Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Spb Mobile Shell v3.0.0 a HTC Touch Pro ( Raphael )

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Dobrý den !!! Chtěl bych se zeptat ... Umí zařízení HTC Touch Pro spolupracovat s programem Spb Mobile Shell v3.0.0 ? Podařilo se mi stáhnout tuto verzy : Spb.Mobile.Shell.v3.0.0.Build.6362 ... Chtěl bych se zeptat je-li nějaký vlastník Raphaela, který má zkušenosti s tímto programem ... ? Mám originální rom, která byla v zařízení při koupi ...
    Verze paměti ROM: 1.90.401.1 WWE
    Datum paměti ROM: 08/01/08
    Verze rádia: 1.02.25.19
    Verze protokolu: 52.33.25.17U
    ExtPkg verze: 1.90.401.101

    Dále bych se chtěl zeptat jaký je rozdíl mezi:
    Spb.Mobile.Shell.v2.1.5.Build.3774
    Spb.Mobile.Shell.v3.0.0.Build.6362
    Spb.Mobile.Shell.v3.0.0.Build.6411.Full ???

    A poslední otázka-Existuje nějaká česká verze Spb.Mobile.Shell.v3.0.0 ?

    Děkuji ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Citace Původně odesláno od Tekniker
    A poslední otázka-Existuje nějaká česká verze Spb.Mobile.Shell.v3.0.0
    SPB 3 je celé v češtině již od základu.
    Nemám sice originální ROMku, ale nejsem si jist, zda by to na to mělo nějaký vliv. SPB 3 mě funguje dobře.. Jediný problém je, že při překlopení displeje (yvsutuní klávesnice) trvá cca 7-8 sekund, než se otočí displej. A to je docela dost. KAROUSEL kontakty sice pěkné a nepoužitelné, když nejdou nahodit ROVNOU z HOME.

    Jinak celkem pěkná aplikace, která na sebe vezme skoro všechny záležitosti WM. (Skoro všechny. Například psaní a čtení SMS/MMS/Email probíhá přes klasické WM, nastavení všeho možného taky), ale kontakty, plocha, hodiny, profily, atd.. vše ovladatelné přes SPB.

    Program tedy mohu doporučovat.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    tak u verze 3.0.1 /oznacovana jako beta/ to preklapeni trva uz max.2 sec. A kazdou novou verzi se urcite stabilita a rychlost zlepsi. Jinak muzu potvrdit, Super programek!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    112

    Skusam tuto verziu 3.0 a ak dam zmenit background ktore mam vo velkosti 640x480 tak sa mi nezobrazi cely obrazok ale len mala cast. Vie mi niekto poradit aky rozmer a ake dpi ma mat obrazok aby sa spravne zobrazil na celu plochu? Taktiez sa chcem spytat ci je mozne v ramci tejto aplikacie mat zobrazene napr. spb finnace ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    tapeta pro Lifestyle by mela mit rozmer 960x748 a jeste ji potom muzes oriznout aby ti to co nejlepe vyhovovalo na displeji. Ja je stahuji treba tady http://www.wallpaper.cz/ a tam si zadas rozliseni ktere potrebujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    112

    Vie niekto poradit s nasledovnymi problemami :

    1. Na profesiional lifestyle obrazovke sa mi zobrazuje len udaj o teplote, nezobrazuju sa mi ikony pocasia.
    2. Ak vlozim viac ako jeden riadok pripomienok na obrazovku tak sa mi nezobrazi kalendar. Ak mam len jednu pripomienku tak sa mi zobrazi kalendar o velksoti 2 tyzdnov a aj ked v settingoch mobile shell nastavim ze sa ma zobrazovat len 1 tyzden nezmeni sa to.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Děkuji za odpovědi ...

    Mám ale další dotaz ...

    Během testování SPB Mobile Shell 3.0.0 na Raphaelovi jsem zatím nepříšel na to, jak mohu prohlížet obrázky spolu s překlápěním fotky když přístroj otočím ... Pokaždé když otevřu nějakou fotku se mi otevře pouze bez možnosti překlápění fotky pomocí otáčení přístroje ... jako bylo možné při používání standartního TouchFlo 3D ... Tam když jsem najel v menu na obrázky a na nějaký tapnul, tak se mi zvětšil a po postupném otáčení přístroje se mi otáčel i obrázek ...

    Dá se někde v SPB Mobil Shell 3.0.0 nastavit aby při otevřeném obrázku byla dostupná funkce přetáčení obrázků pomocí otáčení přístroje ?
    Zatím jsem nepřišel na to, jak tuto funkci zprovoznit ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Dobrý den !!! Mám dotaz : když mám v SPB Mobil Shell v nastavení vypnutou funkci automatických aktualizací počasí, proč se mi Lifestyle Home zobrazuje každý den jiné počasí ikdyž jsem aktualizaci dělal ručně a to jen jednou ? Nemám totiž nějaký speciální tarif pro levné připojení k internetu a nerad bych aby mi přišla faktura s nečekanou částkou ... Má někdo zkušenosti s aktualizacemi počasí ? Pokud mám vypnuté automatické aktualizace počasí jsou opravdu vypnuté ... Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    počasí se stahuje obvykle na pět dní dopředu, a to pokaždé, když se synchronizuje - automaticky i ručně. proto i po ruční aktualizaci jednou za čas (za pět dní např.) ukazuje předpověď každý den jinou - na každý den, po dobu pěti dnů. pak napíše, že nemá data... při další synchronizaci si zase stáhne data na pět dní... samozřejmě častější synchronizace zobrazuje přesnější předpověď... a je to pár kilo, nic velkýho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od Tekniker
    Děkuji za odpovědi ...

    Mám ale další dotaz ...

    Během testování SPB Mobile Shell 3.0.0 na Raphaelovi jsem zatím nepříšel na to, jak mohu prohlížet obrázky spolu s překlápěním fotky když přístroj otočím ... Pokaždé když otevřu nějakou fotku se mi otevře pouze bez možnosti překlápění fotky pomocí otáčení přístroje ... jako bylo možné při používání standartního TouchFlo 3D ... Tam když jsem najel v menu na obrázky a na nějaký tapnul, tak se mi zvětšil a po postupném otáčení přístroje se mi otáčel i obrázek ...

    Dá se někde v SPB Mobil Shell 3.0.0 nastavit aby při otevřeném obrázku byla dostupná funkce přetáčení obrázků pomocí otáčení přístroje ?
    Zatím jsem nepřišel na to, jak tuto funkci zprovoznit ...
    samotné spb mobil shell neobsahuje žádný program pro prohlížení obrázků, pro prohlížení obrázků je možné použít mnoho různých aplikací s různými funkcemi, např SPB imageer (ten otáčet dle polohy telefonu neumí), Resco Picture viewer, HTC Album (ten otáčet tušímže umí, ale nevím, nepoužívám... zkušenější kolegové mne doufám opraví...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Díky ...

    Další dotaz ...

    Když mi někdo zavolá a já to nevezmu, tak se mi na displey zobrazuje nepřijatý hovor ...
    Zatím se mi nepodařilo přijít na to, jak mám z tohoto nepřijatého hovoru rovnou uložit telefoní číslo do svého telefoního seznamu ? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Co je to vlastně TouchFLO 3D?

    Pokud mám nainstalovanou aplikaci SPB Mobil Shell 3.0.0 je nutné mít v nastavení ,, Dnes " v záložce ,, položky " aktivované TouchFLO 3D ? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. to je to co tam bylo uvodne, tj.kdyz jsi zarizeni koupil

    2. ne

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    zdravím. právě testuji betu (v3.0.1 Beta 1 Build 6456) a vypadá to hodně moc slušně. ale vadí mi dvě věci.
    1. po nainstalování a aci 30min hraní si s aplikací mi baterka klesla o 12% a stále klesá!! rádio mám 1.08.25.20M1
    2. jde nějak změnit aby v té spodní liště kde jsou kontakty a spouštěč, tak namísto spouštěče si dát něco jiného? toto tlačítko je pro mě naprosto zbytečké!
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro Raphael Windows 7 USB
    Od Gerchan v sekci Touch Pro
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 10-06-2010, 18:14
  2. SPB Mobile Shell a WM 6.5.1
    Od vit100 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-11-2009, 19:45
  3. Funkční hry na HTC Touch Pro / Raphael
    Od NaTuRaL_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-08-2009, 16:44
  4. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 11:00