Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problém po provedeném flashování

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    Ahojte,
    ulakomil som sa na novu oficialnu ROM .. ale kedze mam CZ HD a bola urcena pre ENG HD tak som HD unlockol podla navodu na smartwiki ... potom som natlacil novu ENG ROM a nastali velke problemy ..
    - PRI NABEHU ZBLBME DISPLAY (farby ako pri mode 4 farby - pomoze vypnut zapnut display)
    - NABEH TOUCH FLO JE NESKUTOCNE POMALE - CCA 5 MINUT
    - NEDA SA ZAPNUT TELEFONNY MODUL
    pls POMOZTE ..
    ten telefon je moj pracovny nastroj
    uz by som bol aj za spat uzavretie ROM a danie original urcenej pre tento model ale NEVIEM JU NIKDE STIAHNUT ...
    Vie mi niekto pomoct co s tym ??? alebo nejaku po vsetkych strankach 100% rom ???


    Upraven název vlákna. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Známá věc, postupuj podle tohoto návodu: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1186
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    oni sa tam odvolavaju na oficialnu povodnu rom .. ale ja ju nemam ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Potrebujes nahrat namisto HardSPL,stock SPL1.14 na ktery tam mas odkaz a potom pomoci USPL nahrajes tuto novou oficialni rom.
    Je to opravdu jednoduche.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    no ale to uspl stale vypisuje ze USB port could not be opened.. ;o(((
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    30

    Musis v Activesync v nastaveni vypnout "Povolit pripojeni USB"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    to som urobil a teraz pise no response from device
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    30

    V bootloaderu jsi..? Co jeste pouzivas za operacni system.?? Vim, ze na XDA se resi problem s Vistama...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    v bootloaderu som a mam visty
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    30

    zkus toto:

    davenash - USPL doesn't work with the current activesync drivers that are installed in Windows 7 and Vista.

    Vista it is fixable by installing the old drivers, and then rebooting so you allow the unsigned drivers to work.

    Windows 7 does not allow unsigned drivers at all so currently it's not usable there.

    For Vista i've made a very dirty guide which you can find at
    http://rapidshare.com/files/198706883/flashguidev01.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    Dakujem vsetkym za rady .. no paralelne som vypatral ze je potrebne vymenit driver pre zariadenie v WinVista ... a uz by to malo byt OK .. Takze mam narvanu novu oficialnu ROM ENG .. dufam ze ma nesklame .. ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    28

    Tak ako mám nahrať novú neoficiálnu rom??? Mne toto isté spravila posledná duttyho. Potom som vrátil pôvodné SPL a teraz tam dávam poslednú oficiálnu. Viete niekto poradiť ako nato na prvý pokus aby som mal normálny displej a normálnu rýchlosť? Prepáčte, že píšem v dvoch príspevkoch.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém při flashování ROM
    Od lukbe_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-05-2010, 17:14
  2. Problém při Flashování M700
    Od fafi v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-08-2008, 20:38
  3. Problém pri flashovani Qtek 9000
    Od Ati_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 06:19
  4. Problem pri flashovani looxe 420
    Od vondry_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 18:57