Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: pripojenie na internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    5

    mam problem s pripojenim sa na internet cez stolove pc usb sa normalne pripojim ale nedokazem sa z omnie pripojit na internet poradi mi niekto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co třeba popsat trošku podrobněji - co s tím děláš, zda to hlásí nějakou chybu atd.?
    Máš aktivivány faxové a datové služby a nějaký datový tarif?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    5

    napisem to ako laik ved aj som mam PC s windowsom XP nainstaloval som tam ActiveSync 4,5 a pripojil omniu cez usb (BT moj PC nema) ,dal som zdielat a synchronizovat len kontakty,omniu pc najde aj ju mozem skumat aj nanu kopirovat je normalne sparovana ale ked chcem si prebrat aktualizacie spb mobil shell teda pocasie alebo spustit spb online vypise ze nie je mozne pripojenie. este je zvlastne ze sa my vytvorylo dalsie sietove pripojenie ktore som ale ja nevytvaral ked ho vypnem omniu vobec nepripojim....neviem kde robim chybu pred tym som mal ASUS P535 ten som pripojil cez usb kabel a vsetko bezalo...

    Dakujem za radu Stary Matuzalem:-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Jinak internet na Omnii přes to PC beží? Například Internet Explorer?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    5

    dakujem uz som to rozbehal na omnii bolo treba v AS vypnut rozsirenie a bezi to v pohode dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takze uz to funguje dle tvych pozadavku?
    Ja jsem z 1.prispevku pochopil, ze inet na PDA pres Active Sync ti jde a chces rozbehat mobilni inet, tj.GPRS EDGE UMTS....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    2

    Lze při připojení Omnie do pc využívat internet v mobilu přes toto připojení kabelem k pc?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Řekl bych, že ano, ale nic s ppc/wm už přes 3 roky nemám, tak to nemám jak ověřit/vyzkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pripojenie na internet cez PC
    Od deimos_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 04:28
  2. Pripojenie cez WiFi na internet
    Od FunThomas_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-03-2005, 18:15
  3. Pripojenie PDA na internet cez Bluetooth
    Od FunThomas_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-03-2005, 13:48