Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: Snadné počeštění rozhraní HTC TouchFLO 3D

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    7

    Pocesteni TF 3D probiha stejne jako na ostatnich zarizenich, v registru v HKCU/MUI dejte misto (409) cislo 405 a restartujte zarizeni.

    Mozna pro nikoho nic noveho. Ale treba to nekomu bude k uzitku.
    ------

    Doplnuji jeste ceskou xt9:

    Ceska xt9 je k dispozici v "cab" souboru zde.

    Nainstalujte a ve vyberu jazyka u klavesnice se vam objevi vsechny dostupne jazyky z TF 3D.

    Snad to nekomu pomuze (jiz podruhe)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1

    treba me jo, dneska jsem si d2 objednal a ikdyz vladnu anglictinou, tak to minimalne zkusim a nemusim to nikde hledat
    - ted mam jeste nokii, tam to zkusit nemuzu
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    jo, funguje , teď mám Touch Flo Hezky česky, jupíííí To si myslím, že už nikdo CZ verzi Diamonda potřebovat nebude Upraveno Total Commanderem :yes: Díky za radu :yes:

    Návod jak upravovat registry zde :
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    13

    Tak to je fakt bomba. Moc diky. Fakt nechapu, kdyz je to v zarizeni takto inplementovano, proc to neprodavaji normalne jako zarizeni s castecnou cestinou. Navic To bude oproti IW vyrazne rychlejsi. Fakt super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    18

    Myslíte (nebo máte zkušenosti), že Diamond2 CZ bude skutečně znatelně pomalejší???
    Dost se této informace děsím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    K té rychlosti....stačilo si na Smartmanii přečíst rozhovor s nějakým šéfíkem Sunnysoftu...a je myslím po diskuzi...ano je to z principu vždy pomalejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    13

    To je pravda, take jsem ten zajimavy rozhovor cetl. Pokud si clovek precte jak je slozity interWrite, tak se az divim ze slape jak slape. Osobne pokud bych IW ve svem minulem zarizeni nemel, tak bych si myslel, ze mezi dvemi preslidovanymi obrazovkami si muzu jit udelat kafe Proste original En Rom je proste uplne o necem jinem.
    A skutecne verte tomu, ze Diamond2 (i jakekoliv jine zarizeni) s IW bude vyrazne pomalejsi.
    A jeste uklidneni na zaver: Skutecne JE ceho se desit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    18

    Když bych si koupil EN verzi, půjde časem zprovoznit toto:
    1) XT9 v češtině (někde jsem četl, že u starších zařízení to tam asi šlo nějak dostat)
    2) qwertz klávesnici s default ěščřžýáíé znaky místo čísel?

    Kdyby toto šlo, jde o natolik česky využitelné zařízení, že by nebylo co řešit ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    66

    Musím poděkovat za super tip. Ač mi EN verze příliš neomezuje, CZ TF3D2 vypadá trochu lépe. Možná bych taky uvítal českou T9, v některých situacích se docela hodí, tak snad se časem něco objeví buď zde nebo na xda-developers.

    Nevýhoda EN verze je ve špatném řazení kontaktů v rolovacím seznamu kontaktů, kde jsou jména s diakritikou v prvním znaku zařazeny až na konec seznamu. Ale smartdial funguje a hledá i jména s diakritikou a české znaky na EN klávesnici se taky dají napsat, sice složitěji, ale dají, stejně to potřebuju tak maximálně pro zadání jména a příjmení nového kontaktu

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od galfar
    Pocesteni TF 3D probiha stejne jako na ostatnich zarizenich, v registru v HKCU/MUI dejte misto (409) cislo 405 a restartujte zarizeni.

    Mozna pro nikoho nic noveho. Ale treba to nekomu bude k uzitku.
    Nazdar všetkým majiteľom Diamondu 2 - mám jeden technický dotaz. Tiež mi anglina nevadí, ale keď je 409 anglina, 405 je čeština, tak je tam aj dajaké číslo pre slovenčinu??? Nie že by som to neprežil, ale iba pre informáciu aby sme to mohli čeknúť aj mi slovenský bratia :yes:
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jasne Janox,pro slovensky jazyk je to
    Hex hodnota 41b(DWORD 1051),
    ted jsem to zkousel,funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    OK dikes za info už to ide - toto som nevedel, lebo registre nie sú moja silná stránka. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    7

    Ceska xt9 je k dispozici v "cab" souboru zde.

    Nainstalujte a ve vyberu jazyka u klavesnice se vam objevi vsechny dostupne jazyky z TF 3D.

    Snad to nekomu pomuze (jiz podruhe)

    Odkaz je i v prvnim prispevku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    NOD mi na tom odkazu hlásí trojana :?:

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Noda mam a nic nehlasi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-10-2009, 20:10
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 12:11
  3. LOOX N560 - rozhraní .NET
    Od Lolek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-06-2006, 15:53
  4. Uživatelské rozhraní na ce4you.cz
    Od macula_ce4you v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 31-03-2006, 12:21
  5. HDD pres SDIO rozhrani
    Od gabovir007 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-12-2005, 10:43