Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Pár softwarových dotazů..

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    1) To, že v novém TF3D tak blbě řešen START víme, umíme to i spravit. Ale.. Půjde potom nastavit karta PROGRAMY do TF3D?
    2) Notifikační stránka po kliknutí na vrchní lištu, o té taky víme, ale... na TP jsem používal tuto notifikační stránku s tlačítky baterie a připojení.. Lze zařídit i na TD2?
    3) Když na kartě nastavení v TF3D kliknu na menu a BT devices, nic se nestane.. Asi obecná chyba v novém TF3D?

    Kdyžtak doplním další..

    Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    1.Ano pujde
    2.Staci nainstalovat cabik notifimanager update - instalaci provest nejlepe po SR,protoze jak jednou otevres notifikacni manager instalace logicky skonci s chybou.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    13

    Tohle je dobrej programe. Doporucuji a dekuji :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    Co to přesně dělá? Nemáte někdo nějaký screenshot? Strašně nerad bych zase dělal hard-reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Proč zase hard reset? Není se třeba obávat - viz link
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Co přesně ten cab udělá? Po kliknutí na jednotlivé ikony začnou fungovat jejich nabídky? (např. po kliknutí na baterku se zobrazí její stav)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TP 2 od AT&T, pár dotazů
    Od Sako verife v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-07-2011, 14:08
  2. Změna Softwarových tlačítek
    Od beenox v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-11-2009, 21:38
  3. pár dotazů
    Od Jindrous01_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2009, 16:00
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 08:49
  5. Změna funkce softwarových tlačítek na displayi
    Od milan.smart_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 13:02