SIP klient
Ahojte,
určite používate voip na vašich windows mobile zariadeniach...
Ja som skúšal Fring, ale pri volaní na pevnú linku mi to dva-krat zazvoni, potom sa volanie zruši.
Takže je to nepoužiteľné. Čo používate vy na SIP, voip?
určite používate voip na vašich windows mobile zariadeniach...
Ja som skúšal Fring, ale pri volaní na pevnú linku mi to dva-krat zazvoni, potom sa volanie zruši.
Takže je to nepoužiteľné. Čo používate vy na SIP, voip?
Fring jsem používal, ale jen na IM nikoli na VOIP. Ono k tomu volání musíš mít buď připojení na wi-fi nebo UMTS/HSDPA. Na EDGE nebo GPRS to není rozumně použitelné = ty protistranu většinou slyšíš, ale oni tebe téměř vůbec. Není to chybou aplikace(í), ale pomalostí připojení.
Na volání jsem zkoušel Skype a fungovalo to, ALE jen zkoušel, takže o nějakém častějším a dlouhodobějším používání se nedá mluvit. Pokud vím, tak Fring používají někteří kolegové na WM i Symbianu (Nokia) a nestěžují si, takže je to asi v rámci možností good.
Na volání jsem zkoušel Skype a fungovalo to, ALE jen zkoušel, takže o nějakém častějším a dlouhodobějším používání se nedá mluvit. Pokud vím, tak Fring používají někteří kolegové na WM i Symbianu (Nokia) a nestěžují si, takže je to asi v rámci možností good.
Zrovna zkouším AGEPhone Mobile, připadá mi míň náročný na zatížení telefonu než Fring.
info : http://www.ageet.com/us/products-agephone-mobile.htm
info : http://www.ageet.com/us/products-agephone-mobile.htm
Na Symbiane - N82, mi Fring fungoval skvele, ale tam som ho používal len na Skype hovory, a išlo to.
Nokia mala vstavaného SIP klienta, takže som túto otázku neriešil... až teraz...
Inak, samozrejme že som ho testoval s wifi pripojením :-)
Toho klienta vyskúšam, potom dám vedieť...
EDIT:
Takže AGEphone mobile som skúsil, ale:
1. zvuk vychádza zo zadného repráčika, nie zo slúchadla
2. skúsil som zavolať na jednu infolinku, a že vraj viac počula seba, ako mňa :o)
3. Celkovo, je to nejaké divné, pri vytáčaní to vydáva tón tu tu tu tu akoby bola nejaká chyba, potom to začne zvoniť...
U mňa to teda dobre nefunguje. Fring aspoň vie pustiť hlas do sluchátka, ako normal hovor.
Kúpil som skype kredit, vyskúšam ešte hovor cez skype
Nokia mala vstavaného SIP klienta, takže som túto otázku neriešil... až teraz...
Inak, samozrejme že som ho testoval s wifi pripojením :-)
Toho klienta vyskúšam, potom dám vedieť...
EDIT:
Takže AGEphone mobile som skúsil, ale:
1. zvuk vychádza zo zadného repráčika, nie zo slúchadla
2. skúsil som zavolať na jednu infolinku, a že vraj viac počula seba, ako mňa :o)
3. Celkovo, je to nejaké divné, pri vytáčaní to vydáva tón tu tu tu tu akoby bola nejaká chyba, potom to začne zvoniť...
U mňa to teda dobre nefunguje. Fring aspoň vie pustiť hlas do sluchátka, ako normal hovor.
Kúpil som skype kredit, vyskúšam ešte hovor cez skype