Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: HTC s740 a nodata.cab

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    Zdravím,
    koupil jsem si tento smartphone a rád bych zablokoval gprs, ale bohužel se mi nedaří zprovoznit prográmek nodata.
    Instalace proběhne bez problémů, ale spuštění už nikoliv.
    Vyhodí mi to jakou si chybu

    Nodata.exe
    NotSupportedException

    v
    Microsoft.AGL.Common.MISC.H
    andleAr(PAL_ERROR ar)
    v
    a tak dále

    Nevíte, kde dělám chybu? Někde jsem si přečetl, že je třeba nainstalovat framework, ale ani toto nepomohlo.

    Systém je win Mobile 6.1 Standard

    Děkuji za každou radu.

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    NoData.exe
    NotSupportedException
    at Microsoft.AGL.Common.MISC.HandleAr()
    at System.Windows.Forms.Control._InitInstance()
    at System.Windows.Forms.Control.ListControl..ctor()
    at System.Windows.Forms.Control.ListBox..ctor()
    at Nodata..()



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    35

    Mne program nodata na S740 chodi dobre.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    Mně ale bohužel ne. :-(

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    To je opravdu prvně co o něčem podobném slyším/čtu... Každopádně, NoData nebolokuje GPRS jako takové, pouze datové profily. Mám podezření, že když tam žádný není... ono tam totiž vše začíná seznamem datových profilů, které se dají vypínat. Pokud tam žádný není, nakonec ani není třeba ten prográmek...

    Pokud tam nějaké jsou a dělá to stejně, to jej jiná - nejspíše půjde o nějaký konflikt s jinou aplikací.

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Nazdar chlapi - aj sa to dakomu podarilo rozchodiť? Mne NoData tiež nefunguje, a neviem to inak kontrolovať - už som operátorovi nechtiac raz zaplatil a nerád by som znovu. Skúste sem niekto pls hodiť ten súbor čo Vám funguje - možno máte inú verziu ako mi čo nám to nefunguje.
    Dikes

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Existuje pouze jediná verze, která má oficiální zdroj zde. Na všech Rose co jsem viděl funguje bez problémů. Jak už jsem psal, jediný důvod v chybě vidím v tom, že v telefonu nejsou žádná datová připojení nastavená. Program totiž začíná tím, že zobrazí jejich seznam. Ta chybová hlášení jsou o ListBox a ListControl - takže nejspíše je to tím, že žádná nastavení datových služeb, které by šlo vypnout, nenašel. Nevypíná totiž GPRS modul jako takový, ale datové profily.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    35

    tak tak, aj ja som sťahoval z oficialnej web stranky.
    Skuste si pomocou sprievodcu nastaveni nastaviť datove profily, reštartovať fon a potom nainštalovať NoDATA.

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Ale veď nastavenia MMS a dátové profily si automaticky stiahol zo siete pri vložení SIM karty - ja tam už nemám čo nastavovať, lebo je všetko nastavené. Dával som odinštaliť a znovu inštalovať Nodata pred vložením karty iného operátora - vždy si totiž sťahuje nové nastavenia siete. Už neviem čo by som ešte s tým mohol urobiť.
    Napadá ešte niekoho niečo alebo už podobný problém niekto riešil a vyriešil?
    Dikes

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    PRED? A to jako má být logické?

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Aj pred aj po a stále to nefunguje. Pri inštalácii však vypisuje, že program nemusí fungovať správne, pretože je určený pre staršiu verziu softvéru.
    Viete sem nikto dať na stiahnutie ten NoData čo vám na S740 funguje??? (má iba 25kB)
    Dikes

    Takže si odpoviem sám a aj pre všetkých, ktorý riešia a budú riešiť tento problém - stiahol som nový NoData, ktorý konečne funguje - naozaj som mal staršiu verziu. Dávam nový
    Připojené soubory Připojené soubory

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Komu není rady, tomu není pomoci...

    V tomto případě je zde odpověď již tři dny! Odkázal jsem tě na originální zdroj softu, kde je nemlich ta samá verze. Proto je nejlepší stahovat ze zdroje a ne různé pofidérní kopie. Navíc, ne u všech programů je podobné přeposílání do fór v souladu s autorským právem. U NoData žádná omezení nejsou, ale to je spíše výjimka.

    Takže příště si laskavě stáhněte soft ze zdroje kam vás odkazujeme. Nebudete si sice připadat tak příšerně chytří, ale složíte alespoň základní IQ test: Než se začnete vyptávat na různé podivnosti v chování softu, budeme moct předpokládat, že se (SAMOZŘEJMĚ) bavíme o nejaktuálnější a ne tři roky staré verzi. Ušetříte všem hodně času. Sobě nakonec také.



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Predpokladal som, že toto fórum je o tom, ako kolegom pomôcť čo najjednoduchším spôsobom a čo najrýchlejšie k tomu, ako vyriešiť ich problém. Aj v práci keď niekto pýta radu a viem riešenie, tak ho neodkazujem na archív, centrálny disk a internet kde by to mohol nájsť. Robí sa to preto, aby sme ušetrili čas ktorého máme tak málo však? (Ja osobne som na to zabil cca 5hodín času keď som pátral po príčinách a tento som mohol venovať rodine-bicyklu,atď)
    Preto som sem dal ten 26kB súbor, aby som ušetril niekomu v budúcnosti ten čas, ktorý som ja na to minul a nemusel, keby dakto, kto to má už vyriešené vložil sem ten nový NoData však. Aspoň takto to funguje na fóre o HTC Diamond a PRO, kde som našiel čo bolo treba hneď, všetci boli ochotní pomôcť a neodkazovali ma pri free softe na kadejaké stránky a fóra.
    Prajem pekný deň

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Citace Původně odesláno od lelouch 1.5.2009 11:03
    Existuje pouze jediná verze, která má oficiální zdroj zde.
    IQ test tedy nesložen. To není "nějaká stránka" ani "nějaké fórum". To je místo, odkud ten program pochází. Logicky - zde je vždycky nejaktuálnější verze. Jak už jsem zmiňoval, takovéto přeposílání cizích programů není zcela v pořádku. Vyjde-li nová verze, v budoucnu si ji odsud opět stáhne nějaký nešťastník, který pak bude vyplakávat, že mu nejde třebas pod WM 6.5... Anebo test složí a stáhne si to radši od autora.

    Abych to zrekapituloval: ze tří odpovědí snažících se pomoct již ve druhé byla správná odpověď. Za těch pět hodin si můžeš sám. Za to my opravdu nemůžeme. A tímto způsobem nikomu nepomáháš, spíše zakládáš na ten samý problém v budoucnu.

    PS: Žádost o pomoc ještě nezakládá právo tázajícího se chovat se jako ignorant.

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-11-2010, 21:39
  2. Problémy s GPS - HTC S740
    Od linecur v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 19:24
  3. FM rádio v HTC S740
    Od korenisko v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-05-2009, 08:53