Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 72 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 1073

Téma: Diamond - WM 6.1 - CZ - Eržika Rhodium (TF3D 2.1) / Eržika Sense (Sense 2.1) - ver. 09-2.11 - 31.12.2009

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    Mám stejný problém s časem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    s tím časem jsem měl problém taky, pak jsem si všimnul, že v mobilu mám nastavené pásmo afriky. Přenastavil jsem to a je to ok. Nevím jak se tam afrika dostala, ale vypadal dost podobně jako centrální čas, tak možná nějakej překlep...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    18

    Trocha historie snad někomu pomůže ,Eržika 3,4,5, vpohodě, 6 problém s samovolnými hard resety přechod na 6.6 nic nevyřešil, 7 rhodium se zdála v pohodě včera ráno zamrzla,soft skočil opět do hardresetu,odpoledne jsem ze zoufalství vyzkoušel MTTY a nacpal všechny programy zpět,skoro všechny jsem zapnul a vypnul,vyzkoušel připojení a ráno s mírnou nervozitou šel do soft resetu,sláva zatím drží a chová se korekně,(vlastně super).Pro diskusi s problemem hard resetu podotýkám,že mimo ofic ROM jsem žádnou než Eržiku ROM nepoužil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    18

    Jěště jeden dotaz,jak korektně odinstalovat stávající verzi Opery ( i z touchflo) a nainstalovat jinou verzi.Vyzkoušel jsem beta 9.7. a rychlost je nebe a dudy,ale nevím jak ji dostat do záložek a systemu.Vedle sebe běhají ale nač živit dvě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Co jsem sledoval xda-developers, tak zatím implementace do TF3D není vyřešena (pokud mám stále aktuální informace), ale třeba nejnovější build opery 9.5 - 16983 stávající operu přepíše.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=486502

    Zatím jsem narazil pouze na tyto další informace: New Opera 9.7 for PushInternet copy opera6.adr to Windows\Opera9(overwrite) v Dazzza 6.5 Romce, ale já jsem to nepochopil, tak se mě na podrobnosti neptejte :-D.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=525947

    Ale v nejnovějším vaření Rom je toto (už ale z 18. června): Added Opera 9.7b1 package
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=513311

    Taky bych tam chtěl jenom jednu , i když spousta lidí řiká, že má 9.7 dost chyb (mně to nepřijde).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    17

    Opery 9.5 bych se taky rád zbavil. Já jsem si integraci do TF udělal takovou:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    18

    to Vhojta: poradíš mě neznalému kam co nacpat abych si tu záložku přizpůsobil.Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Nahrazení opery 9.5 verzí 9.7 pro TF3D2 (ne TF3D):
    V program files\opera mobile (či na kartě, podle toho kam jste operu 9.7 instalovali) máte 2 soubory opera9-ml.exe a operaL.exe.
    vytvořte si kopii opera9-ml.exe a tuto kopii (řekněme opera9-ml - copy.exe) přejmenujte na opera9.exe. OperaL.exe nechte beze změny.
    Zkopírujte opera9.exe (ten přejmenovaný) a operaL.exe do složky windows v telefonu a přepište původní opera9.exe a operaL.exe.
    Softreset (nejlépe ze systémových nástrojů, ne červeným tlačítkem)
    Používejte totalcommander pro WM (možno stáhnout ze stránek totalcommander.cz). Klasický průzkumník souborů vám přepis nepovolí.

    POZOR!!! Sice si nikdo nestěžoval, ale je možné že Eržika to neskousne, rozhodil jsem si tím telefon!!!
    POZOR!!! Můj postup: ve windows složce jsem si udělal kopii opera9.exe jako zálohu, protože přejmenovat (jak je v oficiálním návodu) u Eržiky nejde, pouze nahradit (ani v totalcommanderu nelze odškrtnout pouze pro čtení). Pak jsem přejmenoval v program files\opera mobile opera9-ml.exe na opera9.exe (POZOR!!!, tímto si znefunkčníte operu, nelze pak spustit z programů) a zkopíroval přejmenovanou operu9.exe do složky windows, kde jsem nahradil původní. Po softresetu nešla spustit ani opera z TF ani opera 9.7 z programů, tak jsem přeinstaloval operu 9.7 a celý postup zopakoval podle postupu nahoře (tak je aspoň jistota že bude fungovat 9.7 klepnutím na ikonu z programů). Po softresetu částečná funkčnost!!!! Po kliknutí na prohlížeč v TF3D2 mi naběhla Opera 9.7, zároveň ale s restartem TouchFlo. Udělal jsem tedy softreset a od té doby mi kliknutí na browser z TF3D hlásí The system cannot find the file specified. Vrátit se nelze, při pokusu o instalaci opery 9.5 dojde vždy k chybě.
    Ať tento postup tedy zkouší pouze ten, kdo nepotřebuje telefon nutně na práci!!!!! Já přeflešuju telefon znovu eržikou a podělím se se zkušenostmi z druhého pokusu.
    Edit: Druhý pokus a FUNGUJE naprosto bez problému (někde jsem před tím musel asi udělat chybu).
    Takže znovu:
    [l1st][*]ve windows složce máme opera9.exe a operaL.exe, tyto dva zkopírujeme a zálohujeme např. do internal storage.[/*][*]v program files\opera mobile: opera9-ml.exe zkopírovat a kopii někam uložit a přejmenovat na opera9.exe to je jeden soubor, druhý soubor je operaL.exe v téže složce.[/*][*]Tyto dva (opera9.exe a operaL.exe zkopírujeme do windows složky a přepíšeme původní[/*][*]Restart[/*][*]Toto je oficiální postup, avšak mně po něm spuštění vyhazovalo chybu, tak jsem přepsal operaL.exe tím původním (zálohovaným z internal storage) a vše funguje naprosto parádně, tudíž nejspíš stačí zkopírovat pouze přejmenovaný sobor opera9-ml.exe na opera9.exe a nahradit jím ten samý sobor ve windows. Už to zkoušet nebudu, nechám na jiných, já jsem spokojenej že mi to jde takhle bez problému [/*]
    [/l1st]




    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159

    D4X D4X je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    8

    To je zajímavé :-k od té doby, co jsem kopnul do telefonu sedmou generaci Eržiky jsem nezaznamenal žádný závažný problém, který by mě nějak omezoval. Buď mám štestí a vy smůlu nebo to bude v něčem jiném : )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    18

    jezisku dík funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Vsiml jsem si zajimave veci a to ze pokud zvolim vychozi mesto (prahu) pres TF3D tak se mi po spusteni navigace presune cas o hodinu zpet ale pokud to udelam primo pres nastaveni-system-hodiny a pripomenuti tak se cas nepresune. Dost zajimave ne

    A jeste se zeptam na zkusenosti s app g-config, me to prevrati displej jen tak nejak vyjimecne at delam co delam tak to prevrati tak jednou, dva krat za den, zkousel jsem i soft restarty a nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    ta zmena casu je dana BUGem v TF3D2 - resi to patch na TF3D2 DisableWorldClock.cab - pak se ti nebude presouvat cas na severni afriku, ale zaroven potom nefunguje v kalendari pocasi
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem tu integraci s facebookem, ale chybí tam dost českých textů a místo toho se objevuje pouze IDS_xxxx. Taky se podivuhodně choval při připojování k serveru facebooku, když mi stále tvrdil, že nelze připojit (hláška vyběhnula téměř okamžitě bez jakéhokoliv timeoutu) ale lidi z facebooku mi to pak ukázalo.

    Vlastně jsem úplně nepochopil, jak to má fungovat. V jiných ROMkách jsem viděl klienta pro facebook, který fungoval krásně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Všichni s ikonou BT: Ještě jsem se k tomu nedostal, snad večer...

    _Amos_: Skin telefonu a barvičky se nastavují v HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin. Grafiku - rozložení TF3D bohužel neumím (a ani snad nechci umět, ani tak nemám dost času) .

    Maros2411: U mě po najetí PIN čeká na zadání, když to nestihnu, tak to musím taky vyvolat ručně. Bohužel nevím jak to ovlivnit. Padání programů je záležitost nedostatečné paměti Diamonda.

    Kyle: Taky mi to haprovalo o hodinu - po první synchronizaci jsem to ale ručně nastavil a od té doby mám kupodivu klid. Čas událostí se mi zobrazuje dobře.

    khonza: Tu origo Operu z ROM neodpářeš, musíš tam mít dvě.. 9.7 se mi líbila, ale něco mi s ní nešlo... Už vím - nešel mi vypnout displej, pokud byla Opera na popředí. Je to beta - čekám na plnější verzi, pak definitivně nahradí 9.5 v Eržice. Ta beta zatím neumí v režimu turbo stahovat atd. Prostě to chce chvilku času.

    jezisek: Tu Origo operu v Eržice neodstraníš - exe soubory nejsou instalovány klasicky CABem (jak je to např. u oficiální ROM), ale jsou mimo archiv - pro úsporu místa. A proto s nimi nejde nic dělat.

    D4X: Díky za pozitvní zprávu

    blackman_82: G-Config mi funguje naprosto bez problémů a motání motá . Pokud ti zlobí, tak si tam plácni třeba ChangeScreen a máš po problému..

    NaTuRaL: Díky za FIX, mrknu, jestli se s tím dá něco provést.

    kalas: Facebook nepoužívám, ale asi si založím testovací účet a zkusím s tím něco udělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Ten cas sem zatim nastavoval jen pres homescreen, v nastaveni jsem zjistil, ze mam porad Afriku, prestoze homescreen hlasi Prahu, tak uz to ted snad taky bude v pohode...

    Ta ikona taskmanageru v pravem hornim rohu vam vsem funguje normalne? Me po kliknuti zmizi... seznam aplikaci se zrejme jakoby zobrazi, protoze to misto reaguje na klik, ale neni nic videt... po "zavreni" seznamu aplikaci mi zmizi i ikona baterie....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 72 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 09:47
  2. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 07:18
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 09:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33