Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: 15 Mbit po optice až do domu? Za 1250Kč měsíčně žádný problém...

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    http://www.prnewswire.com/cgi-.....12741&EDATE=

    Tak nevím, jestli už nemám trochu otupělý mozek, ale tohle je něco neuvěřitelného. Ve městě Keller ve státě Texas začíná společnost Verizon pilotní projekt ultrarychlého Internetu po optickém vlákně přímo do jednotlivých domácnostní. A když říkám ultrarychlého, tak tím nemám na mysli ADSL v podání našeho ne-oblíbeného monopolisty, ale rychlosti, kde je 1Mbit trapně pomalé připojení. Posuďte sami:

    • 5 Mbps/2 Mbps za $39.95 měsíčně (pokud je součástí telefonních služeb, je to o 5 dolarů méně)
    • 15 Mbps/2 Mbps za $49.95 měsíčně (pokud je součástí telefonních služeb, je to o 5 dolarů méně)
    • cena za 30 Mbps/5 Mbps bude oznámena později.


    Součástí budou služby jako rychlý server pro hraní online her, streamované video a další. Kupodivu se nikde nehovoří o agregaci či datových limitech...

    Je to sice PR zpráva, takže vše je nutné brát s rezervou, na druhou stranu v té kapitalistické "Emérice" si ze spotřebitelů zas tak moc často utahovat nemohou, jinak by se díky aktivním právníkům a sdružením na ochranu zákazníků nedoplatili. 15 Mbitů domů za 1250 korun měsíčně, no nekupte to!:O

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    118

    Už aby to bylo tady. Jistě si téměř myslím, že to naši provideři udělají o dost mastnější



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Asi se budu stehovat!!
    To pomale GPRS cloveka uz pekne vyt...

  4. #4
    Guest

    no velice zajimave platim 1300 a mam momentalne 2,5Mb/s ale k veceru to jede 6Mb/s takez na stalo by se mi to libylo

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    Emerika je co se tyka internetu opravdu "trochu"dale. Ja mam pripojeni 3mbit bez limitu a agregace za 20$
    Ani se mi nechce domu
    Vubec kdyz o tom ted uvazuji, nikde tady nejsou datove limity a ani u DSL neni agregace. DSL je standartne na 1,5mbit. Aby se telekom priucil.

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od pretorian
    no velice zajimave platim 1300 a mam momentalne 2,5Mb/s ale k veceru to jede 6Mb/s takez na stalo by se mi to libylo
    od koho prosim te???

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od pretorian
    no velice zajimave platim 1300 a mam momentalne 2,5Mb/s ale k veceru to jede 6Mb/s takez na stalo by se mi to libylo
    To bude Karneval? Nebo Chello? To je jediny skutecne poradny broadband pripojeni v CR... Ostatni je akorat parodie...:no:

    Ovsem obe dve kabelovky maji limity...



  8. #8
    Guest

    To je pravda je to karneval a je to asi 10 dni co to tak zrychlily
    je to vazne skoda tech limitu ale co se da delat (

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    njn-nemuselo by to byt rovnou 30mbit-stacilo by i 10+mbps ;-) stejne taham ipaq<-bt->pc<-eth->pc<-upc->INET jen 400kbps (zajimavy, ze ve win sdileni mi to jede 440kbps max)

Podobná témata

  1. Kolik bere měsíčně finanční makléř?
    Od tomasKrnov v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 15:43
  2. IGO a nastavení POI Domů-Práce
    Od Xfantasy v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 23:53
  3. 100 Mbit/s v mobilu? Žádný problém !
    Od mmort7 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-06-2004, 15:53