Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 72 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 1073

Téma: Diamond - WM 6.1 - CZ - Eržika Rhodium (TF3D 2.1) / Eržika Sense (Sense 2.1) - ver. 09-2.11 - 31.12.2009

  1. #751
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Taky mi nejde ve verzi X cz aktivovat záložka Footprint, myslel jsem, že je chyba u mě, ale asi ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    20

    kedd:
    mě se stává to samé. asi uz 4x co s tím? jen to MTTY? pomůže to? navíc mám visty 64bit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    26

    to buksa.jan

    u té verze 8 mi to pomohlo. ale pak jsem se zase nemohl spojit s outlookem.
    teď, když jsem instaloval v.9, tak se s outlookem spojím, ale 2x mi to zamrzlo a problém viz výše.
    teď jsem zkusil verzi X sense 2.1 tak uvidím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od cz71
    mrkal jsem tam ,ale bez vysledku ops: jinak mně synchronizace a atd.fungují paradně ,jen tan samovolny HR
    tak mi to fungovalo jen 13 hodin a zase po zatuhnutí a resetu se mi chtělo aktualizovat automatické nastavení připojení sítě podle operátora a potom už mi nešla telefonní část, MTTY mi podle návodu nejde udělat (mám visty) nenajde mi to USB i když to v nastavení Centrum zařízení Windows Mobile dám zakázat.

    Upravena a zkrácena citace. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    řeším to instalací xp (dočasně aspon si udělam pořádek) ,pc jsem zalohoval tak na to pujdu

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    MTTY samozřejmě jede i na Vistách - v tom mém tématu je odkaz na xda-dev, kde to dělají pro změnu na Vistách.. Angličtina tam není složitá, jen to chce nebýt línej :P.
    Chování Diamonda nebo Windows Mobile obecně je nevyspytatelný. Někdo MTTY nebude potřebovat nikdy, někdo třeba po instalaci každé ROM.. Mě stačilo udělat jednou a od té doby (začátek července) mám pokoj. A mezi tím jsem flashoval tak cca 100x .

    Co se týká Footprints, tak ty údajně na Diamondu nefungují - je to balíček mimo manilu, takže není zahrnut. Je to teda úmyslně. Až Eržiku X vydám, můžete si Footprints v kitchen zatrhnout a vyzkoušet sami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    1

    ja jsem spokojen s Eržikou X 2,5 a přál bych si odlechčenou jak je eržika 9 siense 2,1, fotosprint nepoužívám akorát mi nejde nastavit klavesnice,po resetu tam je vždy normální.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    39

    Na mém MDA Compact IV je Eržika X bohužel k nepoužití
    Po občas má tendenci se kousnout a po SR se chová jako po HR.

    Bleskově se proto vracím k Eržice 9 Sense 2.1 - která mi předtím běžela prakticky bez problému. Je to trochu škoda, protože Sense 2.5 vypadá fakt skvěle. Hold MDA Compact IV na to nestačí.

    Uvidíme, jestli se nenajde nějakej problém i s verzí 9 Sense 2.1, ale během původně používaných 12h jsem neobjevil opravdu žádný problém. Je pravda, že prostředí by mohlo být svižnější, ale ta krása prostě nemůže být zadarmo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    vajdič: Ve staré kuchyni nebudu Sense 2.5 vařit. Je to spousta práce a podle mě zbytečné. Co se týká klávesnice - zkoušel jsi utilitku Výchozí klávesnice v Systémových nástrojích? Nastavíš v něčem klávesnici kterou chceš, pak ještě v této utilitce a po resetu by se už měla objevovat ta.

    buckowski: Doporučuju ti MTTY - jinak se SR/HR nemusíš vůbec zbavit!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Adow
    MTTY samozřejmě jede i na Vistách - v tom mém tématu je odkaz na xda-dev, kde to dělají pro změnu na Vistách.. Angličtina tam není složitá, jen to chce nebýt línej :P.
    Nejsem línej a anglicky neumím, jen jsem si to přeložil přes google, ale stejně se mi nepovedlo to propojení přes USB (

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    29

    Ak Ti nejde synchronizacia s Outlook .... zmaz synchronizaciu v telefone cez kartu NAstavenia , synchronizacia.... potom spusti outlook na pc a az potom pripoj telefon :-) mne to takto funguje po kazej zmene romky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    29

    Zdravim Adow.
    Vdaka za x-ko je super. Vsetko ide ako ma, len po nainstalovani sa mi nespustil tomtom autoran a tontom nesiel nainstalovat ani z pc-cka. je to koli velkosti x-ky?ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    20

    mě to taky už chodí dobře myslim X_2,5, ale jen mam problem nemuzu se pripojit na mail a taky sem tam mizi textury u kontaktu, jak oznacuji co se po tapnuti stane ( sms nebo hovor ) jinak je to ok

    EDIT: tak mail vyresen ( blbe vyplneny server prichozi posty )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    15

    Super Rómka.díky Adow

    Zjistil jsem malý bug,možná mám problém jen já. V Opeře když chci něco stáhnout a vyberu Internal Storage,tak se mi v hlavní paměti vytvoří adresář - Internal Storag - a stahuji vše tam.

    Jelen
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Adow: Zdravim, včera jsem psal do SK diskuze ohledně výdrže baterie. Nemyslím si, že je to baterií, ale je divné, že mi i v normálním pohotovostním režimu ubývá po deseti procentech a ne po jednom. Nevíš, čím by to mohlo být?
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 72 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 09:47
  2. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 07:18
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 09:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33