Facebook application for windows mobile
tak uz konecne existuje aplikacia pre facebook aj na windows mobile zariadenia.skusal som ju na diamonde a celkom dobre funguje ale ze vraj je este vo vyvoji tak sa mozno dockame aj nejakych zmien..
Jenom upozornění, jde o to samé, co řeší novinka i s popisem zde. Nicméně vlákno tu nechám, kdybyste chtěli probírat zkušenosti a tak...
lelouch
Jenom upozornění, jde o to samé, co řeší novinka i s popisem zde. Nicméně vlákno tu nechám, kdybyste chtěli probírat zkušenosti a tak...
lelouch
mě to přijde zbytečné, je to pomalé a nepřehledné, chodím na facebook přez opera mini jak v mobilním tak desktop zobrazení a je to lepší
jediný kvůli čemu sem to nechal nainstalovaný je upload fotek
jediný kvůli čemu sem to nechal nainstalovaný je upload fotek
Facebook mi načítalk fotky jen do prvního resetu HD. Myslím fotky vlevo u profilů osob. Tak jsem nainstaloval i opravnou verzi, ale nepomohlo to. Navíc celé je to značně lenivé, není nad brouzdání po facebooku operou.
Fotky mi to taky přestalo načítat. Pořád nějak nemůžu pochopit, jak může tohle MS vydávat za hotovou aplikaci.
No, voni to ti kluci už vědí (viz komentáře), jenomže teď sedí na TechEdu v Los Angeles.
A stejně - kdoví, jestli se tím vůbec budou zabývat... Ale protože by to měla být oficiální součást WM 6.5, tak snad jo...
A stejně - kdoví, jestli se tím vůbec budou zabývat... Ale protože by to měla být oficiální součást WM 6.5, tak snad jo...