Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Bugy a jejich řešení

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Rozhodl jsem se založit, protože je TF3D v. 2 je místy zabugované, takže pokud máte někdo nějké poznatky, případně řešení sem s nimi.
    Co jsem našel já:
    1. restartující se TF3D - tak 2-3 x denně se mi zrestartuje TF3D v2, nevím čím to je nevysledoval jsem žádnou souvislost s tapnutím na něco či použitím nějaké záložky.
    2. Občas mi zmizí lišta v mailech, kde se zobrazuje stav co se děje s účtěm (Connecting.....atd.)
    3. Vadí mi foťák - fotky jsou jako by zamlžené, proti Touch pro 1 je to ohromný krok zpět. Pokud máte někdo nejaký trik na vylepšení fotek, podělte se. JInak doufám, že to HTC nějak vyřeší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    1. Ještě se mi TF3D (2.1.381158.2) nerestartovalo.
    2. Uvedená lišta mi také ještě nezmizela. Poštu používám Exchange a IMAP.
    3. Tohle jemomentálně "vlastnost", to asi nevyřešíme. Také doufám, že HTC vydá alespoň nějakou opravu.

    Co jsem našel já:
    4. Občas nefunguje zavření aplikace podržením křížku. Přepnul jsem TaskManager na zavírání při klepnutí na křížek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Tak ja to mam o dost slozitejsi. Nevim, jestli jsem smolar a nebo ho pretezuji, ale system se stal po tydnu pouzivani a nainstalovani 2 aplikaci (QIP a Skype) NESNESITELNE pomaly. Po resetu se neda 10 minut absolutne nic delat. Pristroj nereaguje. Maily uz mi zase nechodi (nastaveni je samozrejme beze zmen) a internet chodi chvili ano, chvili ne. Napada me problem s DNS, pac skype i icq jdou bez problemu. Nebo jedine, ze by mi eurotel z nepochopitelnyho duvodu zacal filtrovat nejaky porty. Zkusim simku jeste ve stary, "dobry" X1.

    Moje otazka zni. Stalo se to nekomu? Jak jste to resili? Predem diky za jakoukoliv pomoc.

    BR

    Garry

    P.S. jak ja zavidim problemy s fotakem!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    ja uz zadne problemy nemam, udelal jsem HR a neinstaloval jsem nic z tech progamu co mi padaly. Co se tyka fotaku, tak to je bohuzel vlastnost se kteroub musi neco udelat htc v eventuelnim upgradu rom. Skype ani Qip na pda nepouzivam, ale tipuji ze toto bude tvuj zdroj probllemu. Udelalj HR a ani jeden z tech programu neinstaluj a uvidis ze to pojede. Osobne pouzivam vestaveny windows messenger a v zivote jsem s nim nemel na mobilnic oknech problem, narozdil od Skzpu, ICQ, Fringu a podonych reseni tretich stran.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Diky za typ. Zkusim to, ale velice me to mrzi, pac icq a skype jsou pro me nejpouzivanejsi programy a vzhledem k rozsirenosti uz je pouivam i na komunikaci s klienty. Na TP1 i X1 jsem pouzival skype (ale jinou verzi primo od skypu) a Slick (nebyl jsem spokojenej; padal) ale system chodil relativne dobre. S custom romkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Tak musim potvrdit, po HW resetu, maily zacly chodt, pristroj je znatelne rychlejsi

    Umi messanger skype a icq?

    Diky

    Garry
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Zkus ty programy nainstalovat znovu, dokud máš zařízení po HR. Ověř si, že to bylo tím.
    Třeba takový Skype mám nainstalovaný a žádný problém nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    vcera sem narazil na zvlastni problem, behem vyletu se me povedlo dojet baterku (komplet) a kdyz jsem prisel domu a dal mobil do nabijecky tak se stalo ze se po chvili zapnul (zavrnel, ukazala se hlavni obrazovka + verz radia atp, pipnul a umrel) a tohle se opakovalo asi 4x .. nakonec pomohlo az vyjmuti a (po par minutach) opetovne vraceni baterky .... radsi sem ho do rana nezapinal a jen nechal rechargnout ... po ranim zapnuti uz fungovalo vse bez problemu

    ale zpocatku sem mel docela obavy .. mel uz nekdo podobne zkusenosti? o co mohlo jit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    V tomhletom pripade neni co resit, je to normalni vlastnost baterky. Kdyz ji nechas totalne chcipnout tak se tezko regeneruje. Chce to nabijecku kdekoliv a kdykoliv. Stalo se mi to uz i na jinych zarizenich,proste jak vidim, ze se ti telefon behem chvilky vybije a vis, ze ke zdroji je to jeste na dlouho, radsi ho vypnu sam. Kazdopadne je to ale sirsi problematika, zalezi jak se k baterce chovas celkovne. Ja nabijim casto a vyvarovavam se situacim nabijet jen na jeden cyklus (uplne nabiti a uplne vybiti), proste prubezne. Ale tady na tom foru se toho popsalo uz dost. Neni to urcite bug TP2.

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. kontakty a jejich synchronizace
    Od chinook v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 13:58
  2. Baterie a jejich výdrž
    Od Rob_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 08-04-2004, 19:12
  3. MDA a Bugy v ROM 4.0.0.05 ?
    Od Feel_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2004, 12:44
  4. Jak ovlivní sloučení HP a Compaq jejich PDA?
    Od Michal Jelínek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-05-2002, 11:27
  5. iobox a jejich i-Trax and i-Soccer
    Od Michal Jelínek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-04-2002, 11:24