Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Špatná sada znaků na obrazovce při odchozím volání

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Při odchozím volání mám jméno volaného a i nápis "Dialing" pod tím zobrazen ve špatné znakové sadě. Vypadá to jak znaky výslovnosti z anglického slovníku - M je malé m s ocáskem, B je jako německé ostré S, D jako výslovnostní anglické dz.
    Problém je jen při této akci - odchozím volání - jinde jsem problém nezaznamenal. Jen jméno volaného a nápis Dialing.

    Abych řekl pravdu, tak nevím, jestli to takhle mám od začátku. Jestli je to třeba přehozením jazyku do češtiny (registr 1033->1029) - teď už to ale žádnou změnu nedělá. Regional settings taky nic nemění.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    48

    ahoj, neinstaloval si nahodou program Lingea Lexicon?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    fakt? ze by to bylo timhle? ;-)
    a kdyz vis, o co jde, jde to nejak napravit bez uninstallu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    48

    mam s tym skusenost nakolko som asi 2 tyzdne zistoval ktory soft mi to robi, reinstaloval som asi 5 romiek kym som zistil co to robi. Neviem z akeho dovodu dialer zacne pouzivat fonty ktore lingea nainstaluje ale ich vymazanie nema ziaden vplyv na funkcnost lingea lexiconu.

    Postup:

    v adresari \windows\fonts su 3 fonty z navzvom lipa*.ttf, tie vymaz a mas hned po probleme.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    mám k tomu dvě věci:
    1) děkuju, vymazání těch fontů pomohlo a odchozí hovor se už ukazuje správně; vymazání ale vliv na Lingeu má - nezobrazuje se teď správně výslovnost výrazů; nemá, kde ty znaky načíst, když jsou vymazaný

    2) jakto, že v total commanderovi ty fonty vymazat nešly a file explorer je bez mrknutí oka smazal ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    48

    mal som tie fonty rozlozene a zistil som ze font mapuje cisla a interpunkcne pismenka na take cudne znaky. To by vadilo najmenej, skor chcem prist na to preco ich zacne system pouzivat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. E-TEN X500+ nestandartní funkčnost aplikace telefon pouze při odchozím volání
    Od radimz_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-01-2011, 22:58
  2. HTC Tytn II a špatná nabíječka
    Od Pjetr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 22:46
  3. Špatná synchronizace pod Win2000
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 23-05-2003, 21:25