Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: PIN Unlock pri starte

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    58

    Pri starte HDcka "nedostanem sancu" zadat PIN a odomknut tak SIMku - hned mi tam naskacu dalsie aplikacie (resp. niekedy dostanem sancu napisat 2 znaky z PIN, kym mi to skonci na Home/TF3D/Whatever).

    Ako ste to riesili? Doporucenie vypnut PIN prosim neposielajte
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Proč ne? Osobně si myslím, že je bezpečnější mít zaheslované PDA, než SIM kartu.
    Ale nejbezpečnější je vůbec nevycházet z domu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    58

    dik za radu. V tom pripade ani nepotrebujem HD, mam tam plny velky pocitac a stary telefon s vytacacim kotucikom, co viac si moze clovek priat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    3

    A mas nastavene dobre aby jsi po startu musel zadat pin? Ja mam nastaveno ze musim zadat kod do htc a pak to hned jde na zadani pinu tel a tam to ceka dokud to neprovedu. Zkousel jsem i vice druhu ROM a vzdy to same v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud se nastartuje TF3D a nepožaduje PIN tak zmáčkni zelený telefon a naběhne ti zadávání PINu. Toto je obecně chyba nového TF3D2, pokud ho používáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    58

    Presne tak to je, trosku som musel elaborovat, kym som na to prisiel, ze sa musim "vratit" cez telefon, aby som ten PIN mohol zadat. Nesikovne na tom je, ze clovek obcas zabudne, ze je po restarte a potom na konci dna zisti, ze bol vdaka tomu nepripojeny do siete

    TF3D sice pouzivam ten novy, no mal som to aj s inymi "uvarenymi" ROMkami, vyzera to tak, ze tie ostatne programy cakajuce vo fronte sa nevedia dockat kedy nabehnu a tak sa predbiehaju. Ako za starych komunistickych cias
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    5

    TF3D nepoužívám - mám vypnuté a dělá to od začátku na ofiko cs rom. Bude to spíš chyba HD a win.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    52

    Já používám Sbp Mobil Shell a ten problém jsem vyřešil na WC Když vše naběhne, najedu do nastavení, nastavení telefonu a hned na mě vyskoší, abych zadal PIN simkarty.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 12:54
  2. Odstranenie zvuku pri starte
    Od josa_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-05-2008, 19:27
  3. HTC WIZARD - po starte SPL 1.01 IPL 1.01
    Od kuchty v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-05-2008, 14:29
  4. Vypinanie Pocket PC po starte
    Od pegi-nz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 13:13