Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: FM Radio pro HTC Touch Pro2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    viz vlakno http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=521356

    http://rapidshare.com/files/239750180/HTC_FM_Radio.cab
    - musite instalovat primo na zarizeni (z karty nefunguje)
    - nutne pouzivat sluchatka - slouzi jako anteta a bez nich to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Bylo to v jiném vláknu, tak jsem to přesunul sem, protože v prvním příspěvku je jen link na .CAB a ne na celé vlákno (kdyby někdo potřeboval další informace).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    4

    Zdravím a prosím o pomoc. Pokud je možná. I když je to prý snadné, mně se instalace rádia nepodařila. I když instalace skončila úspěšně, tak spuštění rádia nejde a je hlášena neočekávaná chyba. Potvrzuji, že mám HTC Touch Pro2, pro jistotu jsem instaloval z zařízení na zařízení. RSM
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to těžko radit, udělej si zalohu a zkus znovu instalaci po HR, může jít o kolizi s něčím co jsi nainstaloval. Já osobně jsem zjistil, že se Touch Pro2 nějak nesnáší s NetCF 3.5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    Citace Původně odesláno od rsm
    Zdravím a prosím o pomoc. Pokud je možná. I když je to prý snadné, mně se instalace rádia nepodařila. I když instalace skončila úspěšně, tak spuštění rádia nejde a je hlášena neočekávaná chyba. Potvrzuji, že mám HTC Touch Pro2, pro jistotu jsem instaloval z zařízení na zařízení. RSM
    a mas to primo v zarizeni? protoze pokud to mas na karte tak z tama Ti to nepojede ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Da sa tento program pouzit i na HTC Touch 3G?Ten totiz nema tiez FM radio...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. GPS v HTC Touch Pro2
    Od jip123 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 13:12
  2. Rucne spustanie Touch Flo 3D v Touch Pro2
    Od Bobob v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 21:40
  3. iGo na Touch Pro2
    Od dvsole_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-06-2009, 15:01