Adow:nefunkční - moje kontaktní karta
zlobí hodiny-západ střední afriky
při odpovědi sms v TF3D 2 to jede jen v řádku zasebou a neskládá se text do toho okénka
Jinak jsem asi nic nenašel
Adow:nefunkční - moje kontaktní karta
zlobí hodiny-západ střední afriky
při odpovědi sms v TF3D 2 to jede jen v řádku zasebou a neskládá se text do toho okénka
Jinak jsem asi nic nenašel
Falco_z_Brna: To je jednoduchý - edisk.cz, upload.to, rapidshare.com - někam to upni a sem dej odkaz.
mobilnik: No jak jsem psal, přesně toto ti neopravím, protože to neumím![]()
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/...la_5.34KB.html
Jsem úplně zapomněl, že jsem edisk kdysi používal.![]()
ona to je primo vlastnost celyho toho systemu ne jen chyba kterou bys mohl opravit tkaze ikdybys chtel tak to nejde.Původně odesláno od Adow
a je to fakt naprt
Falco_z_Brna: Díky, ale to je jen jeden soubor z mnoha - to není komplet čeština.. Je tam jen zmeněnej formát data, jinak žádná oprava![]()
pánové, tak prechazim zase na klasiku, rhodium nebootuje, zasekl se, udelan HR, po spusteni vse chvily ok, pak seto zase seklo a uz zas nebootuju - o data jsem prisel vcetne novy sms od pritelkyne..
Kdy ma vyjit nejaka ofico TF3D2?
Njn, musíš si najít novou přítelkyni, která ti pošle nový SMS![]()
addow: hehehe :-) hele, ty bys nedokazal teda udelat novou zalozku? Muzu Ti pripravit plno XMLek pokud to do toho dokazes tahat. V cem se ty tabs vubec vyvijej?
Adow: To nemáš pravdu. Původně se mi tam zobrazovaly špatně některý texty (hlavně v kalendáři.) Někde jsem to tu psal. Už si to nepamatuju přesně. ale např. místo "zítra" tam bylo tuším "IDS_TOMORROW" nebo tak něco. Těch chyb tam bylo víc a tenhle soubor mi všechny ty chyby zaplácnul.![]()
Jo adow: jeste mimo téma, uz me zacina ten bootscreen vytacet, mam totiz dole cervenej pruh, melo by se s tim neco delat, existuje neco co mi to zmeni bez ztraty dat?
Existuje, mrkni do druhého příspěvku v tématu origo Eržiky, tam je postup i napsán.. O data nepřijdeš. Bohužel se mi nedaří upravit ten bootscreen, aby hned přeplácnul i spodek a taky mi s tím nikdo neporadil. Takže jde to, ale trošku složitěji.
Mám TF2 od začátku. Ty SMSky jsou opravdu tragické. Stabilita je velice dobrá a v kombinaci s Eržikou je to dosti použitelné. Subjektivně TF2 více vycucává baterii. Jsou to sice jen omalovánky, ale pěkné
Krom horší reakce na dolní pás karet /home, kontakty, fotoaparat.../ Je to už teď OK. Hodně bodů získává kalendář, který je výrazně lepší.
Nezda sa vam TF3Dv2 pomale ?
a co mate vsetko v zalozkach ?
to Adow : zokusel sem jednou romku od AHEN, po flashi zpet Erziky mi tam zustal cca 1cm pasek - jest to stejne jako u T-Mobu tedy. myslim ze je tam neco divne v rozmeru, zkusit vyextrahovat AHEN romku a ten jeho bootscreen a uvidime jak to ma udelany. je to jedine reseni co me napada.
Adow: Všiml jsem si, že když má telefon zhasnutej displej, tak displej je sice tmavej, ale pořád svítí. Nevíš proč se nevypne úplně? Pak by to asi tak nežralo baterky.