Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: AE Button - po namapování mi nejde klávesnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Mám dotaz, možná jednoduchý.
    Mám HTC S740 a když namapuju na numerický klávesnici např. na číslo 9 - DEVICE LOCK, tak mě přestane číslo 9 fungovat. Nevíte někdo, jak zachovat původní nastavení klávesnice?
    Vím, že lze nastavit víc aplikací na jedno tlačítko, ale obávám se, že ten kdo to vymýšlel nemyslel na to, že by tam mělo zůstat i to původní.
    Dík
    Š.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    35

    Mne sa stalo niečo podobné, odišiel mi joystik.
    Tak som nič nemohol potvrdiť.
    Pripoj mobil k počítaču pomocou activesync, a odinštaluj program z mobilu pomocou pc, alebo však funguje ti aj joy, tak cez mobil a potom reštartuj.
    Všetky tlačítka sa dajú do pôvodného stavu.

    Inak, mohol by tu niekto, kto používa tento program s S740 poslať navod ako to ma nastavene.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ono nikdy nezaškodí, pokud si uživatel před začátkem pokusničení s registry nebo novou aplikací udělá zálohu (backup). V případě problému pak jen stačí HR a obnova.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Díky za kontakt, ale ptal jsem se trochu na něco jiného.
    Kdo má zkušenost s tímto SF, umí mi odpovědět, jakým způsobem zachovat původní namapovaná tlačítka s tím, aby fungovala nově namapovaná s novým příkazem?
    Nebo-li: na čísle 9 se mi standardně po krátkém stisku objeví na displayi číslo "9" - kupodivu. Tento SW umí po dlouhém stisku, dvou krátkých stiscích či tří stiscích umožnit předem definovaný příkaz - jako třeba spustit program, restartovat zařízení atp. Mým cílem je, aby tyto jednotlivé příkazy byly od sebe odděleny a vzájemně se neovlivňovaly.
    Snad jsem to vysvětlil jasně.
    Dík za odpovědi
    Š.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Tenhle soft nepoužívám - ale pokud vím, zatím s ním nikdo na Rose nehlásil problémy. Takže pouze obecně:

    1. Dlouhý stisk může kolidovat se standardní funkcí SpeedDial. Ta totiž na rozdíl od předchozích verzí WM dokáže na Růženě volat i aplikace (nejenom volat). Navíc, Rose má klávesnice řízené poměrně specifickými drivery, kde zejména numerická část je definovaná v podstatě "natvrdo". Takže možná bych zkusil v softu nedefinovat nic na dlouhý stisk, aby se předešlo konfliktu.

    2. Pokud jde o odlišení počtu stisků a pod. bude možná řešení jednodušší než by se zdálo. Nastavení/0/4 vede k položce Usnadnění (Accessibility), kde se dá nastavit časový limit opakovaných stisknutí kláves a dobu pro potvrzení. Možná pomůže zkrácení/prodloužení intervalů. Přes registry se dá upravit ještě pár dalších časových prodlev - ale to už je trochu jiná kapitola.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Dík za odpověď !
    Zkouknu to, a dám vědět výsledky. Trochu se v tom teď rejpu a když to nepůjde, pošlu dotaz tvůrci.
    Každopádně budu informovat, protože vím, že k tomuto zařízení není moc informací.
    Š.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde HW klavesnice
    Od Hunter_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-04-2010, 06:24
  2. nejde prepinat klavesnice..
    Od Georgito v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2008, 09:26
  3. ipaq HX4700 a externi HP klavesnice pres BT - nejde s ni psat...
    Od TomasT_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2007, 09:22
  4. Qtek 8310 nejde podsviceni klavesnice
    Od necry_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 13:02