Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 88

Téma: P526 novejsi ROM

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Zdar skusim prehrat nejakou poradnou hudbu a uvidime jestli bude slyset rozdil, na fotaku ale zlepseni nespoznas protoze ta cocka je tak citliva na svetlo ze by si musel mit ve stejnou dobu P526 s WM6 i s WM6,5 u sebe a vyfotit neco najednou pod stejnym uhlem aby se to dalo porovnat , dulezite je ze je P526 sviznejsi a uz jenom to je pekna vyhra, kdyz tak posilejte dalsi pripominky skusim to do konce tydne vsechno prubnout a pak uvidime jestli bude z larvy nekdy motyl hh
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Zdar takze bluetooth je v poradku, odesilani a prijmani mezi WM,mobilem a atd. vcetne synchornizace s PC - vse ok.
    Skousel jsem psat ty sms-ky ten subscribe je dobra vecicka ale bez tak postradam psani skrz klavesnici, nechapu naco ma P526 klavesnici kdyz nemuzes normalne psat sms-ky porad to pise jenom cisla .... je nejaka moznost to nejak udelat aby to slo pouzivat, jenom prosim ne t9 to to radsi budu psat tuzkou na display.

    Dik predem za info...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Já vám tam dám ještě cz xt9. Tak jsem rád, že jsi spokojenej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Jak to vypada s tou konturou textu pri zaple kamere??? Jeste jsem prisel na to ze po flashnuti rom jse ti do dokumentu nainstaluji Widgets, jak jsem na to koukal tak je to kuli tym doplnkum od MSN - jako MSN wheter, search a atd. coz je zbytecne protoze to chce pristup na net pokazde kdyz se chces podivat tak jsem to smazal a ziskal jsem nejaky to volny MB pro dalsi programy, takze otazka zni lze to s odstranit rovnou z ROM-ky aby to tam nebylo???? a take rovnez vyhodit i napovedu to jsou dalsi MB ktere jse tam natahnou hned po flashnuti zbytecne, jo a jeste jsou tam templates pro mms a to hodi taky par KB takze proste cim vic nepotrebnych veci ven tim vic mista pro ostatni programy hh

    Jo a jeste jeden postreh kdyz je P526 uzamkla v tom podobnem rezimu jak ma Iphone tak dole se zobrazuji hodiny ktere jsou malinko ale fakt malinko orizle vypada to tak jako by jim schazel mini radecek pro uplne zobrazeni pritom mista maji dole jeste dost... ale to uz je jenom takovy detail takze jestli je to moc prace tak se na to vybodni....

    Tak zatim mi bezi 24h bez resetu a porad jsem na nejakch 14MB a vsechno funguje v pohode zadne spomaleni neregistruju tak uvidime skusim do konce tydne zaplnit pamet pro sms a uvidime co to jeste udela hh

    Predem dik ..... jupiiii za chvili jsme ve finale.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Odebrat msn půjde. Chyba ořezu není způsobena mnou, ale už jsem na to také koukal.
    Na kameru juknu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    tumek_ce4you
    Guest

    Zdravím mě napadla jedna myšlenka, ale netuším zda je realizovatelná. Nedalo by se odstranit Asus Status?
    Jinak pokud nebude pro praci v softwaru volnych aspon těch 23Mb myslím, že to nemá moc smysl.
    64Mb Ram je v tomto zařízení víc než kritických... Zajímala by mě taková naivní hloupost, kolik volné Ram
    pro práci softwaru by se dalo docílít totálním ořezaním Rom, aníž by došlo k omezení funkčnosti zařízení?
    Jinak pardon, že se do toho pletu, ale taky mám p526.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Asus Status a podobné blbosti od jsou z dlny Asuse a nepředpokládám, že Pitka je tam bude dávat, pokud se tedy nemýlím. Jinak souhlasím s tím, že ta RAMka je kritická. Proto tu již zaznělo, aby se ROMka co nejvíce osekala a na pozadí běželo co nejméně věcí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nemá smysl spekulovat o RAM, kdo chce tak si může uvolńovat RAM jak umí a jak ho to baví.
    Já jsem se dneska dostal na 23.65 (bez AS), viz :
    Myslím, že toto je standardní hodnota i pro of. FW.

    to Harmi :
    Dnes večer ti pošlu link na verzi2. Soustřed´se na :
    1. čtení a zápis na SD kartu
    2. kamera
    3. psaní HW klávesnicí (přidána xt9, popisuje angličtina, ale je to CZ) Ovládá se přepínáním "*". A nastavení v Systém.
    4. program Profil


    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00324616_RAM_QL9W.jpg 
Zobrazení: 39 
Velikost: 299.3 KB 
ID: 10504  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To by byl ale fofr, již se těším, budu mít co dělat
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ona je to denně několika hodinová práce a příprava je příprava.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jsou nějaké novinky po víkendu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Ahoj, no nemel jsem ted moc casu ale menu pri foceni vykazuje ty same vady jak jsme se jiz bavili takze kontura ma cerveno modre odstiny ale to neni az takova vada takze mozno bych to dal ani neresil, AS bezi bez zavad alespon ja jsem zadnu nepostrehl, to same plati pro cteni a zapis na mSD, zvuk je take v poradku a aplikace, ktere jsem zadal odstranit jsou take out... takze vrele dik pitkovi za jeho neocenitelnou praci, podle mne tyden dva testovani je malo takze doporucuji testovat testovat testovat a za mesic mozna za dva jse muzeme pobavit co a jak jeste doladit jinak jsem spokojeny a drzim jsi svych provoznich necelych 19MB i po instalaci programku ktere spousta z vas mozna ani nevyuziva a to porad mam jeste nejakych 36MB ulozneho prostoru v hlavni pameti k dispozici takze nemit navigaci tak si vystacim i bez Storag Card , jeste jsem zapomel odpovedet na nektere ukoly od Pitky - takze program profile bez jakychkoliv potizi co jak nastavim tak bezi presne takhle jsem si predstavoval beh aplikaci aby bezeli jiz z vyroby bohuzel ale toho se snad nedozije nikdo z nas, no a co se tyce psani skrz T9 uplna bomba pohoda leharo no proste se to neda opsat, staci par sms a a t9 je jak pes na baterky zmacknes cudlik a steka hh

    Zaverem dodavam ze momentalne jsem nadstandardne spokojeny a cas ukaze pripadne nedostatky ale to uz nebude tolika prace a spis to budou jenom detaily takze hip hip hura pitkovi. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Harmi :
    pamatuji, že na orig. FW byl také problém ze zobrazováním "G" gprs ikony.
    Jak to vypadá na této verzi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Ahoj, tak se signalizaci GPRS jsem nemel u sve P526 potize ani s FW od vyrobce a ted jsem nepostrehl take zadne nesrovnalosti, takze jedine ze by to odskousel nekdo kdo s tim jiz zapasil
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to bude na mě, mě to právě zlobilo To aby mi to Pitka tedy již poslal :?:

    EDIT: Tady jsem jsem ten problém GPRS ikony řešil:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=31358
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alternativni OS pro P526
    Od Harmi v sekci P5xx
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 17:43
  2. Asus P526 a SMS
    Od Hunter_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 17:59
  3. P526 + iGo
    Od teak_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-09-2007, 10:24
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 21:22
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-06-2002, 11:56