Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Zobrazení jména+přiřazený druh vyzvánění

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jestli to nebude zase nejaky neduh pouze u cz verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tvrdej restart jsem raději nedělal. V manuálu stojí že pokud se tlačítka vol + - a napájení zmáčknou, tak se objeví oznámení, že "tato operace odstraní všechna vaše osobní data a obnoví nastavení z výroby." Problém je v tom, že v manuálu je toto zobrazení popsáno v češtině a když jsem to provedl bylo toto ohlášení oznámeno v angličtině. Nechci se v tom příliš vrtat, aby se náhodou nestalo, že pokud by toto vše nepomohlo a já se rozhodl přeci jen zboží vrátit, aby mi obchodník vrácení zboží neuznal s odůvodněním, že se ztratila česká lokalizace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ceska lokalizace se neztrati,je obsazena uz v rom ve slozce Windows.Po HR se spusti autorun vcetne ceske lokalizace,protoze zaklad romky je WWE a cestina je doinstalovana pomoci SunnySoft Interwrite.
    Casto se vyskytuji v takto udelane cestine chyby,proto ji primo nesnasim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    hmm. Na problémy s českou lokalizací jsem zde na fóru ještě před zakoupením četl několik příspěvků. Přesto jsem do ní šel a tuším, že to byla asi chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Uz od Kaisera bylo nekolikrat slibovano ze budou ceske ROM jako takove a ne antiwir typu Interwrite.
    U touch HD byl take dost dlouhou dobu bug v cestine co se tyce zase bluetooth nez vysel opravny patch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zkusil jsem ještě poslední pokus, jak psal brutulus a zdá se, že se to umoudřilo. Volající se najednou zobrazuje, jak má i včetně melodie. Moc děkuju!!! Teď jen vědět, jeslti mám projít v kontaktech všechna čísla a zkorigovat mezinárodní předvolby, či nikoli. Asi si nechám od všech zavolat abych to zkusil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    4

    Řeším stejné dilema. Čekat až mě zavolá všem 300 lidí co mám v kontaktech nebude to pravé ořechové. Smazat u všech +420 ? Nevím ze zahraničí nevolám. Nejhorší je, že většina čísel funguje bez problémů i s + 420. Nemůžu najít žádné pravidlo proč se něco nezobrazuje. Mám vyzkoušené, že to blbne jak u mobilů pak i u čísel z pevné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    4

    Tak jsem udělal HW reset nedal načíst kontakty se SIM (stejně je prázdná). Udělal synchronizaci s outlookem a vypadá to, že to začlo fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    Nemas kontakt ulozeny duplicitne?Tj na sim karte i v pevne pameti??Pak tento problem nastane.
    Naštěstí to není pravda. Mám základní kontakty i na simce a vše se mi zorbrazuje správně. Na jediný problém tohoto druhu na který jsem narazil bylo, když jsem měl v outlooku číslo uvedené jako Jiné - to se pak ve WM vůbec neobjevilo. Přehození do kategorie mobilní je vše v pořádku. Tak mi to trošku připadá, jeslti za vaše trápení opravdu nemůže ta čeština. Má tento problém někdo s En verzí? Já tedy ne :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem ode všech kontaktů odmazal +420 a stejně nepomohlo !
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Stačí udělat zálohu přes SPB Backup
    Kód:
    http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/backup/
    + udělat Hard reset a neimportovat do telefonu kontakty. Vyplatí se mít vše nainstalované na SD kartě, nemusíte pak nic instalovat :-) Děkuji všem za pomoc .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Velikost paměti a její druh
    Od washington_ce4you v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-07-2010, 16:10
  2. Doručenka - zobrazení jména
    Od smidlu v sekci Touch HD
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 02-03-2009, 17:27
  3. Nový druh HTC Slider: pa-rá-da!
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 07:57
  4. Zobrazeni Jmena u odchozich SMS
    Od Marlboroman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 10:27