Zkus byt konkretnejsi - co se neprepina? Vzdyt o par prispevku vyse pises, ze ti SW klavesnice vyskakuje...
Zkus byt konkretnejsi - co se neprepina? Vzdyt o par prispevku vyse pises, ze ti SW klavesnice vyskakuje...
To ano.Když na to tlačítko zmáčknu tak se objeví klávesnice a když ho zmáčknu podruhé,tak zmizí,ale zůstane tam symbol klávesnice a nepřepne se to na T9.
Sy, nerozumim ti. Co mas za ROMku? Symboly metod vstupu (T9, ABC, 123...) se mi ukazuji na horni liste a se zvolenym SIPem (SW klavesnici) nemaji nic do cineni (ten se zobrazuje dole).
Nevim, jestli sem to pochopil správně, ale ty chceš od nějakýho tlačítka, aby umělo udělat to, k čemu slouží připsaní zpráv "hvězdička"?
Tak ještě jednou a pomalu.Když si pustíte Outlook a chcete psát zprávu,tak na dolní části displaye je symbol klávesnice a v té chvíli pro psaní využíváte klávesnici na displayi.pokud chcete psát pomocí kláves pod displayem ,musíte to přepnout tak že ťuknete na ten symbol klávesnice na displayi a změníte to na symbol T9.Ale já nechci ťukat na display ,ale chci to přepínat tlačítkem.To je celé.Jinak mám poslední upgrade na win6.1 přímo ze stránek ASUS.com .Takže nic extra.
Aha, to přece nemusíš ťukat na displej, buď přepínej "hvězdičkou" a v horní části displeje uvidíš na jakou klávesnici si přepnul anobo tu "hvězdičku" podrž dýl a pak si joystickem vyber, kterou chceš. Nemusíš vůbec ťukat na displej, tam může symbol SW klávesnice klidně zůstat. Napsal jsem to pochopitelně?
aaaha - tak to muzes udelat tim SipSwitchem, akorat musime najit parametry, se kteryma se to ma spustit (kody pro SIP "klavesnicka" a "T9").
Ja mam ROM Sorg 0.22 - u me funguje T9 uplne jinak nez popisujes ty.
Mě se hvězdičkou dá měnit pouze mezi abc T9 a symboly ,ale né mezi hard. a soft.klávesnicemi.Jinak CZBIRD dík za pomoc.Kdyby se ti podařilo ty parametry dopátrat ,byl bych ti vděčný.:yes:
Zkus pouzit jako parametr v tom zastupci nazev SW klavesnice, ktery vidis dole v tom menu, kdyz na nej kliknes stylusem.
A cele to menu tady vypis (vsechny polozky), at vime, jakou mas soucasnou konfiguraci.
EDIT: Pokud je v nazvu klavesnice mezera (a pravdepodobne i diakritika), tak ho budes muset upravit v registrech.
Hledej vyraz IsSIPInputMethod ve vetvi HKEY_CLASSES_ROOT/CLSID/...
EDIT2: Tady mas popis z puvodni stranky:
create a shortcut to the .exe.
open the properties of the .lnk (shortcut)
add the title of the sip you want, to the end of the shortcut address-
"program files\sipSwitch\sipswitch.exe" Keyboard
or
"program files\sipSwitch\sipswitch.exe" Transcriber
or
"program files\sipSwitch\sipswitch.exe" Phone Keypad
it must be exactly the same as the name when you press the little arrow nexr to the sip symbol, ie Keyboard is different to keyboard (keyboard will not work)
if you like you can create as many shortcuts as you want with different names to switch between them all