Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Počasí - přidání města

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Nefunguje mi přidání města jako na starém Touch pro přes Weather databaze editor - končí to chybovým hlášením o nemožnosti otevřít databázi. Nějaké zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    skus toto http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=995
    mala by to byt nova verzia pre nove TF3D
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    tak bohužel, výsledkem je restartující se TF3D 2 při najetí na záložku Weather
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    Hm to som netusil. Pohladal som viac info http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=480101 takze treba pockat na novu verziu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Řešení problému - FUNKČNÍ:
    link

    Překlad pro méně zdatné angličtináře.

    1. Zkopírujte soubor 2330fc3c_manila z adresáře windows do Vašeho PC
    2. Stáhněte SQLite Administrator - link
    3. Stáhněte se WeatherDatabaseEditor 1.2 - link a nainstalujte do telefonu (i když ho nebudete potřebovat, je nutné ho nainstalovat a nechat nainstalovaný)
    4.Otevřete ve Vašem PC soubor manila 2330fc3c_manila pomocí SQLite Administrator (při otevíraní je nutné mít zvoleno zobrazit všechny soubory, jinak ho neuvidíte v otevíracím dialogu) vyberte "Edit Data" a klikněte na "cities" vlevo, nyní je potřeba zeditovat nějaké město, které nikdy nevyužijete - název, stát a kód - já to udělal hned u první položky.
    5. Zkopírujte zeditovaný soubor 2330fc3c_manila zpět do telefonu do adresáře Windows a zrestartujte telefon.
    6. Nyní stačí vybrat město na kartě počasí a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    tak me napadlo - je mozne aby se pocasi (v tom defaultnim kalendari) assignovalo nejen podle dne ale i mista? takze kdyz si udelam dve udalosti na stejnou dobu ale jedno na brno a druhe rekneme na prahu tak kazde me ukaze pocasi prislune pro dany region (pokud je nastaveno pro synchro)?

    zkousel to nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Na xda uživatelé po aplikaci tohoto postupu hlásí potíže s časem (moje angličtina je velmi zaprášená). Pozorovaly jste nepřesnost času o 13 hodin?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:28
  2. Česká města v TF3D2 - počasi
    Od NaTuRaL_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-07-2009, 13:04
  3. Problem s pridavanim mesta v oficialnej ROM
    Od nwagner v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 12:01
  4. TouchFLO 3D - Kde hledat code města?
    Od Barracuda_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 15:19
  5. Nefunguje přidání města do weather pro TF3D
    Od habrda v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 21:56