Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Internet přes AS

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    Jak mám donutit HáDéčko, aby se při připojení přes AS připojovalo na internet právě přes AS. Pořád mi tam nabíhá EDGE a nevím jak jej zakázat. Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Třeba vypnout GSM část nebo použít MoDaCo NoData!.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Ja som nikde nic nenastavoval a pri pripojeni na active s. sa mi automaticky napoji na pc internet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    Právě, že jsem to tak měl u dřívějších PDA taky, teď tam ale pořád lezou datové přenosy. Vypnout telefonní část je poněkud nepraktické řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak zkus ten cabík, když nechceš vypínat GSM modul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Pánové, tohle nemá co dělat se zařízením - jde o funkci sprostředkovanou ActiveSyncem.

    Takže na desktopu otevřít AS (WMDC), Nastavení připojení (Connection Settings), odškrtnout pryč položku Povolit datová připojení na zařízení když je připojené k počítači (Allow wireless connection on device when connectetd to the desktop), zapnout AS na telefonu, dát Connect a je to - data se vypnou sama a ip requesty na internet se začnou routovat přes počítač. Nemusím snad připomínat, že tam musí být povoleno i spojení danou metodou (USB, resp. BT)...

    Ergo - stěhuji vlákno tam, kam patří. Takhle se totiž chovají všechna zařízení od WM 5.0 výš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    Já v AS v nastavení připojení položku zakázat datová připojení nemám. Mám tam jen povolení bezdrátových sítí. S předchozími zařízeními jsem s tím problém neměl, proto jsem to dal do vlákna Touch HD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    To je ta správná položka. Mám anglický systém, proto tam vždycky pro jistotu dávám i anglický originál... Teď jsem se koukal v českých Vistách a tam se ve WMDC opravdu mluví o datových připojeních, nicméně v té angličtině je v ActiveSyncu "wireless". Proto se držím angličtiny - ty české verze jsou příšerně nekonzistentní a pro mě proto nepoužitelné.

    Opakuji, se zařízením to nemá co dělat. Má to co dělat jen a pouze s tím zaškrávátkem v AS. Mít to zaškrtlé, stejně bude reagovat cokoli s WM 5.0+.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet přes ActiveSync
    Od Filip Veškrna_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 20:43
  2. Jak Z PDA na internet přes USB kabel?
    Od Jonage v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 23:24
  3. internet přes pda
    Od -Ptr->HX4700 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-08-2005, 15:45
  4. Internet přes BT
    Od libor_m v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 13:14
  5. Internet přes BT z PC
    Od ali-c v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2004, 13:52