Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vypnutí a zapnutí display

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Zdravím, řeším takový problémek. Namapoval jsem si v AE Button tlačítko Back na vypínání a zapínání display. Potřebuji to, když ho mám v pouzdře na motorce abych šetřil energii. Vypnout jde v pohodě. Co ale hlavně potřebuji, je ho znovu zapnout tím stejným tlačítkem. V AE Button to namapované je, ale na HD když vypnu display, tak jsou spodní tlačítka neaktivní !!! Nemáte tušení jak z toho ven ? Klidně i jiným způsobem. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    To je ale logicke,protoze jsou to tlacitka pouze dotykova(virtualni),spadajici pod jednu dotykovou vrstvu jako displej.
    Muzes namapovat napriklad tlacitko hlasitosti na dlouhe podrzeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Ve 100 km/h a ve vodotěsným pouzdře se ty boční tlačítka dost blbě mačkaj , ale namapovat to můžu, to je pravda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Ještě znovu pokládám dotaz. Ví někdo jak pouze vypnout !!! display, aby vše ostatní jelo dál ? To by mi fakt pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jelikoz tlacitka pod displejem nejsou Hardwarova tak to nelze,budeli vypnuty displej,budou i vypnuta virtualni tlacitka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    11

    K tomu vypnutí: v AEbuttons je to položka č. 32 Zapnout/Vypnout displej.

    PS: v tej 100km/h rychlosti radši čum pčed sebe než na HD.... :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Uzivatel o teto moznosti namapovani vi(pise to i v prvnim prispevku),ale tato moznost je ti co se tyce virtualnich tlacitek na nic.Displej jimi sice vypnes,ale uz nezapnes,coz je logicke a dane.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    11

    Jaj, už sem si poposednul... dobrý
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. (?) Vypnutí TF3d-zapnutí igo
    Od SG_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 30-12-2009, 19:28
  2. Vypnutí zapnutí
    Od pavel227 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 15:04
  3. Zapnuti vypnuti Wi-Fi a Bluetooth
    Od sobul_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 21:22
  4. Vypnutí zvuků pi zapnutí MPX220
    Od yza v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 17:32