Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: úprava datumu v TF3D,zvýšení počtu zobrazených událostí v TF3D

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím, předem omluva za možná duplicitní téma /ale nevím jestli toto téma čtou lidé s HDčkem/ v HD foru se píše toto:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=33005
    Zvýšení počtu zobrazených událostí na záložce HOME a změna jejího rozložení.
    Na XDA-Developers jsem narazil na skvělou věc. Tady si můžete stáhnout jednoduchý malý .cab, který vám upraví rozložení záložky HOME v TF3D v3. Na níže přiloženém obrázlku jde vidět jak. Datum a indikace budíku se přesune do horního řádku, který obsahoval jen informaci o názvu GSM sítě. Tím vziklo pod překlápěcíma hodinama více místa, které je využito pro zobrazení nadcházejících událostí z kalendáře. Zobrazuje se vždy celý týden dopředu. Pokud vám na první pohled na záložce chybí odkaz na historii volání s indikátorem zmeškaného hovoru, nebojte se, zobrazí se pouze když je potřeba.
    Jen upozorňuji, že to celé funguje pomocí nahrazování manila souborů a je tedy potřeba použít správnou verzi .cabu pro danou verzi TF3D (jde především o rozdíl mezi VGA - Diamond, TouchPro x WVGA - Touch HD). Vše najdete a i různé verze najdete zde: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3518526&postcount=1.
    Jen pro info: Výše popisovaná změna formátu data na HOME spolu s tímto patchem funguje také.


    Ptám se jestli toto může fungovat i na Topazu /D2/?? Na xda to implicitně nezmiňují.
    Další podotaz: dá se v EN verzi dosáhnout toho, aby byl na Home zobrazen česky den v týdnu?

    __________

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ahj.
    Myslím, že to bude fungovat i na D2. V současnosti mám na HD ROM 6.5 s TF3D z Diamonda 2 a funguje mi to.

    Co se týče českého data, určitě musíš mít nastaveno Regional settings na Czech. Pak ještě češtinu v TF3D (je součástí i ENG verze).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Tak já to risknu a vyzkouším...k tomu datu...to vše mám...dotaz byl na zobrazení českého názvu pondělí, úterý atd.Protože na obrázku v tom foru o HDčku to tam ten šťastlivec má
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ten šťastlivec jsem zřejmě já. A taky v tom HD vlákně popisuju jak na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Mohl bych poprosit o link/resp třeba i přes SZ/ na tu správnou verzi??Pro D2 Děkuji Nerozumím totiž této podmínce:
    Requirements
    - Rhodium TouchFlo
    - Background on all tabs
    Co je ta druhá položka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Použij ten jedinej, kterej je na HD. D2 má taky WVGA. A vyber tu první možnost. Pokud máš nainstalovaný AllBgTabs mod (tedy pozadí na všech záložkách) pak ten druhý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Tak se povedlo...Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    doporučuju všem, mě se to teda líbí obojí, datum konečně i se jménem dne a vidím třeba i schůzku, kterou mám za dva týdny (taky proto, že jich tam zas tolik nemám ) - udělám jen celkovou rekapitulaci

    Změna data na záložce HOME
    Windows-> soubor 41f4b074_manila --> v Poznámkovém bloku a v řádku IDS_DATEFORMAT upravit formát zobrazení data a vrátit zpět do Windows
    d.M.yy - 6.1.96
    dd.MM.yyyy - 06.01.1996
    ddd.M.yyyy - so.1.1996
    d.MMM.yy - 6.led.96
    d.MMMM yyyy - 6.leden 1996
    dddd d.M.yy - sobota 6.1.96

    Více událostí na obrazovce (přesunutí data nad hodiny a zmizení ikonky hovorů - objeví se, až bude třeba)
    http://forum.xda-developers.com/show...26&postcount=1
    stáhnout CAB "Homescreen HD - Tore edition" pro neupravované TD2 (kdo má stejné pozadí na všech záložkách, tak si stáhne ten odkaz pod tím)
    nainstalovat a je to (nelekněte se jako já, zařízení se samo restartuje)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    13

    Super tip. Uz jsem si datum take zmenil, avsak zadny z predchozi moznosti mi nevyhovovovala. Tak jsem si udelal datum ve formatu
    ,,sobota 6.června 2009"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak si nemuzu pomoci, ale at zmenim prislusnou sekci v 41f4b074_manila jakkoli, datum se mi nezmeni a neustale ukazuje (dnes) "VI.6.2009". Nainstaloval jsem akorat ten cab soubor, co presune datum do horni radky, nic vic jsem neprovadel...zkousel jsem vzdy vypnout a zapnout zarizeni (predpokladam, ze je to to same jako SR, nebo ne?), ale zmena se neprojevila...kdyz ale ze slozky Windows prislusny soubor vytahnu a otevru v poznamkovem bloku, tak je to spravne, tedy pokud sedi navod na format data o par prispevku vyse...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    13

    myslim si jestli to nebude tim, ze mozna nemate pocestene zarizeni v registrech (mozna se pletu, jen me to tak napadlo)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Formát datumu si můžeš změnit také v Advanced Configu. Já t používá pořád a nemusím lovit _manila soubory ve Windows.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak pocesteni jsem skutecne neprovedl, nebot jednak ho ani nechci a hlavne jsem si,nevšiml, ze by tu nekdo psal, ze je to nutné.. Mel jsem za to, ze staci regional settings pro cz.. Dokonce by mi to nevadilo ani v anglictine, chci jen jiny format data.. Je to tedy nutna podminka nebo ne? Dekuji za odpoved..

    P.S. Pisu ted z diamonda a jsem snad rychlejsi jak z puvodniho ipaq 614c, ktery ale mel hw klávesnici.. pise se na tom opravdu skvele, zvlast s ceskou xt9..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    pro ENG verzi (nepočeštěnou) TD2 by to měl být soubor 590ad244_manila
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    81

    Tak jsem si to nainstaloval a bezproblemu to jelo, akorat prestaly byt animovane hodiny (prestaly se preklapet).....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zobrazení událostí kalendáře v TF3D
    Od sobul_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-08-2009, 20:30
  2. TF3D - číslo o počtu nepřečtených zpráv nechce zmiznout
    Od Superbobo75_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 14:05
  3. Format datumu na záložce HOME v TF3D
    Od voda2 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-05-2009, 11:37
  4. TF3D
    Od voda2 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 17:23