Omyl, To bych rozhodně nechtěl, nejde mě o prolamování ochran ať kvalitních, nebo nekvalitních - k tomu je na Internetu dost konferencí a zájemci nechť se tam laskavě obrátí - ale o upozornění na to, že dobrý a profesionálně udělaný program má ošetřeny i takové věci jako zmiňované klíče v registrech ale také i úklid smetí po sobě a pod. takže nějaké obecné počišťovače nejsou nutné. A kromě užitných vlastností se také podle tohoto rozhoduji, zda koupím, či šáhnu po konkurenci.

Vždyť upřímně, toho softu na PDA zase tak moc nepotřebujeme a je prostě lepší dát kvalitě přednost před lácí, už zkušenosti z "velkých" PC tuto pravdu mnohokrát potvrdily. Nemám za zlé autorovi share programů, že v registru po odinstalaci nechá záznam o použití svého softu ale nechci aby v adresáři Windows zůstal nějaký soubor 20 - 30kByte velký, v němž je prokazatelně programový kód, když vlastně vůbec netuším k čemu slouží?!? Mám to brát jako "pokutu" za to, že mi program nevyhovoval a dovolil jsem si ho smazat? Případně použiji-li konkurenční soft, tak mi smaže důležitá data? Bohužel na tyto otázky není asi snadná odpověď, jen si myslím, že informace třeba i negativní mohou v řešení problematiky virů, Trojanů a pod svinstva pomoci.