Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 41 z 72 PrvníPrvní ... 31394041424351 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 601 až 615 z 1073

Téma: Diamond - WM 6.1 - CZ - Eržika Rhodium (TF3D 2.1) / Eržika Sense (Sense 2.1) - ver. 09-2.11 - 31.12.2009

  1. #601
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    AHOJ, CHTĚL BYCH SE ZEPTAT ZDA VERZE RADIA MÁ VLIV NA BLUETOOTH NEBO JE TO JEN VĚCÍ ROM A OVLADAČŮ V NÍ?

    Nepiš KAPITÁLKAMI. Jednak se to špatně čte a jednak je to neslušné, protože to znamená křik. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #602
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Na BT by radio mít vliv nemělo (alespoň podle XDA-Wiki):
    Radio: The radio stack is responsible for the phone functionality of the device. This includes GPRS, GSM, UMTS, and GPS operations as well as camera functionality. The version you use depends on who your carrier is as users have reported versions working better on one carrier than the other. The wiki pages contain the latest versions available to download and install.
    Takže telefon-GPS-foťák...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #603
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    54

    Pro Adow: Ahoj! Tak po updatu se mi zdá diamond na tom ještě hůř s pamětí něž před ním. Opera je prakticky nepoužitelná..napíše mi to, že je nedostatek paměti a vypne se.. jinak celej tel. se mi zdá, že se zpomalil..nevíš co s tím? díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #604
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    Neřekl bych, že je na tom hůř. Opera je nepoužitelná. Já vypínam před puštěním Opery TF přes tu novou utilitku od sivina a pak se Opera docela drží

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #605
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tak si zkus v nastavení Opery dát jinou velikost cache..
    Nebo Operu 9.7b . Máme i Eržika CZ edition.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #606
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    3

    Má ta integrace s Facebookem nejakou konfiguraci?

    EDIT: Chystas udelat Eržiku s WIN 6.5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #607
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    54

    Díky za odpovědi. Zkusím tu novou Operu..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #608
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    to Adow
    Aha ... tak už je mi to jasný. Uuž delší dobu mám podezření že Erža si nerozumí s mým bluetoothem na 100%, zejména ve stereu je pomalá - pomalejší než bez sterea. Když jsem měl oficiální ROM 1.93 nebo Asijskou 2.03 tak to chodilo jedna báseň ve stereu, ale s Eržou 5 a nyní i s 8Rh je to špatný. Není možné nějak přehrát ovladače z těchto ROMek?

    Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #609
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    urbami: Nevím o ní.. A ne, už jsem to psal mockrát.

    scopres: Eržika 5 měla ovladače 2.03
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #610
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    54

    Tak Opera 9.7 vypadá mnohem lépe..díky za pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #611
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od Adow
    Tak si zkus v nastavení Opery dát jinou velikost cache..
    Nebo Operu 9.7b . Máme i Eržika CZ edition.

    Náhodou SK? patriotizmus je patriotizmus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #612
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    Adow: Eržika 5 měla ovladače 2.03[/quote]

    Hmm... Btooth jsem dost používal (stereo) a nikdy žádný problém až od Eržy 5. Nevíš čím by to mohlo být? Když teda ne ovladačema tak čím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #613
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    motofun: Mám slovensky 9.5 - 9.7 obsahuje nějaké hlášky navíc - bylo by potřeba dodělat. Můžeš se toho třeba ujmout

    scopres: Bohužel netuším..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #614
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    ahoj adowe, zkusil jsem poprve erziku, musim rict, ze me prijemne prekvapila, je svizna, nezere az tak moc pameti (na to ze je v tom tf3d 2.1), pridal/odobral jsi soucasti dle meho gusta, ale jedna vec me na novem tf3d vadi a to hodne - pokud mi vyskoci upominka z kalendare, neda se jako drive odlozit o 10 minut, hodinu, den atd. pouze suse odlozit a pak pipa zase po 5 (10?) minutach ... neni nejaky tweak/nastaveni, aby se to chovalo jako drive ?

    diky moc

    edit: Notification Enhancement - tam je zakopany pes, nasel jsem ve vlakne se 'standardni' erzikou, ze uz se te na to nekdo ptal ... no nic, zapatram na xda

    edit2: tak jsem na xda nenasel reseni ani novou verzi, ktera by to umela (to neznamena, ze neni, jen jsem ji ja nenasel ;-) ), takze jsem to vyresil deaktivovanim Novych bublin oznameni v Advanced Configu ...


    diky za pozornost :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #615
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Jj, chtěl jsem ti navrhnout to zrušení nových bublin. Jinak to bohužel nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 41 z 72 PrvníPrvní ... 31394041424351 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 09:47
  2. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 07:18
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 09:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33