Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Exchange komunikace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    25

    Potřeboval bych do AsusP750 dostat nějaký program pro komunikaci s exchange severem pro práci s firemní poštou. Existuje něco takového?

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Možná nerozumím otázce, ale pro komunikaci s Exchange serverem máte v zařízení od Microsoftu plnou výbavu - Inbox, Kalendář, Kontakty, Úkoly a pokud synchronizujete přes desktop, tak i Poznámky. Synchronizace přímo s Exchange serverem je dostupná již několik let, více informací najdete například zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    25

    Děkuji. Jenže já potřebuji nastavit komunikaci přes GPRS a v nastavení outlooku v PDA nemohu najít nikde nastavení pro zadání adresy exchange servru.

    Děkuji za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Přečti si ten článek znovu, je tam vše potřebné napsáno.

    Záleží, jaký exchange ve firmě používáte, možná bude potřeba do PDA nahrát certifilát - to ti řekne někdo od vás z firmy, nějaký IT/správce sítě.... Pokud je toto vyřešeno, tak:
    a) nastavíš si to v PDA v ActiveSync - Menu - Configure Server
    b) potom si nastavíš jak často se to má synchronizovat (ActiveSync - Menu - Schedule)
    c) nakonec nastavíš, co přesně se má synchronizovat (ActiveSync - Menu - Options)

    Máš-li v Outlooku podsložky, které chceš taky syncovat, popř. i z Outlooku v PC nějaké RSS, toto se zapíná a nastavuje v PDA v Inbox - Menu - Tools - Manage Folders a tam si zaškrtneš/odškrtneš, co přesně se má v rámci pošty synchronizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    25

    Děkuji. Já jsem se to pokoušel nastavit v outlooku, nikoliv v activesync. Ještě bych se chtěl zeptat, kde může být problém, když mi to píše, že server nelze najít. Přitom vyplněný je správně. Může být chyba v tom, že to zkouším bez toho certifikátu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jde ti na PDA internet? Pripojis se k netu a muzes surfovat? Pokud ano, tak se podívej do PDA a ještě jednou překontroluj nastavení. Víc už ti s tím neporadím, každý má trošku jiné nastavení. Obrať se na vašeho IT - ten by ti měl nastavení i to, zda je potřeba certifikát poradit. Kdyby to házelonějakou chybu a číslo, dalo by se dohledat, ale takhle ne. Podle mě máš špatně nastaveno. Stačí přehodit pořadí písmen a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    25

    asi bude problém v tom certifikátu. V případě certifikátu se jedá o co? To je něco co se nahraje do PDA nebo co musí admin povolit na servru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Znovu opakuji - přečti si článek a pak popř. kontaktuj vašeho IT.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Bluetooth komunikace
    Od petapen v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 19:45
  2. komunikace s pc
    Od Luml v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-12-2006, 11:23
  3. Komunikace mezi WM5 pro PDA a WMP pro SP
    Od Storm8 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 15:44
  4. Wi-fi komunikace s Looxem 720
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 01-02-2005, 18:48