Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: [HP iPaq Voice Messenger] Prepinanie beziacich procesov

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    Zdravim,
    som cerstvym majitelom HP VM, a mam jednu otazku. Viete mi niekto opvedat, ako sa v tomto SP daju prehadzovat beziace procesy? napr na asuse mam na to tlacidlo, no na HP som nic take nenasiel. Pripadne sa asi pytam blbost, co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zaleží na tobě, jak si to nastavíš. Já jsem před časem na toto používal Smart Toolkit (nebo tak nějak se to jmenovalo) - je to free. Ale klidně můžeš vyzkoušet i jiný task manažer.

    Myslíš Voice Messenger smartphone 510/512/514 nebo Voice Messenger (HP Silver)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    Myslim Voice Messenger (HP Silver). No idem skusit, len napr. dost obmedzene je priradenie funkcnosti bocneho tlacitka, nic okrem emailu, hlasovej volby, msn a podobnych veci tam na vyber nie je tak neviem .. a hp smart menu netusim jak modifikovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak proč píšeš SP (jako smartphone), když ho nemáš a máš zařízení s dotyk.displejem? :sarcastic:

    Jde použít jakýkoli task manažer a tlačítka jdou samozřejmě přemapovat. V HP kdysi něco bývávalo, ale te´d opravdu netuším, zda tam nějaký task je.
    Pokud nejde přemapovat (WM to ale umožňují), zkus třeba Spb Pocket Plus a přepínání namapovat na nějaké boční. Sám to takto používám na Treu, funguje to jako alt+tab v PC. Nebo zkus AE Button Plus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    no tak isto iste to nema dotykovy display :-) este som natolko triezvy ze to viem rozoznat :-) takze viem preco pisem do SP :-) Dufam ze myslime ten isty model: HP iPaq Voice Messenger.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Omlouvám se ops: popletl jsem si to s data m., který dotyk.displej má. Ovšem výše uvedené smazřejmě vyzkoušet můžeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP iPaq Voice Messenger
    Od kastovsky v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2012, 14:26
  2. hp iPAQ Voice Messenger, hlasitost ve sluchátkách
    Od Miras 36 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2010, 21:33
  3. HP IPAQ VOICE MESSENGER a jeho info ledka
    Od Morllor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-06-2009, 11:04
  4. HP iPAQ Voice Messenger
    Od MrQuick v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-02-2009, 16:09
  5. První HP smartphone iPAQ 510 Voice Messenger v prodeji
    Od Zdenek Malinsky v sekci iPAQ 5xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 12:49