Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: ASUS P750 přepínání klávesnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    Jsem spokojeným uživatelem Asusu P750.Jediné co bych potřeboval dořešit,je přepínání tlačítkem mezi hardwer.klávesnicí a soft.klávesnicí.V nastavení jsem tuto možnost nikde neobjevil.Dá se do výběru volitelných funkcí,které se dají přiřadit ke klávesám přidat tato funkce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Stahni si SipSwitch, udelej si na nej zastupce ve Start Menu s prislusnymi parametry, a toho pak ho namapuj na HW tlacitko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    Moc tomu nerozumím.Nemohl by jsi to trochu detailněji popsat.Hlavně to nastavení těch parametrů.Předpokládám že ten program musí pracovat trvale,aby to fungovalo.O nějaké změně toho původního nastavení přímo od Asusu,aby tam byla přidána funkce přepínání klavesnic, nikdo neví?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    klidne ti to rozepisu, hned potom, co upresnis, ceho chces vlastne dosahnout. nejlip s prikladem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    Potřebuji nastavit na to boční tlačítko na levé straně,na krátký stisk,aby po stlačení mi fungovala ta hardwer.klávesnice v T9 a při opakovaném stisku se mi to přepnulo na tu soft.klávesnici ovládanou stilusem.Jednoduše abych to přepínání které dělám stilusem v outlooku(případně v jiném programu) mezi klávesnicí a T9,mohl dělat tlačítkem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    takze defacto chces, aby se ti po zmacknuti HW tlacitka objevila SW klavesnicka, a po dalsim zmacknuti se zase schovala... chapu to spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    Asi to chápeš dobře.Prostě abych jednou psal sms klávesnicí a jednou stilusem a mohl to přepínat tláčítkem mezi sebou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To je prima Takze to rozepisu:
    1) stahni si soubor sipswitch.exe a nahrej ho v mobilu do \windows
    2) Vytvor si zastupce na tento soubor (napr pomoci Total Commandera)
    3) Vytvoreneho zastupce (sipswitch.lnk) presun do \Windows\Start Menu\Programs
    4) Spust ovladaci panel Buttons (na zalozce Personal) a namapuj si na pozadovane tlacitko sipswitch z nabidky programu
    voila
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    nějak jsem se zasekl na tom vytvoření zástupce.Jaký má být přesně tvar toho co píšeš do toho řádku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pro samotne zobrazeni/skryti SW klavesnice nejsou zadne parametry potreba. Zastupce mas v priloze... dej ulozit jako, prejmenuj na sipswitch.lnk a nahraj do slozky uvedene vyse.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    No tak jsem to nainstaloval,ale jediné co se děje že mi vyskakuje klávesnice,ale nepřepíná se to do T9.Někde jsem udělal chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nikde - o prepinani T9 rec nebyla. Ty chces pouzivat "abc" na HW klavesnici a "T9" na SW klavesnici? Asi se ztracim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    Ano.Psal jsem ti to ,jak si to chtěl upřesnit.Akorát si nejsem jist, co si představuješ pod T9 na soft.klávesnici?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No ocividne se nam nedari se pochopit. V cem mas presne problem? Na HW klavesnici si nastav T9 jako doposud (pridrzenim hvezdicky) a muzes ji pouzivat. Pokud chces prepnout na SW klavesnici, tak zmackni namapovane tlacitko a muzes pozivat SW klavesnici se stylusem. Po dalsim zmacknuti muzes zase zpatky psat na HW s T9.... pokud tohle neni to, co jsi chtel, tak uz vazne nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    Tak jak to píšeš,tak chci aby mi to fungovalo.Ale mě to tak nefunguje.Tím namapovaným tlačítkem se to mezi sebou nepřepíná.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Volba? ASUS P552w, E-TEN M800?.. Vyhral ASUS P750 !!:)
    Od kevin19_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 17:34
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-07-2008, 09:35