Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 62 z 72 PrvníPrvní ... 12526061626364 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 916 až 930 z 1073

Téma: Diamond - WM 6.1 - CZ - Eržika Rhodium (TF3D 2.1) / Eržika Sense (Sense 2.1) - ver. 09-2.11 - 31.12.2009

  1. #916
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    29

    adow: můžu někde sehnat instalačku programu, kterej umí přepínat programy na horní liště? nevím jak se jmenuje, ale když sem používal eržiku, moc mi to vyhovovalo (používám teď shell 3.5.3 a nezobrazuje se mi klasickej seznam spuštěných programů - šipka v pravým horním rohu..) můžeš mi kdyžtak nahodit .cab?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #917
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Blister: už jsem přišel jak vypnout ty mraky jezdící po display... Stačí když si dáš na home screen jinou tapetu a animace je pryč. No a když chceš mít tu samou, tak si tam prostě dej ten samej obrázek a máš vyřešeno. Existuje na to mod, který řeší animace i na vlastní tapetě, takže tam samozřejmě tenhle mod nesmíš mít nahranej... Animace u hodin běží i s vlastní tapetou...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #918
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    malejrobin: Jmenuje se WKtask. Tady je domovská stránka programu.

    _Amos_: Taky řešení
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #919
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    Adow: te bug s SMS me drti a nemuzu kvuli tomu mit tuhle verzi :/ ja vim mit u jednoho kontaktu pres 1000 sms neni zcela koser ale vis jak ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #920
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    27

    Mohl by mi prosím někdo poradit, jak nastavim v Eržice x Sense 2.5 původní černou tapetu na úvodní obrazovce (tak aby ladila s pozadím na ostatních záložkách)? Tapetu jsem si změnil, ale teď nevím, jak tam tu původní dostat zpět. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #921
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    3

    Ahoj je nejaka možnost upravit si predinstalovane soubory? Nejakej program kterym bych je odstranil aby se nenainstalovali. Popripadne prenest instalovane soubory a dokumenty na vnitrni pamet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #922
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    3

    Nevite někdo jak do Eržiky dostat Sunnysoft InterWrite Fullscreen.v9.5 ? Jak to kdysi bylo v orygo Romce tak se mi to i docela líbilo. No ale do eržiky se mi to nějak nepovedlo :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #923
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od dusic24
    Mohl by mi prosím někdo poradit, jak nastavim v Eržice x Sense 2.5 původní černou tapetu na úvodní obrazovce...
    Já to musel smazat v registrech. HKCU\HTC\Manila - položka HomeBackgroundPath.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #924
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    2

    Android a Eržika. Nezkoušel někdo z vás na Eržice Androida? Přes víkend jsem si hrál s verzí Android 2.0.1 XDAndroid, ale stále mi neběhají data pod Eržikou erzika09full_sense21.zip. Když jsem Eržiku přeflashoval na ofico verzi ROM_Diamond_HTC_WWE_EastEurope_2-03-479-2.zip, tak se data GPRS hned rozeběhly. Nemáte někdo tip jak to vyřešit pod Eržikou? Připadá mi, že tam je někde defaultně vypnutý GPRS a pokud nabootuju do Androida, tak se mu to nelíbí...

    Díky za tipy Zachy
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #925
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Moc mě toho nenapadá, ale zkus změnit v registrech "HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\PhoneExtendFunctio n" klíč "NoGPRSAutoAttach" na 0 a zrestartovat. Je to i jako položka v Advanced Configu - v Datových připojeních.

    _AMOS_: Opět mockrát děkuji.. Dej ale taky šanci ostatním .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #926
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    Nefunguje mi prográmek No data v Eržice x_0.9_cz_sense2.1_full. Čím to může být? Ani po přeinstalování program nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #927
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    A máš nastaveny nějaké účty? Pokud ne, tak se odmítá spustit. Chyba bude někde u tebe, mě normálně jede.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #928
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Mám problém - když si u Eržiky X Sense 2.5 dám do oblíbenejch kontaktů odkaz na kartu kontaktu tak mi ostatní prázdný kontakty zbělaj a ikonka u fotky taky zbělá... čím to může bejt? HR nepomohl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #929
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    @Adow: Jo jasně Asi nějak špatně proběhla ta konfigurace účtů na začátku, už je to ok. Ještě mi ale nefunguje aktualizace počasí u měst která si přidám. Funguje jen u těch 5ti která byla v Sense standardně + funguje moje poloha.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #930
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Musíš použít jinou verzi Weather Editoru - v Sense 2.1 je trošku jinej formát DB než v TF3D 2.1...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 62 z 72 PrvníPrvní ... 12526061626364 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 09:47
  2. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 07:18
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 09:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33