Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: Funkční česká T9

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Prosím, kdyby někdo věděl o funkční české T9 pro Diamonda 2, ať dá vědět. Ta, co jsou na ní odkazy ve zdejším fóru má nějakej bug a přestane fungovat klasická telefoní klávesnice. Včera jsem zkoušel nějaká řešení různě z webů a skončilo to Hard Resetem.
    Díky

    Btw: Až na podobné drobnosti, jsem stále spokojenější s tímto zařízením
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    14

    Tak tady je konečně fumkční T9

    http://rapidshare.com/files/233033175/input_lang_diamond2_kb.cab
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    66

    Čekám už jen až to někdo potvrdí, nerad bych teď dělal HR, když už jsem začal používat Diamonda jako super pracovní nástroj

    Nevydržel jsem čekat, .cab pouze provede změny v registrech mám takový pocit a hlavně česká T9 FUNGUJE Děkuji!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    14

    Nemám problém funguje to :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Tak ja nevim, ale ja jsem zadnou zmenu nezaznamenal. Vybira to stale z anglickych slov (zkouska na slovech dnes, vcera, byl).
    Nebo se musi jeste neco nastavovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    V nastavení klávesnice je třeba vybrat češtinu. To je položka, která tam před instalací T9 není...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    to mne nenapadlo. diky moc. ted uz to slape jak hodinky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Dotaz - diamonda zatim nemam, ale uvazuji.

    Ta ceska T9 je s diakritikou nebo bez? A pokud s hacky, carky, zkracuje to SMS zpravy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Ta T9 /přesně xt9/ používá samozřejmě český slovník , IMHO diakritiku a pochopitelně , jako každá , zkracuje SMS . Ovšem máš možnost si slovník definovat bez diakritiky , pak nezkracuje../jako každá T9/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    No ja treba na mobilu pisu s ceskymi znaky, ale odesila se to bez nich, protoze mobil tu diakritiku pred odeslanim automaticky odstrani.

    A jak definuji ten slovnik bez diakritiky?

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    DVě možnosti: v modu klávesnice XT9 napíšeš slovo bez diakritiky a v nabídkovém řádku potvrdíš-tím se a) vloží do textu zprávy a B) uloží do slovníku /příště už ti ho nabídne / ; nebo v řádku výběru zvolíš + /symbol přidat/a napíšeš slovo . Ale zjistil jsem , že v tomto / i obecném / vláknu zmińovaná xt9 má už v základu většinu běžných slov v obou variantách - takže používám metodu první - běžně píšu text a občas musím napsat slovo celé ...../ a tím se mi zároveň uloží - slovník se učí sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Předpokládám, že na WWE ROM mi to asi bude k ničemu, že?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Pročpak ? Já mám origo WWE ROM , počeštěné TouchFlo /hodnota v registrech/ a xt9 chodí naprosto v pohodě . Taktéž syn /D2 s origo EE ROM/ nemá s xt9 problém /ať má češtinu zapnutou či nikoli/. Ona totiž xt9 je u D2 implementována ve vrstvě TouFlo a nikoli ve win.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Předpokládám ale, že nejde o custom, nýbrž shipped ROM (dodávanou přímo se zařízením). V některých neoficiálních ROM jsou jiné jazyky z TouchFlo odstraněny (konkrétně u TESS).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Ano , předpokládáte správně - po letech zkušeností /Tungsten W , acer 50 , MPX 200, A701, D2/ jsem vyznavačem názoru , že výrobcem vydané ROMs jsou nejpoužitelnějším kompromisem možného /při vší úctě k nadšeným kuchařům/ - jako profesionální elektronik totiž tuším,že jedině výrobce dobře ví , jak kvalitní komponenty použil při výrobě dané série zařízení /případně , kde co ošulil/ a co tedy ten který produkt snese /časování , frekvence , výkony atd./...Proto jsou logicky SW "duše" -tedy ROMs přímo od výrobce zpravidla nejstabilnější a pro zákazníka , který od zařízení vyžaduje spolehlivou práci nejvhodnější . Ovšem tím vás nechci přesvědčovat - je to můj osobní názor.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Funkční T9 česká
    Od levap1_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 22:51
  3. Funkční česká T9 pro Touch pro 2
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2009, 22:55