Doporučte prosím kvalitní ochranou folii,ta dodávaná s HDčkem se mi v místě kde píšu malá písmena pomocí InterWrite Recognize,poškodila.Oloupala se z ní nejsvrchnější vrstva-proškrabala se.Díky za typy.
Doporučte prosím kvalitní ochranou folii,ta dodávaná s HDčkem se mi v místě kde píšu malá písmena pomocí InterWrite Recognize,poškodila.Oloupala se z ní nejsvrchnější vrstva-proškrabala se.Díky za typy.
Brando,bezne k sehnani napr. u Sunnysoft.Na svem HD ji mam 5 mesicu a nejevi znamky pouzivani.
aka je Brando v porovnani s povodnou , je omnoho lepsia ???
Kamos tiez chvali Brando.... ja mam od zaciatku (5mesiacov) povodnu origo foliu a je furt jak nova.
ja mam tiez origo foliu a uz po 3 mesiacoch je plna skrabancov prevazne od stylusu, ani by mi to moc nevadilo ale niektore z nich deformuju obraz co ma dost stve
ja hlasujem za expertshield .. sam mam uz na 4 mobile s dotykovou vrstvou a iba dobre skusenosti ..
www.expertshield.com
Doporučuji BoxWave. Brando má poslední dobou hroznou nekvalitu co se týče přesnosti tvaru. Na HD jsem objednal pro jistotu dvě a byly to vyhozené peníze, jedna je u tlačítek o dobré 3 mm kratší, druhá zas nepasuje u sluchátka, pro změnu je moc dlouhá :sarcastic:
Tak to se me zatim jeste nestalo,mam vzdy nekolik nahradnich folii a konkretne co se tyce HD pasuji uplne presne.
Tak to mám buď hroznou smůlu nebo ty štěstí.
Spis to prvni,pouzivam folie Brando nekolik let a nikdy s nimi nebyl problem,ze by nesedeli nebo nebyly spravne oriznute.
Pokud tomu tak u tebe je pak ji reklamuj,standartni veci to neni.
Ale že hned dvě špatné a každá jinak...ostatně už i na Diamonda to bylo nic moc.
Objednával jsem u Proporta pouzdro, tak jsem přihodil i folii. Až to dorazí, dám vědět. Už je to na cestě.
Já tedy používám taky Brando, antirexlexní fólii a nemůžu si jí vynachválit. Už 3 kolegové si jí taky objednali. Cena 9 dolarů + 3 poštovné, dorazí tak za 10 dní.
Poté, co jsem jí vyměnil za originál a nějakou kupovanou tady u Sunnysoftu (obě lesklé), zjistil jsem, že je telefon vidět i na sluníčku.![]()
To bude asi stejně ta samá, co prodává Sunnysoft.
brando-antireflexni-htc-touch-hd