Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 88

Téma: P526 novejsi ROM

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To jsem rad, ze milaska jiz kuchas Pokud by mel byt problem u WM6.5 s RAMkou, to radeji snad WM6.1, ale at si rekne i Harmi. VGAcko je mile prekvapeni, i kdyz, je to pri velikosti displeje pouzitelne? Pri me slepote? Jinak tedy preji hodne zdaru pri tvorbe
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A takhle nějak by to mohlo vypadat (poznáváš svoje CPU? ) :
    Zatím hóóódně syrové, ale už mi to jede. Já jsem si za posledních 14 dnů většinu připravil, tak uvidíme.
    Volné RAM po startu by mohlo být lehce přes 20MB, ale bude to chtít péči.
    Tzn. vypínat programy.
    Měli jste XT9 v CZ ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00323946_90527-015738_JE1P.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 45.1 KB 
ID: 10476   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00323946_90527-020320_niVt.jpg 
Zobrazení: 35 
Velikost: 33.6 KB 
ID: 10477   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00323946_90527-020642_mhUs.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 47.2 KB 
ID: 10478   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00323946_90527-021202_PK8V.jpg 
Zobrazení: 41 
Velikost: 52.4 KB 
ID: 10479  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ty snad nespíš, nejsi Marťan )
    Programy vypínám, ale beží mi SPSH PB, PW a PhW, pak iLauncher, utilitka na odstranění spodní lišty.. U starých Win mi po startu zůstalo asi 23MB volných (i při běhu těchto programů). A bude to stačit na běh navigace? Asi jo, kolikrát jsem to pouštěl a bylo volných jenom třeba 18MB. Prostě ta větší RAMka tam chybí, nevím, proč to ASUS dělal jenom s 64MB. T9 jsem používal, co jsem si stáhl z odkazu tady z webu, teď to nemůžu najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Když vypneš chome tak bude volné něco přes 22mb. Spustil jsem i IGO8, ale to nemohu standardně doporučovat.
    Hlavně nezapomínat, že WM6.5 nebude kompatibilní z některými softy. Viz. 535 a 750.
    Dále bychom potřebovali jednoho zkušeného a inteligentního beta testera. Který opravdu zná 526ku.
    Nemáš náhodou microSD wifi kartu ? S tímto by to byl již plnohodnotný smartphone.
    64mb nepoužíval jenom Asus, ale prakticky všichni výrobci.

    Vpravo FEM GSM a kamera
    uprostřed Renesas GSM/GPRS zesilovač (největší rámeček, to je vlastně rádio část)
    nahoře GPS Sirfstar3 GSC3f/lp
    úplně dole GSM IC
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00324003_pcb_ZTGd.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 165.4 KB 
ID: 10486  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Mohl bych uvolnit první betu, ale zatím jen jednomu zkušenému testerovi.
    Co Harmi ? Nebo někdo kdo chce nový OS sdílet s Hunterem ?
    Díky...

    Systém bude také obsahovat novější ovladače, některé lehce upravené i oficiální fixy.
    Zvuk upraven srskem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Ahoj delate pekne pokroky - vypada to zajimave, co se tice toho beta testovani tak s tim skusenosti nemam, ale pamet by jsme mohli ziskat pokud to dokazes kdyz oriznes WM 6.5 - to znamena vyhodit internet explorer, voice comander, asus launch manager, vsechno kolem windows live a windows update a dalsi protoze pro mne sjou to zbytecne aplikace a P526 pouzivam pouze pro internet (opera), navigace (IGO 8), telefonovani a kalendar, nejakych par her pro rozptyleni a nejaky ten prehravac hudby a videa, samozrejme sms a mms, vnitrni aplikaci pro emaily nepuzivam z duvodu pameti a vsechno mam ulozeno na servru. Pokud by to bylo mozne tak kompletni seznam aplikaci ktere jsou zbytecne bych zaslal dodatecne.

    Tak drzim palce at to vyjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    To bohužel ušetříš jen velikost ROM, ale ne RAM. Podařilo se mi to uvolnit na standardních 22MB.
    Pokud si pořídíš šikovného správce tak nebudeš mít větší problémy. Možná ještě zkusím zmenšit pp.
    Nový IE rozhodně není na vyhození a je to po dlouhé době povedenější věc o m.
    Pošli mi soukromý mail a já to pošlu fw a návod na flešnutí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Ahoj takze harman.pda@seznam.cz,
    dik predem uz se tesim testnu to a uvidime kdyz tak pak pisnu co a jak.

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Zdar lidicky tak je to fakt bomba, Huntre mas se na co tesit na konci tydne az to poradne testnu tak vam jsem hodim nejake prvni dojmy, uz se tesim na finalni verzi. Pitka je fakt borec :yes:

    Zatim cus...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kluci testujte, již se těším, také bych testoval, ale není na čem) Jak psal Harmi, některé aplikace nemusejí být, i když jak zase psal Pitka, jedná se pouze o ROM, a tu netřeba moc řešit, i když při parametrech 526ky není místa nikdy dost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Harmi :
    nezapomeń si zkontrolovat :
    1. kameru
    2. AS a spojení s PC
    3. telefonní část
    4. BT
    5. zvuk a kodeky
    6. simtoolkit
    7. vyzvánění
    8. čtečka mSD karet
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    To Pitka:

    1. v rezimu fotok nebo kamera jsou jednotlive texty popisujici aktualni stav a menu ve spatne kvalite, kolem pisma jsou videt podstiny ruznych barev a pismo je kostrbate, jinak fotak foti tak jak za WM6 predtim, kamerka to same, ukladani na storage nebo do hlavni pameti bez problemu. Nasledne prohlizeni fotek a videii i po ukonceni vsech aplikaci snizi velikost aktualni RAM nevim proc pomuze jenom soft reset.

    2. pripojeni skrz AS bez problemu - zabira cca 3MB z RAM, odskousena instalace souboru, prohlizeni PDA, synchronizace kontaktu a kalendare, pripojeni na internet pres PC ok, pripojeni na internet v PC pres PDA ok.

    3. telefon je v pohode, volani dovnitr i ven - ok., podrzeni hovoru - presmerovani - hledani v tel. seznamu - hlasity hovor - vse ok., kvalita hovoru jak predtim.

    4. BT - odskousim vecer ted nemam moznost ale predpokladam ze to bude v pohode nebo prinejhorsim to bude chtit nejaku aplikaci.

    5. zvuk a video prozatim odskouseno ve WMP, prehravani mp3 - ok., zvuk ok., prehravani videa v 3gp - ok., prehravani filmu, tv, nebo stream jsem jeste neskousel budu muset nainstalovat nejaky soft ktery to umi. Nacteni knihovny ve WMP v poradku.

    6. simtoolkit nemam moznost otestovat, ale nacitani kontaktu se SIM a prace s kontakty pres SIM card manager je OK.

    7. vyzvaneni funguje jak predtim je libovolna moznost pridruzit zvoneni ale hlasitost stoji za prd. S tim uz clovek nic nenadela hh

    8. ctecka mSD je v poradku vse funguje jak ma zatim jsem nezaznamenal zeby prestala sama od sebe detekovat kardu jak to bylo ve WM6 ze mi obcas kartu nenaslo nebo i presto ze tam byla tak pocas prace ji nemohlo nacist :-)

    9. pripojeni pres GPRS je stabilni, odzkouseny novy internet explorer - vrele doporucuji nadherne surfovani, dale skype a icq - ze zacatku funguje vse jak ma po nejakem case cca 20 minut aktivni psani se zahlti RAM a vsechno se zasekne - nasleduje manualni Soft reset.

    10. Graficke prostredi WM6,5 je nadherne spracovane, prehledne a lehce ovladatelne.

    Tot zatim vse... musim jit makat jinak me vyhodi hh
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to zatím vypadá pěkně, až na tu RAMku (
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Takze souhrn, flashnuto, nainstalovane IGO 8, SPB traveler (pro info o pocasi), SPB GPRS Monitor (prehled prenesenych dat - kontroluji kuli pausalu za internet) a jeste Xpdf - pro prohlizeni PDF souboru, skype a ICQ.

    Dale pruzkumnik souboru, prohlizeni fotek vcetne editace fotek, WMP pro video a hudbu a task manager (umi i editaci registru) jiz WM 6,5 obsahuje.
    Takze neni zapotrebi Resco explorer (protoze pruzkumnik souboru nacita soubry rychleji nez ve WM6, a task manager nahrazuje zpravu systemu plnohodnotne, opera taky neni zapotrebi novy iexplorer je perfektne zpracovany tudiz mame usetrene misto ... )

    Po startu P526 mi bezi BT ikon pro rychlejsi pristup k BT a zapnu jsi jeste Task manager, automaticky bezi i SPB traveler a SPB GPRS - uloziste v RAM pro instalaci dalsich programu je 34MB, volne misto pro praci softwaru na RAM je 18MB. Vse je postacujici pro plnohodnotnou praci, jednou az dvakrat za den je dobre udelat Soft Reset protoze - Activ Sync, Word, Excel a Power Point, dale sprava Telefonu a SMS a par jeste dalsich aplikaci po vypnuti dale bezi v pozadi a snizuje pracovni prostor RAM - nektere vic nektere min to si uz musite sami vychytat a i kdyz je vypnete skrz Task Manager je RAM castecne zaplnena a pomuze vam jenom soft reset nebo nejaka aplikace ktera dokaze RAM-ku vycisti za behu - neco takoveho dokaze Poket Mechanik (a spoustu dalsich veci) ale zabira docela dost mista....

    Jeste sladim nejak registry, skusim vyhazet nejake veci co pujde smazat a co neni potrebne a uvidme na jake hodnoty se na konci tydne dostanu.

    Preji hodne zdaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Na zvuk jsem implementoval SRS, takže hlasitost by měla být jak kvalitnější tak vyšší.
    Porovnat můžeš, když ovladač vypneš. Nelezneš v Systém, ikon WOW HD. Tam vypnout nebo zapnout zátržkou "Enable".
    Dej si hlasitost v MP na 100% a rovněž bar hlasitost na 100.
    Tahle aplikace může negativně ovlivnit právě BT, takže to chce vyzkoušet. Kdyby dělalo problémy tam vypnout SRS.
    Rovněž kamera by měla fotit mírně lépe.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alternativni OS pro P526
    Od Harmi v sekci P5xx
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 17:43
  2. Asus P526 a SMS
    Od Hunter_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 17:59
  3. P526 + iGo
    Od teak_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-09-2007, 10:24
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 21:22
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-06-2002, 11:56