Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 52 z 72 PrvníPrvní ... 242505152535462 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 766 až 780 z 1073

Téma: Diamond - WM 6.1 - CZ - Eržika Rhodium (TF3D 2.1) / Eržika Sense (Sense 2.1) - ver. 09-2.11 - 31.12.2009

  1. #766
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    ljelencik: Kdybys četl popis ROMky, veděl bys, že je to normální. Je to chyba Opery 9.7, kterou zatím nikdo nevyřešil.

    Dzejms: Bohužel nevím, nemám s tím problém..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #767
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od Adow
    vajdič: Ve staré kuchyni nebudu Sense 2.5 vařit. Je to spousta práce a podle mě zbytečné. Co se týká klávesnice - zkoušel jsi utilitku Výchozí klávesnice v Systémových nástrojích? Nastavíš v něčem klávesnici kterou chceš, pak ještě v této utilitce a po resetu by se už měla objevovat ta.

    buckowski: Doporučuju ti MTTY - jinak se SR/HR nemusíš vůbec zbavit!
    Tak problém se nakonec vyskytnul i u Sense 2.1. MTTY jsem naštěstí rozhochodil na starym počítači s XP, kde to šlo přesně podle návodu. Teď 2.1 frčí nádherně - přijde mi svižnější než Eržika 8.
    Do Eržiky X se mi moc nechce, protože tam chybičky s vykreslováním některejch screenů byly a hlavně mi tam chyběl SiN restarter. Určitě bych doporučil do finální verze zkusit dodat.

    Objevil jsem taky jednu chybu v ve verzi Sense 2.1 full - týká se weather editoru:

    Při pokusu o editaci nebo přidání novýho města to napíše toto:

    V aplikaci Weather_City_Editor_Manila_2.1_2.5.exe došlo k neočekávané chybě.
    Vyberte možnost Konec a pak restartujte tento program. Chcete-li získat další informace, vyberte možnost Detaily

    SQLite error
    no such table: TimeZones
    Možná je to jen můj problém, ale pokud někdo ví, jak na to, budu jedině rád.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #768
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    nejsi v tom sám, mám stejný problém - chtěl jsem editovat Karlovy Vary, pro které se nestahují aktuální data o počasí, a spadlo to úplně stejně :-(

    EDIT: po chvilce hledání jsem našel řešení - stáhni si aktuální verzi JVH3_WeatherCityEditor_v3.2.CAB
    z 2. ledna 2010 z následujícího odkazu:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=546141

    Pak vše funguje jak má

    používejte odkazy jako klikací - nejsme warez fórum
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #769
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    39

    Instalovat Cab přes program, kterej je v ROMce je v pohodě? Jestli jo, tak OK, ale i tak bych navrhoval nějakej PATCH nebo verzi 9.02
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #770
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    samozřejmě řešení přes patch by bylo lepší. Já mám nyní po instalaci v telefonu dvě verze Weather editoru (naštěstí není velký), ale hlavně vše již funguje :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #771
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Řekl bych, že hlavní problém byl v tom, že aplikace před svým spuštěním ukončí TouchFLO. Sense ukončit neuměla, takže databáze byla "read only".. Teoreticky stačilo ručně ukončit Sense a pak spustit program..
    Udělal jsem CAB na upgrade - tak to někdo prosím otestujte. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #772
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    14

    Adow: Řekl bych, že .cab nefunguje. Po jeho instalaci se editor počasí vůbec nespustí - jako by se částečně odinstaloval. Takže bych ho teď potřeboval nějak znovu "nahodit". Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #773
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    14

    Adow: Tak se mi ten editor počasí podařilo "rozchodit". Jak jsem již uvedl - po instalaci Tvého cabu s upgradem editor počasí přestal fungovat úplně - ikony zůstaly, ale spustit nešel. Po odinstalaci programu (Tvého cabu) zmizel editor počasí úplně. Stáhl jsem tedy nový editor z odkazu, který uvádí "sbehring" a instaloval ho. Vypadá to, že je nainstalován jen jednou (porůstatky v registrech jsem nehledal) a vše funguje jak má (město lze měnit).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #774
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Chtěl jsem to udělat odlehčeně. Nevadí, udělám to v celku, jen změním zástupce aby se v Eržice přepsal .
    Dneska vyšla zase nová verze a byl jsem před chvilkou první kdo ji stáhnul .

    EDIT: Teď už by můj update CAB měl fungovat jak má.. Cesta na download je stejná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #775
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    39

    Funguje správně - díky za rychlou reakci...

    Off Topic:
    Můžete někdo doporučit dobrý Radio? Mám MDA Compact IV na O2. Když volám, tak to před vyzváněnim vydává šílený zvuky a už mi to začíná docela vadit a usoudil jsem, že radio je původ problému. Předem díky.

    Necituj předchozí spříspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #776
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    Takže s Eržika 9 , Sense 2.1 mám následující problémy:
    - SR se chová jako HR
    - nefunguje synchronizace s Outlook i když hlásí, že je vše ok tak kontakty tam nejsou v telefonu
    - po SR když najede normálně se mi odpojí telefon a už neběží telefonní část do HR

    Vše vyzkoušeno opakovaně je to jasné potřebuji MTTY. Zkoušel jsem pod XP, hodilo mi to chybu a dál jsem se nedostal (Cca 4 měsíce zpět)

    Teď už mám jen Visty... ANG jsem na štíru nepodařilo se mi najít MTTY pro visty ani je provést.

    Pomůže prosím někdo? Jsem zoufalý teď už nejede ani Eržika 8

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #777
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    91

    Souhlas,
    prave u mne take s Erzikou 9 Sense 2.1 misto SR se chova HR (synchro s Outlook fungoval i telefon se Sense).
    Uz jsem to zkousel 2x a stejny vysledek. Jdu zkusit Rhodium..
    Ostatní dle toho co jsem zkusil pred SR, zatim slapalo ok.


    EDIT: Po flashu Rhodium slape ok, zatim i po SR.. . Tak zrejme asi nekde v Sense je neco nastaveneho jinak - nevim :-(

    Zatim jsem s tim nemel problemy s ruznymi verzi od 5-8, az zrovna ted u 9.. No asi to zkusim MTTY a pak dat Sense..

    2 EDIT : Takze oprava, uz vse funguje jak ma, stacilo provest MTTY a znovu flash Erzika se Sensem..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #778
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    to Draceksoptik: Eržika 9 Rhodium se mi chová stejně.... Takže asi tobě bude také.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #779
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ta "SR/HR" věc je naprosto nahodilá a dřív nebo později se projeví asi každýmu. To já uvařením ROMky vůbec neovlivním. Když tyhle problémy lidem začínali (cca červen - červenec), tak jsem si z toho dělal hlavu, vařil různé ovladače, různé SYS atd. Bylo to na nic - nemá to vůbec vliv. Pak jsem našel téma na XDA-dev kde hafo lidí tenhle problém popisovalo a byl jsem "doma".. A potom je jedno jakou ROMku si do telefonu nahrajete - pokud to začne dělat, tak to bude dělat dokud to neopraví MTTY.
    Některým lidem to dělala 6, některým 7, některým 8, teď to dělá některým verze 9. Je to prostě nevyzpytatelný chování, které já nejsem schopen ovlivnit. A nemůžu pomoct jinak, než že napíšu "použij MTTY". Já jsem ten problém u sebe zaznamenal u 7, nechal to projet přes MTTY a už půl roku mám pokoj. Nic víc vám bohužel neporadím. Neříkám, že moje ROMky nemají chybu - bezchybně to skoro udělat nejde - člověk to nezvládne otestovat do posledního detailu. Ale toto není závislé na ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #780
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    39

    Musím potvrdit...
    u mě se problém SR/HR prvně vyskytnul po naflashování Eržiky X 2.5 a pak to dělalo ve všem. Po krátkém MTTY zákroku už zase MDA šlape jako hodinky.

    Ve Vistách byl opravdu problém - MTTY nevidělo USB... Řešení snad bude na XDA... Já využil starýho kompu, na kterym mám XP Pro a bylo to za pár vteřin hotový...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 52 z 72 PrvníPrvní ... 242505152535462 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 09:47
  2. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 07:18
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 09:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33