Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Ztracene hovory

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Pratele, nesetkal se nekdo s timto problemem.
    Po urcite dobe klidu (tezko rict jak dlouhem), tedy vypnute MDA2, prichazi hovor. MDA se zapne, zacne blikat BT, pipa i BT HF ale nenabehne telefon, tedy nezacne to ani zvonit. Na druhem konci to vesele vyzvani, ja o tom nevim a lidi me maji za vola, ze to neberu a proc mam tak blbej telefon. Nemuzu na to prijit.(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Pratele, nesetkal se nekdo s timto problemem.
    Po urcite dobe klidu (tezko rict jak dlouhem), tedy vypnute MDA2, prichazi hovor. MDA se zapne, zacne blikat BT, pipa i BT HF ale nenabehne telefon, tedy nezacne to ani zvonit. Na druhem konci to vesele vyzvani, ja o tom nevim a lidi me maji za vola, ze to neberu a proc mam tak blbej telefon. Nemuzu na to prijit.(
    S tim jsem se u MDA II nesetkal, ale ja stale pouzivam originalni ROM i Radio. Bez ohledu na dobu neaktivity telefonni cast vzdy signalizuje telefonni hovor.
    1) Pouzivate nejaky agresivni Task manager, ktery sestreli proces pro telefonovani. To mi prijde ale jako malo pravdepodobne, protoze MDA II na hovor reaguje.
    2) Pouzivana verze SW pro ovladani radiove casti je nestabilni. Flashovani je IMHO obcas holt rizikova zalezitost s nejistym vysledkem...
    3) HW zavada telefonni casti, se kterou pomuze jen servis.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    59

    tohle mi delal wisbar, kdyz jsem dal close all. Proste zavrel i phone aplikaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Tento problém, lépe řečeno variace tohoto problému se na těchto stránkách táhne jako červená nit. Nedostaneš žádnou konkrétní odpověď, jak to vyřešit. Závisí to na mnoha aspektech, jak již bylo zmíněno. To, že řešení existuje, je zřejmé. Je potřeba najít tu srávnou kombinaci aplikací, zejména pak task manager hraje klíčovou roli. Ale je to na tobě. Projdi starší diskuze a najdeš řadu podnětů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Diky, hledam, hledam, ale zatim nic nenachazim. Ono je to totiz jak kdy a to se pekne blbe hleda. Nicmene diky vsem za podnety:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Kolego, nehledej žádnou odpověď, ani stoprocentní radu, stejně si tvoje cihla bude dělat co se jí zlíbí. Já nepoužívám ani jeden ze zmíněných programů a moje cihla si občas také dělá co ji napadne.
    Tvůj problém mívám také, i když velmi zřídka. Prostě mi nejde zvednout příchozí hovor a můžu do něj mlátit kladivem, stejně ho nezvedne.
    Poslední dobou ale řeším jiný problém - MDÁčko mi nepokládá odchozí hovory. Prostě ťukám na "konec", mačkám červené tlačítko a koukám, jak ubíhají vteřiny a operátor bohatne.
    Radu ti nedám, jen ti doporučím pevné nervy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od ipf
    Tvůj problém mívám také, i když velmi zřídka. Prostě mi nejde zvednout příchozí hovor a můžu do něj mlátit kladivem, stejně ho nezvedne.
    Hovor se mi nepodari zvednout, kdyz mam pres BT spojen s pocitacem Wireless Modem. MDA vyzvani, ale po stisku zeleneho tlacitka se hovor rozpadne. To me taky pekne toci...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od ipf
    Tvůj problém mívám také, i když velmi zřídka. Prostě mi nejde zvednout příchozí hovor a můžu do něj mlátit kladivem, stejně ho nezvedne.
    Hovor se mi nepodari zvednout, kdyz mam pres BT spojen s pocitacem Wireless Modem. MDA vyzvani, ale po stisku zeleneho tlacitka se hovor rozpadne. To me taky pekne toci...
    Moje cihla je lepší, ta k tomu nepotřebuje ani ten spuštěný BT .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od ipf
    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od ipf
    Tvůj problém mívám také, i když velmi zřídka. Prostě mi nejde zvednout příchozí hovor a můžu do něj mlátit kladivem, stejně ho nezvedne.
    Hovor se mi nepodari zvednout, kdyz mam pres BT spojen s pocitacem Wireless Modem. MDA vyzvani, ale po stisku zeleneho tlacitka se hovor rozpadne. To me taky pekne toci...
    Moje cihla je lepší, ta k tomu nepotřebuje ani ten spuštěný BT .
    Ta to je hodne neprijemny chovani a IMHO jasny kandidat na zarucni opravu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Pratele, nesetkal se nekdo s timto problemem.
    Po urcite dobe klidu (tezko rict jak dlouhem), tedy vypnute MDA2, prichazi hovor. MDA se zapne, zacne blikat BT, pipa i BT HF ale nenabehne telefon, tedy nezacne to ani zvonit. Na druhem konci to vesele vyzvani, ja o tom nevim a lidi me maji za vola, ze to neberu a proc mam tak blbej telefon. Nemuzu na to prijit.(
    Mas instalovanou aplikaci Zen phone?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od ipf
    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od ipf
    Tvůj problém mívám také, i když velmi zřídka. Prostě mi nejde zvednout příchozí hovor a můžu do něj mlátit kladivem, stejně ho nezvedne.
    Hovor se mi nepodari zvednout, kdyz mam pres BT spojen s pocitacem Wireless Modem. MDA vyzvani, ale po stisku zeleneho tlacitka se hovor rozpadne. To me taky pekne toci...
    Moje cihla je lepší, ta k tomu nepotřebuje ani ten spuštěný BT .
    Ta to je hodne neprijemny chovani a IMHO jasny kandidat na zarucni opravu.
    Bohužel se mi to stává jen občas a stoprocentně všech tisíc pokusných hovorů, které v servisu uděláme bude fungovat bezchybně a ten tisícíprvní po výlezu ze servisu stejně nepřijmu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od ipf
    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od ipf
    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od ipf
    Tvůj problém mívám také, i když velmi zřídka. Prostě mi nejde zvednout příchozí hovor a můžu do něj mlátit kladivem, stejně ho nezvedne.
    Hovor se mi nepodari zvednout, kdyz mam pres BT spojen s pocitacem Wireless Modem. MDA vyzvani, ale po stisku zeleneho tlacitka se hovor rozpadne. To me taky pekne toci...
    Moje cihla je lepší, ta k tomu nepotřebuje ani ten spuštěný BT .
    Ta to je hodne neprijemny chovani a IMHO jasny kandidat na zarucni opravu.
    Bohužel se mi to stává jen občas a stoprocentně všech tisíc pokusných hovorů, které v servisu uděláme bude fungovat bezchybně a ten tisícíprvní po výlezu ze servisu stejně nepřijmu.
    Dnes se mi to stalo poprvé a mám pocit, že to souviselo se slabou baterkou (cca 18%).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..když jsem připojen na internet na PC pomocí MDA2 a BT,a mam příchozí hovor,můžu jej bez problému přijmout,jestliže dám v PC "odpojit"..

    ..pokud tedy vůbec začne vyzvánět,spíš mi většinou po odpojení z internetu přijde záplava sms se zmeškanými hovory..

    ..ale když to "vyzvání",to odpojení z internetu pomáhá..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od reditel
    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Pratele, nesetkal se nekdo s timto problemem.
    Po urcite dobe klidu (tezko rict jak dlouhem), tedy vypnute MDA2, prichazi hovor. MDA se zapne, zacne blikat BT, pipa i BT HF ale nenabehne telefon, tedy nezacne to ani zvonit. Na druhem konci to vesele vyzvani, ja o tom nevim a lidi me maji za vola, ze to neberu a proc mam tak blbej telefon. Nemuzu na to prijit.(
    Mas instalovanou aplikaci Zen phone?
    Ne, tuhle aplikaci nemam a zaboha nevysleduju, kdy to vlastne udela. Rklamace bude problem, protoze kdyz to budu predvadet tak to bude chodit na 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..když se tak dívám na tvuj podpis,mam pocit že s reklamací neuspěješ z trochu jiného důvodu..)
    ..tedy pokud ovšem nemáš někde doma udělanou zálohu celého původního systému..
    ..v tom horším případě předpokládám,že ti okamžitě zdělí že tvoje R 1.14ka bude asi hlavní a jediný důvod tvé závady..:?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ztracené kontakty
    Od c.e.r.m.i. v sekci Microsoft Windows Phone
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2011, 12:29
  2. Ztracené SMS
    Od Mezek_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 15:42
  3. jak blokovat prichozi hovory z urcitych cisel? obtezujici hovory
    Od kosmi_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-02-2007, 07:50
  4. ztracené cd s lokalizací
    Od killerGBU_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 13:28