Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Prestal fungovat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    ...tak po tom, co jsem pul roku pouzival X1 a dnes uz muzu s klidem objektivne rict, ze k naproste nespokojenosti jiz od prvnich chvil jsem si poridil D2. Vzdy jsem byl priznivcem HW klavesnice, ale Pro 2 me odradilo svym detskych vzhledem. Dovezu domu, zkonfiguruju mail, zvykam si na SW klavesnici, zpetna vazba v podobe vibrace je prijemna (melo ji uz i priblby viewty). A najednou ouha, prestal fungovat dotyk. Reset....zadna zmena. Takze zitra vracim (servis nepripada v uvahu) a holt si pockam na neco dalsiho. Zatim si preju pevne nervy s x1 :/ Stalo se vam to nekomu?

    BR

    Petr

    Edit: a to jeste si sliznu posmech ze za poslednich 6 mesicu to bylo Touch Pro -> X1 -> D2 -> X1 zatimco kolega je naprosto spokojenej s IP :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tak tomu se rika velka smula,ja jsem naopak s Xperii maximalne spokojeny,natolik,ze jsem prodal Touch HD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Udělej hard reset, klidně ho opakuj, ale je možné, že jde o hw závadu. Stane se. Nic není dokonalé.

    Touch Pro 2 jsem měl několkrát v ruce (tedy T-Mo brand) a rozhodně mi jako dětská hračka nepřišel. Displej je větší než na D2, je to něco mezi D2 a HD, ale s klávesnicí. Já bych zase naopak i jako fanda SE nechtěl X1 ani náhodou. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Ja kupoval X1 pouze kvuli rozliseni. V te dobe HTC nic nenabazilo. Pred lety jsem byl uzivatel nejdrive 9110, 9210, 9500 (kde mi dosla trpelivost). Tenkrat jsem jeste bych ochoten tolerovat vetsi rozmery zarizeni. Ale po Touch Pro uz se mi na vetsi nechce (precejenom si jdu sednout treba do baru, tel v mam kapse a to precejenom s vetsim kouskem nejde). X1 je jeste ok, ale TP2 uz mi prijde veliky. Myslim, ze to je otazka vkusu. Osobne mam rad strohy, jednoduchy design a proto TP2 povazuju za kycovity a nehezky (stejne jako treba novy mondeo )

    Nicmene k jadru pudla. Proste po hodine nebezi. Jako velikou tragedii to neberu, ale vubec se mi to nechce resit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    Tak tomu se rika velka smula,ja jsem naopak s Xperii maximalne spokojeny,natolik,ze jsem prodal Touch HD.
    Me na X1 vadi tolik veci:

    Nesmyslny plastovy (s kovovym lookem) ramecek
    Spoust fotaku (nepouzitela; mozna vada meho kusu, nehodlam resit, nicmene to meli udelat poradne)
    Sipky (resp. ten ovladaci ctverec s tim kolibkovym nesmyslim okolo = HRUUUUZA)
    Po 6 mesicim kazdodeniho pouzivani vypada jako 5 let stara (bohuzel nejsem kancelareskej typ, pro koho je to asi primarne urceny)
    Podrabany klavesy od otevirani (na fci to nema zadny vliv, ale neni to preci N1610 za par slupek)
    A ted jsem si tam dal romku, ktera vubec nechodi, ale to je moje chyba

    BR

    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Odpovim uz jen na toto,at to tu zbytecne nezaplacavame OT
    Spoust fotoaparatu,nemam s ni zadny problem,namackavani a samotne domacknuti chodi ok
    Klasicke klavesy,ovladaci ctverec atd naopak hodnotim na vybornou - konecne prave klavesy a ne zadne virtualni
    Pouzivam denodenne,navic jsem automechanik,po 5 mesicich,stale jako vybalena
    Podrapane klavesy namam
    Uvaril jsem si rom z Touch HD a Xperia slape vytecne atd
    Ale ted uz dost OT at se nejen Zdenek nezlobi(ja jsem tak rad,ze se Zdenkovi a nejen jemu X1 nelibi,aspon ji nema kazdy) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jasan, nebudeme řešit jiné PDA - udělej, klidně opakovaně, hard reset - návod připojen. Když to nepomůže, tak reklamace / vrácení. Nic jiného se s tím asi dělat nedá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Diky za typ, uz jsem to provedl nekolikrat, ale bez vysledku. Proste smula, stava se to. Jen doufam, ze mi nereknou, za 30 dnu nashle. Chci zpet penize, ale D2 uz nechci. Kazdopadne ostatnim preji vice stesti, zarizeni je to opticky zdarile, soft mi prisel taky mnohem lepe odladeny nez X1 a TP dohromady. Celkove to nebude uplne zly zarizeni. Jde o to, jestli bych si zvykl na SW KBD. Verim, ze ano. Mozna pak zkusim jeste TP2, uvidime.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Tak uspesne vyreklamovano penize sice posilaji na ucet, coz je u platby hotove tentyz den zvlastni ale budis. Dnes jsem koukal prisel TP2, pokud to stihnu zitra vyzvednu a jsem zvedavej. Nekdo jiz nejake zkusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus P750 prestal fungovat
    Od mikie_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 20:38
  2. Active Sync prestal pracovat
    Od michallos007 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 11:56
  3. prestal fungovat active sync
    Od aaischa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 60
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 19:35
  4. ActiveSync prestal synchronizovat
    Od trenki v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 21-09-2006, 09:47
  5. Prestal fungovat POutlook
    Od Jewelsoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2004, 11:18