Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 51

Téma: Zkušenosti obecne

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Já to mám takto
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    hmm, tak to nechápu. Na této obrazovce mám těch buttonů 6 a ne jeden! :-( U toho jediného, který se nejmenuje jenom Button ale jako na tvém screenshotu Button1(Hold) - tuto hodnotu přiřazenou mám, ale nefunguje to. Problém bude asi s tím, že jsou tam ty ostatní buttony, který tam nemaj co dělat a jsou zdrojem chybové hlášky, kterou jsem posílal....


    ... tak nakonec se to vyřešilo. U těch podivných buttonů navíc jsem všude přiřadil - none - a vše už funguje jak má. Díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    musim se zastat Vacana
    mě se teď taky ukazuje k nastavení 6 Buttonů a křičí to na mne, že musí být přiřazena jen jedna funkce - to je nějaká chyba, která se nějak objevila, netuším jak a po čem
    já jsem si tu rotaci akorát stihnul nastavit v pohodě v době, kdy sem tam tenhle bug neměl, jinak bych s tim teď asi taky bojoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Mě zase začala haprovat indikace ukončení nabíjení. Šoupnu do nabíječky, po čtyřech hodinách stále svítí oranžová, přitom napětí je už 4.14 a nabíjecí proud jen udržovací (cca 100mA), ale stále třeba 75%. Restart, a šup je tam 100% a za pět minut už svítí zeleně. To mě dělal zpočátku i Raphael, ale u něho jsem se toho pak zbavil jinou ROM. U vás v pohodě? Jinak jsem zkoušel HR jednou se nabil OK, ale pak zase bug. Nemám žádné úpravy na indikaci baterie, origo taskbar.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    dělal to předchozí Diamond, Raphael i HD. Mě pomohl upgrade verze radia a i přesto se to zřídka stane i s nejjnovější verzí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Mě zase začala haprovat indikace ukončení nabíjení.
    Toto jsem zaznamenal akorat u Raphaela.Bylo to verzi rom.
    Touch HD tim napriklad netrpel vubec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Tak na sunnysoftu se uz obevily prvni Diamondy 2 s cz rom a taky novy software na pocesteni pda s dotykovym ovladanim
    http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/190WSU-021/sunnysoft-interwrite-10-standard.html
    a tudiz ja se ptam,ma smysl to takhle pocestovat nebo radeji pockat na cz rom a kde ji sehnat a jak nahrat a zda pripadne neprijdu o zaruku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Můj názor je, že cenu to nemá...a že cz rom ofiko nikdy nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to Petrzet
    Jsi tu registrován už skoro rok a půl a tak je s podivem, že by si tu ve fóru nanarazil na zmínku (určitě jsi ani trošku nehledal) o xda-developers, kde najdeš mraky romek snad na všechny přístroje od HTC, na návody jak postupovat při flashování a ani jak je to se ztrátou záruky.

    ROMku na xda-dev si musíš vybrat sám, kterou chceš, ale asi o těch nej se diskutuje i zde na fóru. Ovšem nemá smysl flashovat jen pro samotné flashování, když současná ROM nezpůsobuje žádný problém a ani když nová ROM nepřinese uživatelsky nic nového.

    ad Záruka
    Samozřejmě při naflashování neoficiální ROM, tedy tu kterou nevydal HTC nebo mobilní operátor (pokud je zařízení brandované mob.operátorem) bude problém s uznáním záruky v případě reklamace a to i v případě, že se reklamuje problém s tím nesouvisející (např.konektor). Proto se doporučuje před předáním / odesláním na reklamaci naflashovat nějakou oficiální ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Diky za informace,sem tu sice pul roku,mozna i dyl,ale mel sem vzdy asuse,tudiz sem pochopitelne na htc nikdy nic nehledal.Pravda je,ze sem se uz s anglickou verzi uz vcelku smiril a su spokojeny,az na par detailu.Sorry za zbytecne dotazy,ale nemam dost casu sedet u netu a neco hlecat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    No nejsem sice žádný zkušený uživatel, ale můj názor je takový. Pokud nechceš riskovat ztrátu záruky (může se prostě stát, že zařízení zamrzne takovým způsobem, že originální rom do něj zpět neflešneš), máš na výběr z těchto možností. Originál český rom, ale koupený už s zařízením. Problém je, že HTC pak kašle na to, aby aktualizovalo lokalizované romky, takže se může objevit oficiální romka, která nějak zásadně opravuje chyby, či přináší přínosné novinky a uživatel české romky ostrouhá. Za druhé - tebou zmiňovaný interwrite. Zkušenosti nemám, ale není nic lehčího, než si ho stáhnout a máš tuším 14 dní plně funkční software, který můžeš vyzkoušet a udělat si názor sám. Poslední možnost - anglická verze bez počeštění. Co mi ze začátku vadilo bylo - v kalendáři řazeno od neděle, jiný formát datumu, řazení češtiny v seznamu kontaktů - jména s písmenky s diakritikou na začátku se řadí až za všemi kontkatky. První dva problémy odstraní nastavení regional settings v zařízení, poslední bohužel trvá, ale viděl bych to na problém v TF3D, protože nativní seznam konktaků ve WM se po správném nastavení regional settings řadí správně. Samotné TF3D počeštit jde - viz. návod v tomto fóru, česká T9 nahrát jde také, jen ne vždy nabízí i ekvivalnety bez diaktritiky a to je pak v smskách problém. Psaní českých znaků na originální klávesnici taky není problém a rychle jsem si na něj zvyknul. .. takže asi tak :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Takze sem si dle vasich rad stahl demo verzi InterWrite 10 a sem zklaman,zaklad je prelozen temer cely,ale jak jdu do podslozek nastaveni dulezitych veci jako treba wifi a pod. tak vse zustalo v anglictine,sorry ale 499,- nedam za neuplne prelozeni systemu,zakladni nastaveni a preklad ikon snad ani neni treba,protoze za ty roky to clovek zna uz automaticky,ale co je pro spoustu lidi dulezite na prelozeni - podrobne popisy nastaveni,coz ne vsichni zvladnou nastavit v angline,tak to neni a to me stve tak to radeji zustanu u origo english.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A máš verzi pro své zařízení? Sunnysoft dělá pro každé zařízení jinou verzi a ta 100% funguje jen pro oficiální ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    No odkaz mi prisel primo od sunnysoftu a bylo v nem psano ze je to uzpusobeno konkretne pro htc touch hd a diamond2.
    Jinak mam puvodni engl rom a foun je porizeny primo v sunnysoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    No jestli je tomu skutečně tak, tak bych to napsal přímo na stránky sunnysoftu do jejich fóra, ať se k tomu vyjádří. Většinou to nemažou :-) a snaží se na to odpověď. Zajímalo by mne, co na to oni...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 323
    Poslední příspěvek: 18-10-2011, 07:53
  2. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 04-04-2009, 13:38
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 14:14
  4. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:51
  5. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 19:27