Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Jak přepnout zobrazení na šířku pro všechny aplikace?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Zdravím. Existuje nějaká možnost, jak aplikace, které to nativně podporují, donutit aby se zobrazovali na šířku? Například u takové wordu, pdf a případně ie (s operou jsou někde problémy s tapáním na odkazy - třeba v takovém rozhraní pro e-maily na hotmailu si neškrtnu :-( ) by se to hodně hodilo. Netrvám na to, že musí reagovat na polohový senzor, ale aby šly otočit.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Existuje. Je sice skrytá, především proto, že TouchFLO 3D v tomhle zařízení funguje jen v režimu na výšku a i když si nastavíte režim na šířku, jakmile se zobrazí TouchFLO, opět se to přepne na základní režim. Se zobrazením panelu pro změnu orientace se nicméně objeví v možnostech akcí k přiřazení tlačítkům i operace otočit displej, takže pokud po tom moc toužíte, dá se to přiřadit tlačítku a otáčet manuálně a celkem pohodlně.

    Změna se provede tak, že v registru najdete klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation a nastavít hodnotu HideOrientationUI na 0 místo původní jedničky.

    Pak v Nastavení (tom klasickém, třízáložkovém) v položce Screen najdete formulář pro změnu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Super - díky, funguje. Asi neexistuje možnost, jak záložku nastavení displeje, spouštět jako program - tak abych si jí mohl dát do rychlého výběru programů do TF?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkuste tohle - rozbalit, .lnk soubor zkopirovat na zarizeni (nejlepe nejak do \Windows\Start Menu) a spustit. Na mem Diamondu to funguje, akorat asi bude problem s ikonkou...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Bomba! :-) díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    lolis_ce4you
    Guest

    No, přes ten link to sice funguje, ale musíte mít spuštěný nějaký průzkumník a v něm program který chcete mít v landscape režimu spustit, protože spouštět to ze start menu v Touch Flo 3D by znamenalo, že by to pak po vypnutí toho screen nastavení landscape, šlo zas do portrait, protože to přejde zpět do Touch Flo 3D.
    Není nějaký způsob jak přepínat mezi bežícími programy ( multitasking), jinak než přes ikonku vpravo nahoře ? Jinak totiž musíte přejít z bežícího programu křížkem do Touch flo 3D a až potom kliknout v pravo nahoře, a vybrat si z programů minimalizovaných v paměti. Tím pádem logicky vždy ztratíte landscape režim. Kdyby šlo namapaovat nějakou klávesu ( třeba klávesy volume up a down - ty jsou celkem k ničemu ) na přepínaní programů, tak by to bylo téměř dokonalé Mohli by jste si totiž připravit sadu programů, které chcete aby běžely landscape a jenom by jste si přes volume up mezi nimi přepínali. Je nutné za každou cenu se vyhnout Touch Flo3D, ale přitom ho zachovat !
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Existuje. Je sice skrytá, především proto, že TouchFLO 3D v tomhle zařízení funguje jen v režimu na výšku a i když si nastavíte režim na šířku, jakmile se zobrazí TouchFLO, opět se to přepne na základní režim. Se zobrazením panelu pro změnu orientace se nicméně objeví v možnostech akcí k přiřazení tlačítkům i operace otočit displej, takže pokud po tom moc toužíte, dá se to přiřadit tlačítku a otáčet manuálně a celkem pohodlně.

    Změna se provede tak, že v registru najdete klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation a nastavít hodnotu HideOrientationUI na 0 místo původní jedničky.

    Pak v Nastavení (tom klasickém, třízáložkovém) v položce Screen najdete formulář pro změnu.
    Pavle,na Touch HD s romku z Topazu se to chova uplne stejne,ale zmenou techto hodnot v registru chodi otaceni manily automaticky a nema snahu se otacet zpet.

    Landscape rezim v Manile

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]
    "EnableLandscape"="true"(string hodnota bez uvozovek)

    a dale přidat Manilu v GSensoru na white list...

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\W hiteList]
    "Manila"="Manila"(string hodnota bez uvozovek)

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    14

    A co prográmek GRotátor na jedničce chodil na dvojce jsem ještě nezkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    No je tomu skutečně tak. Já už to pak nezkoušel, tak jsem si toho nevšim. Takže jedine, že si toho zástupce pustím v total commandrovi a přímo z něj pak pouštím požadovanou aplikaci. Te to sice hodně přes ruku, ale zaplaťbůch za to. Kdyby někdo věděl o nějakém elegentnějším řešení, budu velmi rád.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    Já používám aplikaci ChangeScreen 2.5. Jednoduše si zaškrtnu, že chci defaultně portrait a pak si udržuju seznam vyjímek, u kterých chci, aby se otáčely, případně rovnou startovaly otočené. V tvém případě by to bylo úplně naopak. Nastavil by sis defaultně otáčet a pak si jen přidával vyjímky pro aplikace u kterých to nechceš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Díky - aplikaci určitě vyzkoušim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    zdravím, jsem laik a chtěl bych se zeptat jak se např. dostanu na [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\W hiteList]. na registr jak udáváte díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    Aj mňa by to zaujímalo lebo ani cez Total commander a ani cez SKTools sa tam neviem dostať lebo na HKEY LOCAL MACHYNE nemám System\GDI\Rotation a ani v inom registry to neviem nájsť :bulb: Díky za rady ať už aké-kolvek
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    Tak už to funguje SKTools som nemal registrovaný takže nezobrazoval všetko no po registrácii to funguje a dajú sa tam upravovať všetky možné registre no to to je SKTools prográmek a je fantastický možno dakomu pomôže

    odkaz na warez smazán

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    No dneska som našiel novinku a funguje perfektne nič netreba zapínať len kliknúť na GYRÁTOR a minimalizovať ho a potom už uplne všetky veci sa otáčajú Tady je link

    Gyrator
    Využijte pohybového senzoru v Touchi HD naplno! Po nainstalování této aplikace bude docházet k automatické rotaci displeje ve všech aplikacích a programech.

    http://www.smartwiki.cz/_media/pocket-pc/htc/gyrator.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 07:03
  2. HP2210 a převrácení obrazu na šířku - konkrétně aplikace Exel
    Od mlok2_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-05-2006, 12:19
  3. Lze na VGA zařízení se přepnout na 320x240
    Od padrinos v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 07:57