Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: eMbedded Visual Basic Runtime

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    6

    Zdar, nevíte někdo, kde můžu stáhnout eMbedded Visual Basic Runtime. Mám aplikaci, která to vyžaduje a když jsem hledal na webu našel jsem pouze značně velké soubory, které navíc obsahovaly i samotný VB, což nepotřebuji. Nenajdu někde pouze ten runtime ?
    Předem díky za odpověď.
    PetrL
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Předpokládám, že pro WM2003 a v tom případě zde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    Mám aplikácie, ktoré vyžadujú uvedený soft, ale keď ho inštalujem (stiahol som ho na uvedenej adrese), inštalácia prebehne nekorektne a PDA požaduje súbor MSDAERSK.dll - nikde som to ale nemohol zohnať. Podotýkam, že súbory začali požadovať tento soft v mojom PDA po poslednom clean resete, predtým fungovali ok. (už som realizoval CR párkrát, po niektorom som spozoroval, že tieto programy mali požiadavku na tento Runtime, ale asi po zinštalovaní nejakého programu, ktorý to mal vsebe? bežali v pohode - takže som nemusel Runtime ani zinštalovať). Prosím helfnite, čo s tým...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Podival bych se po nahradach za tyto programy napsane v necem normalnejsim, nez je VB.
    2. Mate v PDA soubor MSDAEREN.dll? Pokud jo, zkuste ho zkopirovat na pozadovany MSDAERSK.dll. Pokud ani to nepomuze, zkusil bych CR, neinstalovat lokalizaci, nainstalovat ten potrebny VB Runtime az nakonec lokalizaci.
    3. Nepouzivaji ty aplikace nahodou SQL Server CE 2.0?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    ďakujem za promptnú odpoveď, budem sa držať zatiaľ bodu 1.), keď budem mať čas na reinstall PDA, urobím bod 2.)-CR a dám vedieť ako to dopadlo, MSDAEREN.dll som v PDA nenašiel, keďže nie som príliš technicky a softwarovo erudovaný, neviem ako zistiť či to chodí pod SQL Server CE 2.0...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Napiste sem nazvy programu, ktere chteji ten VB a zjistime to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    Tak tieto freesofty sú pre mňa dôležité: HandyHearth, Transfusion, ďalšie ktoré mám ale nutne k životu nepotrebujem: OK birth control,Advanced Timer. Pri uvedenom softe mi to hlási požiadavku na eMbedded Visual Basic Runtime. Díky vopred
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, ani jeden nevypada, ze bych potreboval SQL Server CE 2.0. :?

    Zkusil bych po clear resetu nainstalovat lokalizaci, VB Runtime a pak jeden program, zkusil jestli plne funguje, nainstaloval dalsi atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    OK, vyskúšam, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    Tak som vykonal CR, nainštaloval Runtime - bezproblémovo, potom zmenil lokalizáciu, nainštaloval programíky a už to funguje ako hodinky. Dík za radu:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    16

    Mě to nefachá ops: . Když to stáhnu z webu, stáhne se mi .cabka ale když to chci nainstalovat do svýho Acera, tak to hlásí, že se instalace nezdařila. I jsem odinstaloval lokalizaci ale to samý, (akorát v angličtině...). Co mám dělat, jsem zoufalej( . Poraďte prosím!! . jo a mam Acera n310...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A co muj posledni prispevek v teto diskuzi? Nepomohl?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    16

    Bohužel, nevím, kde bych mohl sql server ce 2.0 stáhnout, pokoušel jsem se hledat, ale nic, nevíš o nějakém odkazu? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    On asi myslel ten postup pod tim, ne to s tim SQL serverem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    16

    Je-li to tak, tak to nejde, hard(core) reset jsem zkoušel a nejde to. Ale nechápu to... Už dřív mi programy co vbr vyžadovali spustit šli, ani sem ten program nestahoval a neinstaloval, prostě to šlo. Ale teď :brečící smajlík:...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM 5 a Visual Basic
    Od mbara v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2007, 09:56
  2. microsoft eMbedded Visual basic runtime
    Od Mrkolouch v sekci Mio
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 18:30
  3. MS eMbedded Visual Basic Runtime ???
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2006, 08:49