohle není moc pravděpodobná příčina problému).

    3. Pokud se zařízení připojí kabelem, objeví se taková ta obrazovka s výběrem, jak to zařízení chcete využít? Jako ActiveSync, Disk nebo Sdílení Inernetu? Když zařízení připojíte jako disk, odpojí se také?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    9

    ano s tim USB to chapu..ale preci jen..
    obrazovka se objevi..kdyz dam jako disc tak je to nejvice zahadne.. Disc se mi objevi.. ovsem.. někdy to funguje a po 5 min se vypne(jako u AC) a u ostatnich pripadu "zasekne" explorer takže ho musim ukoncit a opet nahodit ..

    pripojeni k jinemu PC zkusim asi dnes večer.. budu u kamarada tak se pokusim ..


    každopadně to jde od 10 k 5.. nevim proc..ale ted se mi vubec D2 s AC nespoji .. na D2 se objevi connecting a vse se pripoji.. ale AC v Pc nic nezaregistruje.. preinstalovany AC nepomohl.. ted jdu zkusit se pripojit pres BT..tohle spojeni jedine fungovalo... ale kdyz se nespoji ani ten.. tak už je to konec a nevim ...jeslti HR by mohl pomoct??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    9

    Tak jsem se pres BT pripojil..naprosto bez problemu si surfuji po netu 15 minut bez jakehokoli problemu..

    pote jsem provedl HR vymzal vsechny spojeni u PC ..a znovu connectnul..jen pres kabel.. problem pretrval.. 3minuty to jede.. a pak to padne..

    nechapu.. zacinam pochybovat jeslti je chyba v D2 .. už par tydnu chci reinstal Win ..takze ted mam i duvod..nevim jeslti to dava smysl.. ale proste to zkusim.. jeste dneska pockam na vase ohlasy + zkusim se joinout pres kabel u kamose.. (kdyby to tam neslo tak je chyba v D2/kabelu - takže reklamace?? ( ) ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Podle toho, co pisete, tak je bud HW problem v USB konektoru na zarizeni (dost nepravdepodobne, ale je to elektronika, mozne je vsechno), nebo na desktopu. Pokud je moznost to pripojit k jinemu pocitaci, urcite to zkuste - pokud je na tom pocitaci ActiveSync, tak je jedno v jakem rezimu, pokud na desktopu zadny syncronizacni program neni, pouzijte rezim zpristupneni pametove karty jako disku. A pak uvidite, co dal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Je zde ještě jenda možnost. Zkusit jiný USB port počítače. Některé mašiny mají část portů zbastlenou přes interní host - a to pak vede k podobně podivněmu chování.

    A je zde ještě jedna podezřelá oblast: podrobná nastavení úspory energie na PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    9

    tak na jinem PC vse slape naprosto bez problemu .. myslim ze nastaveni uspory energie to neni.. vzdy se "neco deje" takže by se to vypinat nemelo ..alespon doufam .. kdyz zapojim do jineho USB (mam volne pouze dve takze si nemužu moc vybirat) tak mi to napise "zarizeni nebylo rozpoznáno" což nechápu..jsem myslel ze AC má ovladace v sobe ?! .. už jsem pripraven k reinstalu windows a všechny ovladače tam nahazet od zacatku.. uvidime..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    AS je alergický na multiplikátory, sekundární porty na hostech a podobně, což je většině jiných USB zařízení fuk. Ten problém s použitím ovladačů na některých z nich naznačuje, že to tak může být. Pak se ale opravdu vyplatí předrátovat mašinu, protože stačí pouze najít správnou díru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    9

    na "čele" kompu jsem mám dve USB .. a u jednoho to vypadavalo..a u druheho se zarizeni ani nenaslo.. ovsem zkusit to pichnout nekam do zadu me nenapadlo diky moc pavlovi ze radil..ne kazdej je tak aktivni u kazdyho prispevku novacka jako ja ..a diky..tomu co ma v avataru skorpiona jsi nepamatuju nick .. diky chapy..jdu konecne naplno uzivat D2 ..do ted jsem si mohl hrat maximalne s fotkama ^^

    enjoy :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Spojeni 2 PPC pres wifi
    Od sejra v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2006, 20:02
  2. Spojeni pc a pda pres wifi - jak na to?
    Od jarmil_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 19:37
  3. Spojeni H2210 a 6230 pres BT
    Od vasekv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-01-2005, 20:08
  4. GPRS spojeni pres SE K700i
    Od Nukem v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-01-2005, 15:16
  5. Hlasove spojeni pres Internet PDA-PC
    Od Banana_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-03-2004, 16:55