Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problém s WiFi připojením

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    2

    Ahojte. Chcem sa Vas opytat na vase skusenosti s pripajanim k netu cez wifi. Doma ani v robote sa mi nedari pripojit, co ma uz vazne zacina stvat.....vopred vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Wi-Fi jsem dneska stacil kratce otestovat jakozto cerstvej majitel a problem nebyl. Nasel sem svoji sit, zadal heslo o ktery si to reklo a vsechno frcelo.. youtube, messenger i stranky.. vsechno ok.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    2

    vsetko to som spravil aj ja az na to uspesne pripojenie....no nic budem skusat dalej....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    13

    Ja nemam s pripojenim vubec zadny problem. Navic oproti memu byvalemu Kaiserovi ma vyrezne lepsi signal. Budes mi nejspise jen nejaky problem v nastaveni Tvehu wifi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od bebech
    nedari pripojit
    To je opravdu přesně popsaný problém. :sarcastic: Co třeba napsat alespoň to, zda PDA vidí wi-finu, zda je wifina viditelná a nějak "zaheslovaná", co jsi všechno dělal s PDA.....

    Mohlo by se začít hledat od toho, zda se k těm wifinám připojíš jiným zařízením (předchozí PDA, PC) popř. zda se novým PDA připojíš jinde na nějakou free wifinu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    Mám skrytou WEPem zaheslovanou Wifi a připojení v pohodě. Jen se to musí nakonfigurovat ručně díky tomu, že ji nemám viditelnou. Jinak mám SMC Barricade.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    Zdravim, no taky mam s tim problem. Mam wifi pod heslem. S notasem nebo iphonem se pripojim bez problemu. Ale s diamondem2 jsou nejake problemy. Prvni tydedn vsechno fungovalo naprosto v poradku, ale pred par dny mi to prestalo makat. Wifi je aktivni, najdu modem a kdyz dam pripojit a napisu heslo, tak se pripojuje mozna 3minutky a pak vyskoci hlaska, ze mam chybne heslo... Pritom to pred tim fungovalo a zniceho nic prestalo... nevite co to muze byt???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Připojuji se ke Zdeňkovi výše: Probůh, lidé, pokud chcete pomoct, my to rádi uděláme. Ale na otázky typu "smysl života a vůbec" se vám může dostat pouze jediné odpovědi...

    Wifi může přestat fungovat asi z milionu důvodů. Puštěná mikrovlnka. Rušení jiným blízkým zdrojem. Automatickou změnou kanálu, zatímco na zařízení může být napevno. Změnou klávesnice (a pak zadáváte jiné znaky než si myslíte). Změnou MAC adresy zařízení. Přepnutí na jiný druh enkrypce (a některé jsou vázané na počet znaků v heslu), čemuž vaše staré heslo nemusí vyhovovat. Ani jsem nenačutnul problémy s IP routováním, firewally, kapacitou AP, ad hoc architekturu...

    Takže dokud přesně neřeknete jak vypadá konfigurace modemu/AP a co máte nastavené v zařízení, ani se snad neptejte. Tímto způsobem je to zbytečné. Pokud tomu máme věnovat čas, musíte udělat to samé především vy. Na některé věci jde odpovídat již u obecného popisu protože známe nejčastější zákysy. Ale u wifi to tak rozhodně nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    Fakt nevim co s tim je, ale pred par dny jsem nainstaloval software zvany Wifi monster, je na spravu wifi a po spusteni programu jsem se pripojil ke vsem wifi bez problemu. Nevim kde je problem, ale vsem doporucuji "WIFI MONSTER"
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém z připojením k NTB přes wifi.
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-02-2009, 12:51
  2. E-TEN X600 - problém s připojením k wifi
    Od nofxsak v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-09-2008, 20:03
  3. Problém s připojením WiFi
    Od SakyOneill v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 19-05-2008, 18:04
  4. Problem s připojením na wifi
    Od Ondra1591 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 18:41
  5. Problém s připojením přes Wifi
    Od sykor v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-09-2006, 07:41