Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 58 z 58

Téma: Rhodium (HTC Touch Pro2) - čeština na HW klávesnici

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Všechno jde vyřešit jednoduše tímto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    25

    DD,

    Existuje možnost jak na některé klávesy namapovat "háček" a "čárku" ?
    Nepotřebuji totiž HW klávesnici s diakritikou, ale stačilo by mi, kdyby se daly tyto znaky vytvořit právě třeba jako " ť " na PC klávesnice, tedy stiskem shift+ˇ a pak až patřičnou klývesu u které je třeba háček nebo čárka.

    Snad jsem to vysvětlil pochopitelně...

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    25

    Zkoušel jsem přemapovat klávesnici pomocí tohoto a vždy když nějaké klávese přiřadím znak s diakritikou, tak mi to napíše takový čtvereček, nikoliv požadovaný znak.

    HTC TP2

    Věděl by někdo co s tím?


    Upraven link. Používej klikací - nejsme warez fórum. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    A proč nepoužiješ .cab z druhé strany tohoto tématu? Sice neumí psaní tak jak požaduješ, ale píše znaky s diakritikou bez problémů!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    25

    Taky dobrý, ale přecejen se ptám, jestli někdo neví jak přemapovat klávesy
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    Zdravím všechny. Pořídil jsem si HTC Touch Pro 2 Rhodium z Německa. HTC mi chodí s českou kartou bez problémů. Je tam ale německý windows mobile 6.1. Potřeboval bych poradit, jak to přehrát či opravit na český. Prosím o podrobný popis a odkazy, kde to vše stáhnout. Díky moc za vaší pomoc. Zdravím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Zkus zmenit: HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang = 405 (1029 v desitkove) a pak restart zarizeni.

    Pokud ti to neprelozi vse nebo nebudes s vysledkem spokojen, tak zkus nahrat ROM z www.sunnysoft.cz/htc. Pokud to nepujde, tak budes muset pouzit HardSPL a nahrat si nejakou uplne jinou ROM treba z xda-developers.com.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    Moc nechápu co mám změnit. Pro tvou informaci. Jsem naprostý laik. Díky za stručný popis postupu. Čus. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    to je v registrech windows - tzn stahni nejaky editor registru (umi to treba Resco File explorer s prislusnym addonem) a uprav tu cestu, kterou jsem napsal. Pokud tapes, tak doporucuji spis rict nejakemu technicky zdatnemu kamaradovi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    Když si stáhnu ROM z www.sunnysoft.cz/htc, jak to potom nainstaluji? Dík za čas a trpělivost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Mohl by me nekdo prosim pomoci a premapoval by me tlacitka podle teto fotografie?
    Mam nemecky brandovany pristroj a ten ma par HW zmen, vcetne trochu jine klavesnice. Pokud si nahraji jinou ROM, tak napriklad pod tlacitkem FN (viz foto) mam jine tlacitko. Coz je celkem logicke. Ceske klavesy (diakritiku) nepotrebuji, nepouzivam je.
    Na premapovani klavesnice jsem si stahl program RhodiumKbdControl_GSM_1.4, ale netusim jakym zpusobem premapovat napr FN (OK atd) tlacitko na jinou klavesu.
    Dekuji za pomoc, pripadne rady.


    Uploaded with ImageShack.us

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    1

    Zdravim, nemá někdo náhodou nějakej šikovnej upgrade z wimdows mobile ideálně na android ? Nepřepodkládám, že bude možnost hodit to nové windows mango, i když by to bylo ideální. díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Termiter
    Zdar,
    Nejjednodušší způsob je nahrát přiložený soubor (nezapomeňte po stáhnutí přejmenovat!) eT9.Rhodium.wwe_cze.kmap.txt do adresáře Windows a v registry opravit záznam HKLM\Software\Tegic\eT9\Ime\KeyboardLayouFiles\07F F. Jako hodnotu vložte název kopírovaného souboru.
    Zdravím, děkuji za dobrý návod, akorát mám jednu nejasnost: V návodu je napsáno"nezapomeňte po stáhnutí přejmenovat!" - na jaký název to mám přejmenovat?

    Předem děkuji za odpověď!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Ceska ROM pro Touch Pro 2 Rhodium
    Od petross v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 13:30
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 15:10
  3. Rucne spustanie Touch Flo 3D v Touch Pro2
    Od Bobob v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 21:40